128

браво

преди 5 години

много се радвам на такива новини,от където дошли,там и отишли парите,или да крадеш от крадеца не е грях,браво на тези ХОРА(не знам защо ги наричат апаши),дето чистят като едни санитари и въдворяват поне капчица справедливост над този самозабравил се от крадене народ,паметник трябвад аим се направи

127

...

преди 5 години

Абе аре бе, 400 000 лева, 600 000 евро. Те тия виждали ли са такива суми? Пенсионери смотани. Дали по 400 лева и вече реват че са дали хиляди. Само и само като ги хванат ония тъмносините и да им върнат по толкова. Дали 400 лева, реват че дали 400 000 лева. Да имат да взема. А пък това че са прости си е техен проблем. Постоянно гърмят медии да не се дават пари по тази схема с полицията - те пак дават. Престъпници ще хващат. Те, пенсионерите... баси простия народ, честно.

126

Анонимен

преди 5 години

Питам се като са толкова бедни пенсионерите,от къде тези имат толкова пари в лева и евро,та чак с лека ръка да ги раздават на който им свирне.Как изобщо се събира такава сума с честен труд от едната заплата или пенсия?А не е луд който изява баницата.Как не им обясняваха да не си дават спестяванията и пак от глупост същата история.

125

Анонимен

преди 5 години

Ало " апашите " са поогладнели наследници на онези апаши преди 1944 мандраджиите .Кръвта вода не става

124

Иво

преди 5 години

Похвално само така за балъците да им вземат всичко до последно как може да си толкова *** при положение че всеки ден се говори по медийте че полицията пари не взима при разследване на някакъв случай тъпунгелите смотани да си дават парите ей така

123

хитротехник

преди 5 години

Смятаи(+)(-)какво промиване на мОЗаците има, щом изхвърлят ценностите си през прозореца на не-познати лиц@...!

122

Анонимен

преди 5 години

Абе вий в тая държава закони нямате ли?

121

ЗАИР

преди 5 години

И КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА? ДА ГИ ОТКРИВАТ И СЪДЯТ! ИЗТЪРКАНИ ТЕМИ.

120

ууу

преди 5 години

До АнонименНе ми кради късмета, ей! Това е мой район!

119

Анонимен

преди 5 години

Сбъркан е чипа на българина

118

Анонимен

преди 5 години

Значи искат ти половин милион лева, казваш им, че нямаш толкова, имаш само 300 000. Взимат ги и казват, че ще имаш да им даваш.

117

Анонимен

преди 5 години

Защо им дават телефони на тези дъртаци?

116

Анонимен

преди 5 години

кво става сега ? простотии и пари у всяка селска глава

115

Радост вкъщи

преди 5 години

Българският пенсионер - най-бедния в света! Бойко е виновен!

114

Роко

преди 5 години

Пенсиите карат на филий със мас и спестяват.

113

Анонимен

преди 5 години

Е то, ако се перяха така пари, нямаше да измислят всички сложни схеми. И после алотата като ги питат откъде имат 600 хилки, ще кажат, че са ги придобили с измама от пенсионерите и всичко е наред, нали? Изпрани :)

112

Анонимен

преди 5 години

А сетиха ли се от полицията да питат може ли да докаже произход на тези средства? И ако не може да се интересуват от къде ги има.

111

тоти

преди 5 години

Тая жена явно никой не я пита откъде има толкова парици или всичко е само цици,цици..

110

Далаверата е,

преди 5 години

че някой е дал парите на тези хора! После те са му ги дали и така парите са изпрани. Явно пробутват по-някой лев на тези хорица и те се хващат. А журналистите се хващат на въдицата, и си пишат наизуст! И така всичко минава под мотото, че ало измамниците са виновни. Истината е някъде там! Няма кой да я докаже! Като кажат, че сестра ти е к........, отиди доказвай, че нямаш сестра.

109

Анонимен

преди 5 години

Лъжат, дават лъжливи показания, за да може после ако нещо стане и хванат ппрестъпниците да им се върнат повече пари. 400 000 и 600 000 евра и тем подобни...това си е цяло състопние. Как така ще го оставяш по кофите за *** и в междублоковите пространства уж с цел помагане на полицията?