36

Анонимен

преди 6 години

"НАТО иска от Русия: Промяна на поведението и край на санкциите."---Я, даге ! НАТО иска, а какво дава? Вовата му дреме какво вика Йенс. Най-много да каже: "Йе-е-е!" и ... (не знам как е *** you! на немски). :)

35

Анонимен

преди 6 години

Много добре! Третополовите вече са на колене пред Русия!Остава само да се заличи краварника и злото на земята ще свърши!

34

Andreshko

преди 6 години

До. #28 Русия в ЕС. Това няма да стане. Първо Русия,която е победител във ВСВ няма да се съгласи Германия да я ръководи,поне докато Путин е на власт. Това може евентуално да стане,ако след Путин дойде на власт някое безгръбначно като нашия прислужник-премиер. Второ между САЩ и Русия има голямо съперничество,а западните страни не водят самостоятелна политика. По скоро ЕС ще отидат към Евразийския съюз,защото вече върви процес на разпадане на ЕС. Това ще се види по ясно много скоро.

33

27

преди 6 години

До минусите! Пише го на 5 ред, бе! ,,Не целим да изолираме Русия, приветствам подкрепата на Италия за диалога с Москва, добави той /Столтенберг/!

32

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си Лонг Айлънд руска база? - не нали?Е как тогава тея си представят Севастопол да е американска?

31

Русия>Крим

преди 6 години

А защо не ? Русия е много по-голяма от Крим...

30

Burzum

преди 6 години

30 дни...за 30 дни руснаците ще са на Ламанша...а ние вече ще сме издигнали паметници на славната руска армия и нейният главнокомандващ....

29

Анонимен

преди 6 години

Накратко - Путин да върне Крим на САЩ!

28

Анонимен

преди 6 години

Братя русофили време е да излезете от комата в която сте изпаднали.САЩ не е окупирал Европа.Точно с парите на САЩ след войната Западна Европа от пълна раруха ства богата и процъфтяваща и това се запазва и до днес.Тръмп като изкара цифрите кво излезе,че всъщност Европа експлоатира САЩ и във финансово и във военно отношение.И не само Европа,всички цоцат и печелят от САЩ,и никой не го отрича,само реват че искали още да цоцат.И китайци,руснаци,талибани,дръпнати и всякакви.

27

Русия в ЕС ?

преди 6 години

Мястото на Русия е при цивилизацията в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление.

26

Анонимен

преди 6 години

Сутринта по новините слушам, че новото ,,популистко" /ама как/правителство на Италия искало да подобрява отношенията с Русия! Ужаст!

25

Да но

преди 6 години

Стореното от Русия в Украйна е последствие на стореното от САЩ там. И докога ще дъвчат едно и също, че ако започнем да изброяване последствията от стореното от САЩ, то нм да ни стигне времето.

24

Ярс

преди 6 години

Аз под промяна в поведението разбирам Кремал да унищожи за 15 минути Англия заради аферата Скрипал и за назидание на цялата жендарска популация!

23

Анонимен

преди 6 години

До и там крадътне милиарди, а трилиони.Само САЩ, в Близкия изток е хвърлил 7 трилиона долара.Дедо Дончо си го каза в прав текст - Похарчихме 7 трилиона в Близкия изток, и знаете ли какво получихме срещу това? - Нищо!

22

Анонимен

преди 6 години

Европа в лицето на своите лидери е бездарно, жалко и страхливо мекотело! В историята не е имало, няма и няма да има, такова нещо - този с когото си в търговска война, да ти е военен съюзник. Столтенберг е обикновен предател, предаващ страната си и Европа в полза на САЩ, защото те му плащат натовската заплата.Американците идват не да пазят Европа, а да я окупират и да я превърнат в свой икономически донор.

21

ЕС не вярва на Русия

преди 6 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

20

Анонимен

преди 6 години

НАТО - Кошмарът на Кремъл !

19

Анонимен

преди 6 години

Промяна в поведението!?!? То ест, руснаците да започнат да се разхождат с перушини в зaдницитe!

18

Анонимен

преди 6 години

Е, Путин нали направи невидимата ракета и каза: Сега мене ще слушате !

17

и там крадът

преди 6 години

НАТО няма нито една успешна мисия,а са похарчени милиарди.