10

Цветан Караилиев

преди 5 години

До АнонименЧудя се кой ще иска да си загроби парите в Белене?Таквоз чудо се строи за 10-15години,а дотогава технологиите няма да стоят на едно място.Очаква се и студения ядрен синтез,активно се работи и за термоядрена ЕЦ.Да не би да се окажем със завод за каруци,когато вече навлизат автомобилите с ДВГ?И кой ще плаща за нечия недалновидност и/или добре платена подкрепа на руски интереси?Пак ли ние,данъкоплатците?Докога?!!

9

Киро Скалата

преди 5 години

Бизнес логика, риск.. това са студентски изказвания, от които нищо не следва..

8

Борисов глупендър

преди 5 години

Изпусни питомното и тръгвай да гониш дивото, умник.

7

Анонимен

преди 5 години

Никакво Белене на тази проклета територия.

6

борисов зависим

преди 5 години

Дали Борисов е зависим от Путин ще разберем при строежа на АЕЦ "БЕЛЕНЕ". Ако позволи проектът да започне да се строи ще приключи много бързо като червения Орешарски...

5

Щирлиц

преди 5 години

А можахте да гарантирате изкупуването на тока от американските тец-ове!Айдуци червени........

4

Бай Иван

преди 5 години

Значи тъй. При правителството на Станишев се раздадоха едни комисионни и се заговори за Белене. 2009 дойде Борисов и спря проекта щото за него нямаше нищо. 10 години червените не могат да вземат властта и да си продължат проекта и явно са решили да споделят част от обещаните им комисионни. Няма как иначе ГЕРБ, БСП и АБВ да са задружни.

3

Анонимен

преди 5 години

Не ви трябват нито централи, нито газ. Последният моля да загаси ламбите.

2

АМАН от КРАДЦИ

преди 5 години

АКо бяха оставили Марица Исток д а продава ток за Истамбул БЪлгария щеше д а постигне цени до 10 евро цента на киловат час. сега терористи на власт в София продават ток за Износ по 2 евро цента.На БЪлгарския народ с чиито пари с а изградени повечето централи се продава по 12 евро цента..Заради липсата на доходи имаме СТРАХОВА Невроза от Ползване на ТОК.АМАН ОТ КРАДЦИ НА ВЛАСТ

1

Анонимен

преди 5 години

Има становище и на работодателите. Да се сформира дружество и да излезе на борсата. Който иска да се включи и с увеличения капитал да се строи. Иначе НЕ. Та хайде искащите Белене. Вадете парите и инвестирайте във великия проект с евтиния ток. Нали това е жизнено важно. Вие сте на ход. Нали е сигурна инвестицията. Давайте!