37

Анонимен

преди 5 години

Милен Цвеклов каза, че било много лесно, а полицията не ги била хванала въпреки леснотата и очевидността. Сега Милен Цвеклов може да помогне на полицията за другия. Нека помогне, защото е много лесно и очевидно, а те не се сещат. Реално, Миленчо е едно следсъбитийно дрънкало и събира клюкарника си на седянка.

36

мили ционер

преди 5 години

Значи им сигнализирали на тунеядците, а нашите мили милиционери успели да се качат горе едва след 24 часа. Ха-ха-ха. Без думи.

35

Олег

преди 5 години

До Ф.С.В.Че се познават си прав, но най-вероятно има и абонамент. Приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари. Платено е със сигурност, за да си поддържат ченгетата тъпоумието на MAX!

34

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше страшно, щеше да е свръх комедично. Мозъкът ми отказва да повярва колко неработеща е цялата ни държава. Където и да ровнеш в тая ко-чи-на БГ държава, все катастрофални пу-мии. Затъваме в лай*а, давим се, а отгоре БГ държавен апарат ни натиска главите още и още. БУНТ!

33

ни са знай

преди 5 години

Пак ли същото, както с този от Курило?

32

Анонимен

преди 5 години

Абе тея първите полицаи дето са отишли как са били облечени? По роклички и цвички ли?

31

Анонимен

преди 5 години

Полицията им дала един ден преднина и после не могли да ги открият............ няма нужда от повече коментари

30

фдб

преди 5 години

ужас! уж търсят престъпници убийци , а отиват на другия ден!! представете си!!

29

Паричкииии

преди 5 години

28 - Ами жената, може да не е знаела какво са. А и ако на мене ми дойдат гости, хвърлят дебела пачка и аз ще ги оставя да си поживеят там. Все пак за парички става въпрос :)

28

Анонимен

преди 5 години

Айде бе .... Дим ги издал. Вие не знаете, колко беднибългари живеят по-горочките така, от беднотия, немотия и глад ;( ....

27

Анонимен

преди 5 години

Така става , когато всичко се прави за да се сгънат едни пари, в Испания дори най-ниското стъпало в МВР се снабдява с автомобили според нуждите, в големия град си карат леки коли но по селата , защото е планински район са с 4х4, в нашето "село" кметицата им купи еин "Дъстер" и едно мицубиши. Специализираните подразделения на националната полиция карат с "нисан пантфайтер" и от миналата година ги сменят с "Х-trail" Какво стана със стотиците "Great wall" които щяха да осигурят за МВР.

26

Анонимен

преди 5 години

Въоръжавайте се защото милицията е в тотална кома.Няма кой да ви помогне ако сами не си помогнете.

25

Анонимен

преди 5 години

Доста "замазано" обяснение без да се споменава че някаква кифла ги е укривала 40дни!!!Тази ЗАЩО не е в затвора вече????????

24

Iceblast88

преди 5 години

Толкова ли в цялото МВР няма поне един тлъстак с мозъчния капацитет на амеба, че да им каже на всичките - мълчете, че вече и прасетата в кочините ни се смеят. С всеки изминал ден цирка става от голям по голям. И си коригирайте статията, не са чакали полиция с джип, а отряд чистачки с метли. Коефициента на полезност на МВР вече е спаднал под ниво кофа с г*вна. Надали има нещо толкова безполезно в човешката история. Абе Бай Тиквонии закривай ги вече и без това нищо не правят!! Поне пари ще спестим

23

Бръм

преди 5 години

"Показахме им къде трябва да се качат, но нямаше възможност не бяха облечени подходящо, нямаха джип и седяха с нас и чакахме полицията...", разказва момчето.РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ..... ЕХ ВЕСКО КАКВА ПЕСЕН САМО :)))))))

22

Анонимен

преди 5 години

За кво ни занимавате с тия, ако ще и на СПА-център да са ходили какво ни интересува.

21

Народен Съд

преди 5 години

Хубавото от управлението на Гроб е че минахме през най-голямата си криза и който и да дойде ще е много по-добре!

20

Анонимен

преди 5 години

Община Своге сякаш е с размери колкото Тексас, а Ябланица колкото Канзас, та е такъв зор да хванеш двама съмнителни и не местни бегълци...хахахахахаха

19

Анонимен

преди 5 години

Тия без тва се избиват помежду си, за кво да харчим народни пари хаха

18

Ф.С.В.

преди 5 години

Някой от полицаите им се е обадил на двамата че са ги открили- все пак са от този край- познават се всички