62

Анонимен

преди 5 години

Гаф за европеоидите, затръмп израз на досада-- омръзнаха му тези теткиМей и меркел .

61

Анонимен

преди 5 години

Авторката си мисли , че иБойко Борисов е там , отпредседателството на ес .Затова пише в първо лицемн. ч.

60

Членска карта №7

преди 5 години

Да, ще броим пилците наесен! И ако се окаже, че американците не издадат очакваната квитанция, очаквам драскача от Дойче Веле да си направи публично харакири... А и не само той.

59

Анонимен

преди 5 години

Няма го Си Цзин Пинг , нямаго Путин . И си мислят че щеуправляват западното полукълбоможе би .

58

Киро Х

преди 5 години

Усърдният протекционист Тръмп ясно показа в Квебек, че няма никакво намерение да се отказва от досегашната си политическа линия на "America First"===Аууу, какъв расист, фашист, нацист, хитлерист и крааайно десен популист тоз Тръмп! Не го е срам, да се грижи за американците, че и на първо място да ги слага, вместо да отвори границите, че да покани 7-8 милиона кафяви аллахудупещи се *** сирийски бежанци от Централна и Северна Африка, Афганистан, Пакистан, и т.н Shitholes! Безсрамни

57

Анонимен

преди 5 години

Меркелски надежди празни .Никакви мински споразуменияняма да получи .

56

Анонимен

преди 5 години

За италианците не се разбракакво искали .За европейцитее ясно че няма да ги огрееако ще още 50 години да искатмински споразумения .След50 години украйна няма да има .

55

Додо

преди 5 години

Защото Тръмп не играе по свирката на Новия Световен Ред. Прекалено голям е и може да си го позволи. Слава на Бога, че Тръмп победи - това отвори един нов, последен шанс за спасението на Бялата, Християнска цивилизация, за което се бореше Адолф Хитлер! След Тръмп вече имаме и Австрия на Курц, Унгария на Орбан (вече откровено независима от глобалисткия диктат), а сега и Италия на Матео Салвини (който заяви на ислямските 500 хиляди нашественици да си събират раниците и друм)! MAGA2020

54

Анонимен

преди 5 години

Пише по-български без грешкано по съдържанието се разбираче е турски *** - ердоган билнай-велик .

53

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо авторкатаговори в първо лице множественочисло .

52

Анонимен

преди 5 години

Тука много илюзионисти.

51

Анонимен

преди 5 години

До Гост+Абе тя нормалната Глобализация си е ОК и необратима. Ама едни хора дето ни натресоха и фашизма и комунизма, ни пробутват сега и тази изродена глобализация. И пак със сила и забрана на свободата на словото.

50

Гост+

преди 5 години

Катастрофално за Глобализацията - а бъдещето й изглеждаше така светло........

49

Анонимен

преди 5 години

До ДЕМЕНЦИЯДе да имаха повече политици по света такава "деменция" като Тръмп!:)

48

Анонимен

преди 5 години

Гафа го направи не Тръмп, а Трюдо с голямата си уста да плещи глупости пред журналистите, зад гърба на Тръмп. Точно Трюдо оплеска постигнатото на срещата и се показа п като ненадежден партньор.Преди седмица , помним как и Кимчо се опита да се прави на мъж и дрънка глупости, ама после сви перки и Тръмп му прости.Трюдо е този който оплеска нещата сега- и той трябва да ги оправи.

47

ДЕМЕНЦИЯ

преди 5 години

ДЕМЕНЦИЯТА УПРАВЛЯВА СВЕТА В НАШИ ДНИ - МОЖЕ БИ НЕ Е ЛОША БОЛЕСТ??????????????????????????????????ХММММММММММММММММ???????????????????????????????????

46

ДРЪРАК С ДЕМЕНЦИЯ

преди 5 години

КВО ОЧАКВАТЕ ОТ ДЪРТ ЧОВЕК НА 70 ГОДИНИ, КОЙТО ИМА ДЕМЕНЦИЯ? ВИЕ СТЕ МНОГО СТРАННИ КАК МУ ВЯРВАТЕ - НЕЩО И НА ВАС ВИ ХЛОПА ДЪСКИЦАТА.... КО ДА ПРАИШ.....

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Стар виц брато!!!

44

Анонимен

преди 5 години

От най-високо, в аристоратично лаконичен и артистично директен стил, руснаците оповестиха откровеното си любопитство относно резултатите от срещата Г - 7, кзнервяйки още преди срещата определени среди допълнително и с афиширано нетърпение за среща с зТръмп (да им се отчете) след финала на Седемте. Перфектен финес в хумора. И фино лазене по нервите на вирнатите глави. Внимавайте в палачинкатааааа!

43

Анонимен

преди 5 години

И лое му е влиятелното на Путин? Освен в промитите мозъци на някои. Че то Ердоган е по- голям. Путин плямпа, после му строи джамия в Москва. Пак плямпа. Строи му централа. Дърви му ср, после поток му строи. Ердоган му сваля самолет и му убива посланика, *** му връща 2 милиарда и му праща туристи. Какво да правят големите с това човече???