106

ognyanz

преди 6 години

Голям смях. Ама Бойко не им се сърди. Той се сърди само когато му изнася. Например вчера много се разсърди на въпроса: какво всъщност е договорил в Москва. А отговора е известен - нищо. "Имаше само разговори" - казват руснаците.Не че има връзка с темата.

105

тцъ тцъ тцъ

преди 6 години

таман до го фанът и взе че се прееба работатка

104

Анонимен

преди 6 години

В Ботевград имат 10 полицаи, а дали имат хеликоптер, това да не е хеликоптера на дедо ти, дето ще го вдигнеш като му даваш да пие билки.

103

ДАНИЕЛ

преди 6 години

На мен ми е интересно,как няма да вдигнат веднага хеликоптер,след като са ги видяли на колиба в планината,ами са чакали цял ден.

102

Панталеев

преди 6 години

Този *** до кога ще го държат,то си личи гадното му подмолно изражение на лицето.

101

Анонимен

преди 6 години

Абе може и да не успели да го хванат,ама по гилзите събраха.За то ги бива най-много.

100

Анонимен

преди 6 години

Май работата на полицията се свежда само до изпълнение на нормата на актове и фишове. За останалото винаги е" само на една крачка".

99

Waffen SS

преди 6 години

От странните,даже противоречащи се многословни обяснения на различни нива от полицията,останах с впечатление,че цял Ботевград е знаел къде се крият бегълците,които даже се разхождали по улиците ,но полицията тънела в неведение.Е,когато полицията няма информатори,когато тези информатори бяха обругани като доносници, но това се отнася само за политическите информатори, а те нямат нищо общо с тези,които са по криминални престъпления.А останалите информатори,просто бяха предавани от самите полицаи=

98

Анонимен

преди 6 години

До ChichkovuychevЗакони и ЦЯЛАТА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА НА Поднебесната, че да видите резултати. Бягства от затвора ли?!!??! Олеле - мале ли, да не описвам каква пасторална идилия ще станат нашите затвори, като в женските манастири на Апенините. А то днес - място за почивка и завършване на поне две висщи криминогенни образования... Оххх, размечтах се, та ха дано, ама надали...

97

Chichkovuychev

преди 6 години

До ***Имам една идея, не е фикс идея, но ако се реализира в практиката, гарантирано престъпността ще падне до НУЛЕВИЯ ПРОЦЕНТ. Да си внесем: 1. Министър / и заместниците му! /на вътрешните работи ; 2. Шефове на Областните / регионалните, де! / дирекции на МВР и заместниците им; 3. Шефове на РПУ-та и заместниците им; 4. 25 000 / двадесет и пет хиляди!!! / редови полицаи от КНР - Китайска Народна Република. След този внос на жива сила и мозък от Поднебесната, да приложим и китайските ...

96

Анонимен

преди 6 години

Я СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО СЕ СЛУЧВА, ДО ПРЕДИ 3 ГОД ИМАШЕ ОПОРНА ТОЧКА ПОЛИЦЕЙЩИНА, СЕГА ОПОРНА ТОЧКА НЯМА ПОЛИЦИЯ- НЯМА УГОДИЯ. БИЛА МНОГО ПОЛИЦИЯТА- АМА БИЛЕ 10 ЧОВЕКА ПОЛИЦАИТЕ В БОТЕВГРАД- МНОГО ВАЖНО- ТЕ СУПЕРМЕНИ- ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ СЕ ИЗЛЯ, ЧЕ БЕЗ ДА ИСКАШ УЛАВЯШ НА КЪДЕ БИЯТ- ПАК ГЕРБ И БОКО ЩЕ ИЗБЕРЕМ, ЩОТО СА НИ ПРИГОТВИЛИ ПАК ДА НИ СГОТВЯТ ЧЕРВЕНКИТЕ- ТЕ ГО МОГАТ- ДЕ С ИНФЛАЦИЯ, ДЕ С НЕБАНКИ И ФИН ПИРАМИДИ- ВИСОКОСПЕЦИАЛИЗИРАНИ СА- ТЕ НЕ ЛЪЖАТ НИКОГА- КАЗВАТ НЕИСТИНИ.

95

Господин Министър,

преди 6 години

вие продължавате да пълзите,а не дори и да вървите след събитията!?!Убитият Пелов не чисто и просто се подигра,а направо се изхрачи в лицето на всички вас!?!И стига с тия ваши обяснения,оправдания,извинения,по-достойно ще бъде да си подадете оставката!Спомнете си случаят с Йоан Матев!В училището,около една година са подозирали,че той е извършител на убийството в Борисовата градина,но си мълчали и траяли?!?Сега,същото и в Ботевград?!?Задайте си въпроса,защо народът няма доверие във вас и си мълчи

94

до 22

преди 6 години

,,..... Както каза един колега, има ли сме малшанс да не сме ние.....'' Само като прочетеш този абзац от изказването на шефа,и повече обяснения не са нужни.И най големият балък ще се сети,че пуснатият ще бъде ликвидиран,разбира се след като си свърши работата заради която му е била разрешена ,,гарнизонка''.И между другото,конфликтите между ромите и българите,или между които и да са етноси,се нарича ПОЛИТИКА,а това вече не е лъжица за всяка уста.

93

Истината

преди 6 години

Истината обаче е съвсем друга , има Конфликт м/у Българи и Българизирани-българеещи се Роми в Ботевград, казвам Българеещи се роми защото във репортажа преди 1 ден беше показан ромът Георги а според имената и съответно призхода му , много малко се знае за точно тези Роми с българско самосъзнание и религия

92

Анонимен

преди 6 години

Да се смея ли да плача ли ? Двама затворника показаха и доказа че ние нямаме държава, нямаме законодателство, нямаме правосъдие, нямаме полиция, нямаме общество.Имаме си ГЕРБ, и благодарение на тях си нямаме това изброено по горе.

91

бивш

преди 6 години

няма мъже в това министерство от години, всичко читаво напусна

90

Анонимен

преди 6 години

Вальо, батко, замалко да ги хванете ама трябваше твойте копои да са с кубинки, а не с цвички и роклички и да си беха изпилиле маникюрите

89

БАБА КУНА

преди 6 години

КОРУПЦИЯТА КАКТО И ВЪВ ВСЯКА ДРУГА СФЕРА В МВР Е ТОТАЛНА ОТКАК УПРАВЛЯВА МАФИЯТА ГЕРБ И ПОРАДИ ТОВА ЛИПСВА ВСЯКАКВА ЕФЕКТИВНОСТ В РАБОТАТА И !!!

88

Анонимен

преди 6 години

Ясно е оставки нема да има.Видохме оставките и на г.н Добрев и на г-жа Петкова , така че всичко пак по старому , но до кога.

87

Анонимен

преди 6 години

Най-логично след такъв гаф е не да се дават обяснения, а да се подаде оставка