19

Продаване на хора от

преди 6 години

Кой се грижи за момичетата докато отраснат , държавата ги пази и образова ,грижи се здравето на младежта.Впоследствие някой печели от тези млади момичета продавайки ги като автомобили под наем.

18

а

преди 6 години

Как не ви писна от тия глупости.

17

Анонимен

преди 6 години

Това не дело за склоняване към проституция, ами направо статия с цел склоняване към проституция. Все се чудя на тези момичета като им е толкова розов животът и уж печелят толкова много пари, как така изведнъж след 2-4 месеца тичат да напуснат въпросната страна.

16

Анонинимен

преди 6 години

Той ѝ платил ц*ц*те и после тя мрънка, че иска да си върне инвестицията... Тази Сия конкретно не виждам според статията да е насилена да ги върши тези неща.Другата пък Луиза се скарала с него, че не ѝ дава пари и след 6 месеца се върнала.От цялата статия аз разбирам, че и двете не са насилени да проституират, а си го правят по собствено желание, та... живи да ги ожалим!

15

Анонимен

преди 6 години

Окрадохте Новините на 24 часа ама те сигурни нямат нищо против , тоест те ще работят а вие ще крадете наготово

14

Анонимен

преди 6 години

Какво им остава на повечето жени в страна от Третия свят, потънала в мизерия, без икономика, какво да работят в България? Добре поне че като членове на ЕС имат право да работят на Запад и българките могат легално да пpocтитуират в Германия, Холандия, Белгия да си издържат децата и безработните мъже в родината.

13

Анонимен

преди 6 години

При Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията и евроатлантизма имаме тоалетна хартия и банани.

12

Дедо Вич

преди 6 години

Какво е жрица? Сигурно е такова дето докато и го натаковаш отдолу це чува "жриц", "жриц".

11

Анонимен

преди 6 години

А кой казваше, че България не изнасяла нищо за Европа?

10

qwerty

преди 6 години

В Амстердам повечето са българки за съжаление. Не го вярвах докато не го видях със собствените си очи.

9

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че даваме своя принос в европейската култура!!!

8

до номер 8

преди 6 години

Ами аз ако просто предложа на някого на убие някой друг? Ей така, без насилие да предложа... Това пак ли е просто предложение?

7

Анонимен

преди 6 години

Никой не ги склонява, влизат в занаята по собствена воля защото се изкарват много и лесни пари, а на някои дори им харесва работата. Лошото е, че след това около тях почват да се навъртат сутеньори от криминалния свят и дори да искат да излязат от занаята, става трудно.

6

Анонимен

преди 6 години

по НК престъплението е склоняване към проституция, може и да има такова, но иначе за някаква кой знае каква силова принуда не разбрах да е имало. По скоро всичките си са от занаята, само дето някой ги е организирал.

5

dдфсф

преди 6 години

До эАко си ходил щеше да знаеш, че щрасе е на немски, а на холандски е страат. И не е пълен отврат - има за всеки по нещо, включително и доста българки. Ако ти се ходи по к*рви, там е едно от най-безопастните места за това, по всички параграфи.

4

Анонимен

преди 6 години

До работническо делоА едно време и това нямаше...

3

работническо дело

преди 6 години

До Анонимен 1Важното е,че имат банани и тоалетна хартия!

2

э

преди 6 години

Ходил съм на ***щрасе в Амстердам - пълен отврат.

1

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията и евроатлантизма българките да пpocтитуират на Запад. В цивилизованите демокрацични страни на Запад пpocтитуцията е нормална професия както всички останали, плащат си такси и осигуровки и всичко е законно.