30

GD

преди 5 години

1300 полицая????Тоя чува ли се какви ги ръси... я има 100, я не...

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Защо,може и да не бие!Ако спазваш закона и си гледаш работата,а не се навираш между шамарите,няма страшно!Бих ти разказал австрийската полиция как се оправя с тях,ама нямам време!Айде,всичко добро!

28

Аликзандър

преди 5 години

Абе шматки, в Европа гей парадите са нещо нормално от години. Нали всички искахте да сте европейци бе!!! Тогава трябва да се държите като европейци а не като ***. Ако не искатве европейски ценности отивайте в Русия, Африка или в родната ви ИНДИЯ. Ама там няма европари от които да крадете, затова не щете да отидете там.

27

Анонимен

преди 5 години

Гейове има не от вчера, не от днес. Никой всъщност не им обръща внимание и те си живеят нормално. С натрапването на различността си и претенциите за специалност обаче , те започват да дразнят всички останали.

26

Анонимен

преди 5 години

Никой не обвинява полицаите - обвиняват началниците им!

25

Анонимен

преди 5 години

23, странно! Тая полиция само да бие ли може? Само с това ли се свързва?

24

Анонимен

преди 5 години

Световните организацийки и правителства, които ви поддържат, изпитват лееееки трудности. До сега ви насъскваха срещу нормалните, за да държат цялото общество в положение "партер" с несъществуващи проблеми. Обществото реагира, вътрешно /за сега/, с изграждането на определени нагласи.Когато външната ви поддръжка изчезне, ще се окажете сами срещу крайно отрицателно настроено срещу вас мнозинство /заради дългогодишния обществен рекет, който упражнявате/.Тогава как смятате да я карате?

23

Бож.

преди 5 години

Ако ние родолюбците бяхме на власт,щяхме да пратим гейовците да си правят паради по джендемите на Странджа-Сакар заедно с тамошните турци. Без никаква охрана разбира се: те да не са по-важни от народа? Ако им трябва охрана,да си платят!

22

Анонимен

преди 5 години

Браво Контрера! Браво ВМРО! Браво на нормалното мнозинство в България!

21

Анонимен

преди 5 години

Ако зависи от полицаите,направо ще ги изкъртят от бой!

20

Анонимен

преди 5 години

Представям си как, като са се раждали, майките им гордо са казвали: Родих мъж!

19

Оху,до гейкатил

преди 5 години

Не премиера- партийния секретар на държавата Турция е гей!

18

Анонимен

преди 5 години

Само не нападайте и иронизирайте полицаите които ги карат да охраняват въпросното сборище! Нито го правят по собствено желание ,нито им харесва да вървят редом с някакви човешки отломки и ако зависише от тях подобни паради никога нямаше да се провеждат в този вид! На изолирано място ,да си наемат един стадион и там на тревата да си развяват каквото имат за развяване , като си наемат и платят на частна охрана да ги пази , а не държавата да отделя средства щото някой го напъва отвътре !!!

17

До 120 кг шопар

преди 5 години

С такива едноклетъчни не се срещам! Нямаш толкова пари!

16

Трудовакъ

преди 5 години

До АнонименФутболните клубове при футболни срещи си плащат за охраната - и на МВР и на частни охранителни фирми. Не чух и не разбрах организаторите на това мероприятие ще платят ли за охрана на МВР, ако такава се извърши от полицията? Това е обществения интерес, а не футболните мачове за които има съответните регламенти като нормативна уредба, вкл. и от страна на БФС. Що се отнася до коментара ми, той е загрижен, а не плиткоумен. Виж, твоя гарантирано е некомпетентен.

15

Оху,до гейкатил

преди 5 години

Проверих и се оказа че такива фанелки не се печатат ни във нашето,ни във вашето село- очевидно мошениците,които търгуват с фанелки са все гейовци и ромеи.

14

120 килограмов

преди 5 години

До 10Абе швухтел, а пък аз искам да се срещнем с теб очи в очи и да ми повториш изказването си. Ще те излекувам бързо от болестното състояние в което си изпаднал.И добре, че човечеството не разчита на противоестествената *** за продължение на рода!

13

Анонимен

преди 5 години

"Но това гарантирано ще е последният ин работен ден! В цивилизацията такава омраза не се толерира!"Тоест нямам право на мнение и собствени чувства, а ти имаш като заплашваш всички с очевидна репресия."Ми, медали, сър..."

12

Анонимен

преди 5 години

До 10 Ами ти от какво си произлязъл ако не от "хетерошматки'' бе?? Щото до колкото знам от такива "семейства" в които тете е мъж , а " мама" е с брада -нищо не се е родило и няма да се роди!!!!!

11

Пенчев

преди 5 години

До АнонименТи определено си от другите...