7

Анонимен

преди 6 години

Присмял се хърбел на щърбел. Не е Руди, а Рудолф Джулиани.

6

анонимен

преди 6 години

фалшиви новини да унизят кимчо пред народа му пак повтарям рано е за срещане сме чули сащ какво ще отстьпят

5

Анонимен

преди 6 години

Краварите са поставени на колене от ядрените оъжия на Ким и го молят да ги унищожи и в замяна дори ще му дадат някой долар ето как Ким стана ''продавач'' на ядрени оъжия.

4

Бате Гойко

преди 6 години

"Адвокатът на президента на САЩ Руди Джулиани заяви, че севернокорейският лидер Ким Чен-ун е "бил поставен на колене" и че след отменената среща на върха между двамата лидери е "молел" за среща с Тръмп" - хахахахаха

3

Анонимен

преди 6 години

Очевидно много лобита има. Неможе човек с такъв статут да св изказва толкова унизително за шишко. Може и така да е , но нещо не се връзва. Имам чувството, че около тръмп се опитват да провалят напредъка. То е ясно че СК е на колене. Гладна, изтръпнали военни , няма техника и нищо. Неможе да се противопоставят на САЩ, Япония и ЮК по никакъв начин.

2

Анонимен

преди 6 години

Хи-хи-хи-хи...............е от краварите какво искате? Да си признаят, че корейчето ги накара да му дойдат на крака и да му се молят да не пуска ракетите си?????? Алоууууу............кво стана с двете самолетоносачески корита, дето се разходиха до Корея, повъртяха се, повъртяха се, па си се прибраха като на-с-ра-ни!? КОЙ КОГО УПЛАШИ?????? Абе, тия американчета чак пък толкоз ли са будали, че да вярват на тия изцепки? Що за явно мисловни лилипути са тия!

1

fake news

преди 6 години

hahahahahaahahaahahahahahaа що не пишете как тръмп ше му плаща хотела в сингапур (само 6000+ на ден)както южна кореа им плати за олимпиадата.ммм да. странна пропаганда се пише тука..