36

Край

преди 6 години

До идеално нема никъде. Абсолютно си прав. И аз си харесвам България - даже и с хаоса и ОБАЧЕ това е непродуктивно. Нема да ни бъде дълго така.

35

Край

преди 6 години

Имаше една партия Ред Законност и Справедливост. Яне Янев и беше тартор, но зад него стоеше един умен човек - Атанас Семов. Ако в България имаше повече РЕД ЗАКОНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ всичко останало щеше да се подреди. Народеца български се хваща на тези дето му обещават да го правят по-богат. да го оправят за 800 дни и пр. глупотевини.Резултата е че му крадат паричките. Само че народеца и на това не се ядосва - хич не мисли държавни пари като свой.

34

Анонимен

преди 6 години

Ами тоя е българин, затова го гонят. Ако беше от маалата и контрольора щеше да го отмине.Да живее Франция!

33

Анонимен

преди 6 години

С тея ниски заплати хората се побъркват.

32

Идеално нема никъде

преди 6 години

В Турция не може да се случи, защото всички се качват от предната врата и поставят билета в едно устройство, което го "поглъща", така че без билет в Турция не можеш да се качиш. Всички слизат от задните врати и се качват само от първата. Ако някой опита да заобиколи правилата, хората няма да му позволят.Но пък тук никой не рита млади момичета в главата в рейса, че не били облечени с дълги панталони.Въобще в България е по-добре отколкото в Турция. Поне за мен. А "контрольорите" не са адекватни.

31

край

преди 6 години

Контрольора бил мутра. Да бе да. Там работят за по 600п-700 лв. хора утрепани от живота. Единствените които реално упражняват власт в България са мутрите и като ви мигнат на магистралата ще се изтрепете да им правите път.

30

Анонимен

преди 6 години

Не е демокрация, а мутрокрация. Зад контрольора стои мутренска фирма, а зад мутрите държавата с цялата си мощ.

29

Край

преди 6 години

Що не откаже тоя на турски контрольор да слезе като му каже. Ще го смелят от бой на място. А тука било демокрация. България е страна в която всеки мое да прави каквото си иска ОБАЧЕ и на него могат да му направят каквото си искат. Дали ще оцелее дълго такава радикална "демокрация" ще видим.

28

Край

преди 6 години

И понеже властта си познава народо-населението - в България тя се отказва да налага ред и правила иска само да прави обществените поръчки - народа да прави каквото си знае, нали ни обича и му харчим паричките.Резултата го виждаме - масово беззаконие и безредие - на някой даже им харесва.

27

Дъртий

преди 6 години

На мен пък контрольорът ми заприлича на махленски рекетьор и сакам да го пуцам с пищовите. Ще ме оправдаят ли в съда бе да го ***?

26

Край

преди 6 години

Българите масово мразят властта от контрольора през кмета та до министъра и президента. Няма общество което да се управлява без ВЛАСТ и тази власт да упражнява насилие когато не и се подчиняват. Този същия ако се вози в автобус в САЩ/Германия/ Франция и контрольора му каже да слезе - ще изпълни на мига.

25

Анонимен

преди 6 години

Пътникът отдалеч се вижда, че е "гратисчия", защото не е ром. Контрольорите са слепи само за ромите, а българите и да не са гратисчии, им "приличат" на гратисчии... А шефовете на Градска мобилност трябва да бъдат намерени!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Няма такава мизерна нация... Един не си бил перфорирал билета от 0.8 евро, друг пък още малко ще му направи задушаващо тръшване, заради това... Обществото на правата, но не и на задълженията - както на пътника, така и на контрольора. Човек би казал, че хората в България ментално са на нивото на дете от детската градина.

23

Max

преди 6 години

До БарселонаПри мен се отваря.Аз съм в Holland.

22

Барселона

преди 6 години

Видеото не се отваря от чужбина...не само това а почти всичките...Made in Bulgaria...Добре че Ютуб не е като тях...

21

пази Боже

преди 6 години

Ако контрольорът имаше законно притежавано оръжие щеше да го застреля понеже щеше да помисли ,че е престъпник или крадец ! Народът масово халюцинира ,в главата му все се въртят разни престъпници които искат да ги оберат ! Много е лошо оръжия да попаднат в ръцете на хора с психични разстройства , въпреки че все още тези хора не са регистрирани в психиатрията !

20

Анонимен

преди 6 години

Не може да се въведе система като в Европа ще обидим най верния електрат, да не може да се вози безпрепятствено.А за другите незаконни билети,грабеж и бой

19

Анонимен

преди 6 години

Усещането за безнаказаност беше нарушено !Бутането го изненада :)))

18

Анонимен

преди 6 години

Глупости. Ако толко му приличаше на гратисчия, щеше да се опита да го глоби, а не да го блъска. Контрольорите имат задължителна квота за глоби, която трябва да покрият, и тоя нямаше да се откаже толко лесно от набелязаната жертва.

17

Анонимен

преди 6 години

До 15 И БАЙ М--Г-Л пак ще се вози гратис.