375

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Знаете ли какво означават думите на Ердоган!Ами той говори от името на вложените пари от арабските петрошейхове!Както на американците , шейховете дават луди пари и на турците!А те имат задължението да проправят пътя на исляма към Европа!За това нашия елит лиже дупетата на тези турски посредници!И построиха в България толкова много джамии!

374

Тото

преди 5 години

До 371 Сега вече знаем защо половината от главорезите на ИДИЛ са дошли от западна Европа, надъхани от точно такива имами.

373

НА

преди 5 години

СКОРО ЧОБАНА ЩЕ ПОДКАРА ОВЦЕТЕ КЪМ УРНИТЕ.ТРЕБЕ МОТИВАЦИЯ,ЧЕ ОВЦЕТЕ ИЗПОСТАЛЯХА И НЕЩО СЕ УФЛЯНКВАТ.МНОГО УДОБНО Е"АВСТРИЯ-ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ДИАРБЕКИРСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА"ХЕМ АВСТРИЙЦИТЕ ДАЛЕЧЕ,ХЕМ МАЛКО ПАТРИОТИЗЪМ.

372

True

преди 5 години

Единия ден си връща Крим,на другия ден превзема Виена.На третия бие османски шамари на Тръмп.Изобщо-голям бабаит,голямо чудо.Не е на добре таз,неговата-скоро таборът ще лети към луната.

371

Анонимен

преди 5 години

Курц е ВЕЛИК! Обичам си премиера и това е! А *** ще горят в Ада! Мислите, че кто се плодите като мишки и ще е вашето? Една ракетка и се връщате 100 г. в плоденето, маймуни грозни!

370

Памет

преди 5 години

Да напомним на анадолското черно турче че именно пред Виена изпадаха зъбите на османските турци.

369

Анонимен

преди 5 години

Ердоган да не би да е забравил как преди няколко века един османски велик везир си е счупил врата пред портите на Виена.

368

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да прави Ердоган разбира се,само нахъсва глупавите анатолийци да гласуват за него,не че е нужно де и без друго главите им са прекалено "задушени'под гъжвите и забрадките.

367

Анонимен

преди 5 години

Баш ербап реджеп ер доганя

366

Ай, мами

преди 5 години

Имамите са i-***.

365

Щерю

преди 5 години

Щото 40 разбойници-имами разпространявали 40 ала-бала измами...

364

788

преди 5 години

Турци, като се погледнете в огледалото какво виждате?Може би това лице на снимката, което ви е възседнало и ви яха три мандата. И си пълни офшорките, и е срам за Турция. Какъвто народа такъв и Президента.

363

ж

преди 5 години

Струва ми се че само на една държава имат големи топки и не им пука от последствията Виена !

362

Абсурдно заглавие

преди 5 години

Първото което е заглавието е абсурдно.Не е нито кръстоносец,нито рицар 😂😂😂

361

Пет

преди 5 години

Турците вече прекаляват показаха по австр.тв как в турските джамии и .културни.сгради се събират и деца в турски военни униформи играят и маршируват готови да защитят Ко.рана пред неве.рниците! За това е това екстрадиране всичко се наблюдава вече какво правят турските и арабски .правоверни ..гласувах за Курц и ми допада тази политика!

360

direktora

преди 5 години

na tozi sayt pi6at samo zlobarite nie umnite si imame sayt

359

Generalissomo FRANCO

преди 5 години

На # 368 : За онези, които са във възторг от агресията на Анкара в Северна Сирия (под предлог, че "мачка" кюрдски терористи), е редно да се напомни, че времето на Османската, Съветската и прочее империи отдавна е отминало, и че амбициите на отделни президенти, като Ердоган и Путин да "ревизират" историята на Близкия Изток (поради вътрешни причини), може да имат за резултат локални войни (напр. м/у Техеран и Тел Авив, между Анкара и Тел Авив) , намеса на САЩ и др. събития с ужасни последствия.

358

Анонимен

преди 5 години

Aвстрийските тарамбуки газ пикaят защото турската армия мачка кюрдските терористи с австрийските и германските им инстеуктори в Ербил и Кандил.

357

Българин

преди 5 години

И преди 4 века не успяхте да превземете Виена, и сега няма да успеете.

356

Стар набор

преди 5 години

Ако четете внимателно, Ердоган описва мерките на Виена като "нов кръстоносен поход". Някои погрешно тълкуват, че Ердоган ще води кръстоносен поход. Но той се закани, че ще отговотри на мерките, да видим как.