192

66730

преди 5 години

Сега пък Радев да му трасира магистрала до Москва... 9 години развала и провала, през цялото време друг му е виновен за разсипията в държавата, а сега пък президентът да му трасира. Някой да ми припомни Плевнелиев какво трасира.

191

664

преди 5 години

В положението, до което ни докара езмозъчното и сервилно управление, изисква без забавяне да се промени поне поведението на премиера. Само сплотени в нитерес на България и без никакви компомиси. Турски поток ни поставя под турско владиество - погледенте и в исотрията, и в настоящитео и преценете какви ултиматуми ще ни налага Турция, за да пуска кранчето. За дирижирането нацените знаете предварително - по закон Турция ще ги определя.

190

Анонимен

преди 5 години

"За пръв път от 11 месеца той взе участие днес в парламентарния контрол"Това не ви ли е достатъчно доказателство за това кой управлява страната? 11 месеца!!Защо? Защото е много зает да ходи да се кланя и прегръща Юнкер! Но иначе заплатата му расте разбира се!

189

Анонимен

преди 5 години

На тиквопитекът му се е трасирала единствената мозъчна клетка, която по незнайни причини не се дели :)))

188

Анонимен

преди 5 години

БОКО, МОКО, ПАК НЕГО ЩЕ ИЗБЕРЕМ, ЗАЩО- ОТВОРЕТЕ НСИ- ВИЖТЕ ИНФЛАЦИЯ И ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИ, А СЕГА СЕ ВЪРНЕТЕ В ГОДИНИТЕ НА БСП И ТРОЙНИТЕ. КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ И ФИЛИТЕ ЗАМЪЛЧАВАТ- ДАЛИ Е МНОГО, ИСКА НИ СЕ ПОВЕЧЕ, НО САМО ДА ПОГЛЕДНЕМ ПОДСИЙЯНИТЕ МИН ЗАПЛАТА В ЕДНА ОГРОМНА ДЪРЖАВА 280 ЛВ , В КИТАЙ- ТАМ НЯКЪДЕ, А СЕГА ОТВОРЕТЕ РОССТАТ И ВИЖТЕ КОЛКО % РАБОТЯТ НА МИН ЗАРП.,ВИЖТЕ И КОЛКО Е МИН ПЕНСИЯ- НЕ МОЖЕМ ОЩЕ ДА ИЗБЯГАМЕ ОТ ТАМ, НО ПОНЕ ПОЕХМЕ КЪМ КЛУБА НА БОГАТИТЕ И СЕ РАВНЯВАМЕ С ТЯХ

187

Следящ всичко

преди 5 години

Ако НАИСТИНА Радев е трасирал НИЩО при ходенето си при Мордорските началници, това е една ДОБРА новина!А ако Борисов се ВЪЗМУЩАВА от това - меко казано, е СТРАННО!Но пък всичко си ИДВА ПО МЕСТАТА...Борбата за руското имперско БЛАГОВОЛЕНИЕ преминава в нова фаза.

186

:))

преди 5 години

Борисов : Президентът не беше трасирал нищо в Русия! ----------------------------личи си, че irije;djd kd здравеопазването в страната не наред :))

185

Парцаленко

преди 5 години

Този *** винаги ще си намери някой да му е виновен, колкото и мандата да изкара.

184

Анонимен

преди 6 години

Не му ли е ясно на този, че е следствен и няма защо да се пеняви. на него му е ядосана цяла България!

183

Анонимен_777

преди 6 години

Ами то... ние реално нямаме какво да предложиме, в нашето положение на икономическа и политическа евтаназия...?! А преекспонираната ни, абсурдна и смехотворна анти-Руска реторика, съскана доскоро от платени ченета като ПлевньО , Кънев или Инджев, която често надминаваше самият източник ( САЩ и колониите им ), не помага сега, нали ?! Като връх на наглостта... Боко' иска да прехвърли сега вината ТОЧНО на Радев... - бутафория !

182

На крива

преди 6 години

мутра, Русия и е нетрасирана

181

Анонимен

преди 6 години

Искаше и световното да гледа без пари ама нещо не му дадоха билети

180

Трасировка

преди 6 години

Радев трасира пътека до Большой Театър и до плажа в Сочи. Жена му е доволна. А пък Борисов си договаря разни проекти с Путин. Кой каквото може това трасира.

179

БАБА КУНА

преди 6 години

БОКО ПРОСТАТА ИСТИНА Е ЧЕ СИ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ НЕ САМО ОТ ПРЕЗИДЕНТА, НО И ОТ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК

178

М, да ...

преди 6 години

До няма време...Без предварителен план как ще се разпределят средствата никакъв заем! Планът да е публичен и подлежащ на обсъждани! 2то усл е ГЕРБ да не са на власт!

177

няма време...

преди 6 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 4 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

176

Р.Радев за смях...

преди 6 години

Дори Болен Сидеров се ползва с по-голям респект в Кремъл отколкото Р.Радев !

175

гас на руски е гас

преди 6 години

немойте се пенЯви на Боря! То се е прегръщало с мъже на френски, на немски, на турски, на южноарабски и текъ нететикъ!То знае как е на руски гас, на немски цигара, на френски мадам, на турски пехливан, на арабски ѝок!Освен това знае късе Цурето праи сересетата, кой опакова безбандеролнио ракиджос, нелегналите тутунски цигаретен и бели апове амифетрантала мин, и 4 тона безакцизна биръъъъъда се незабуравьъ че то знаи на руски как е гас!

174

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - ...Радев отиде първи да уговаря Южен Поток и Белене с предварително известена визита...Радев беше поканен на тържественото честване 140 години от освобождението на България. Той започна да занимава Путин със странични въпроси, при което Путин правеше отегчени гримаси и трябваша да се напомни на Радев протоколно за какво е поканен в Русия. Е, това е! После му се каза, че очакват с удоволствие да се срещнат с премиера Борисов по тези въпроси, които не са в пълномощията на Радев

173

М, да ...

преди 6 години

Какво трасиране бре Борисов? В кой период и благодарение на кого пътят към Русия бе затворен и ползван за селско сметище, м?