7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе, човек, толкова ли не схващаш, че им ги изкупуват за стотинки, а после ги продават на цени поне 6 пъти по-високи, като така ощетяват и крайния потребител? То пък бива, бива прости хора, най-малките неща трябва да ви се обясняват!

6

БУНТАР

преди 5 години

ИМА РЕШЕНИЕ----ПУСНЕТЕ ЧЕРЕШИТЕ ДА СЕ БЕРАТ ОТ --КЛИЕНТИТЕ --ПО 30 СТ КИЛОГРАМ И ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ДРАГИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЧЕРЕЩИ В ИТАЛИЯ ПУСКАТ ДА СИ НАБРЕШ И ЗАПЛАЩАШ МИНИМАЛНА ЦЕНА А ВИЕ ИСКАТЕ КОСМИЧЕСКИ ЦЕНИ

5

хъ

преди 5 години

Цената се определя от прекупвачите. Производителите, като не са доволни и за това явно имат основание, да си правят кооперации и обединения и да играят сами на пазара. И да посочат кои са прекупвачите и какви са методите им.Като са излезли на магистралата какво очакват да се случи? Най-много да ги глобят, че пречат на движението.

4

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми производители,АЗ като краен потребител не желая висока цена на черешите!Ако сте много кадърни,намерете си пазар,организирайте си почти затворен цикъл,избегнете посредниците и тогава ще имате нормална цена! Иначе защо АЗ и много други ще ви плащам за капризите и невъзможнжстта да си организирате нещата!?На 07.05.2018г. в Турция,гр.Одрин-1кг.добри череши струваше 5 т.лири или 2,20 лв на дребно,а кг. хубави ягоди 4 лири-1,84 лв.!Е що да купувам от вас бе Пръшляци?

3

Анонимен

преди 5 години

Всичко в земеделието се субсидира...А относно изкупната цена, би следвало да си намерят пазари самите производители

2

предприемач

преди 5 години

Мда. много добра идея за магазин в чужбина.Да наемат 10-тина квадрата в лондон за 50000 паунда месечно, закачат ремаркето на москвича, товарят черешите и тъпите англичани ще им чупят ръцете да ги взимат.

1

Боби

преди 5 години

Някой кара ли го да се занимава с този бизнес? И защо държавата ще финансира подобна дейност? Плаща ли подобни субсидии на други производители? Засял едни дървета, нищо не прави, одрусва черешата и после ниска била цената..