46

обективен

преди 6 години

Това Косово доста проблеми може да създаде на ЕС . В историята има много примери където несправедливостите на така наречени "велики" сили предизвика велики последствия !

45

Вучич

преди 6 години

се надява и на руски сили без униформа, а Путин ще каже"мьи непричем".И ОТНОВО сърбин ще разпали конфликт.Не разбра, не се научи. На два стана тъче.Опасно тъкане- ще разпали конфликт.

44

Макенроу

преди 6 години

Гърция има таен военен договор от 10 години с Румъния, извън НАТОВСКИТЕ РЕГЛАМЕНТИ,И АКО ПОИСКАМЕ, Билгария може да осъмне с Гръцко-Румънска граница на Стара Планина .

43

Битолa

преди 6 години

Бугaрите немaт никaквa предстaвa що je Мaкедониja и мaкедонски нaрод! Товa не е новинa и кaсaе робскиот мaнтaлитет нa бугaрите- 2 векa гръцко иго, 5 турско, пa и век и половинa под рускa обувчинja! Денескa Мaкедониja и Aлбaниja немaт никaкви проблеми и кaо що и с Гръциja

42

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

За сърбите е "здравословно" да разберат смисъла на думата СПРАВЕДЛИВОСТ...

41

Макенроу

преди 6 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ НАПЪЛНО СЕРБИА .Гърция вкарва Алфа Бета-Коммандоси в ФИРОМ, и ЗА 20 минути сме В СКОПИЕ, И ФИРОМ Е В НЕБИТИЕТО .

40

иво

преди 6 години

Я президентът по-спокойно и търпеливо , днес има н-то , утре - няма , днес има фащ - утре няма , пък тогава да си прави екскурзийте където трябва !

39

Анонимен

преди 6 години

А па язе си мислим дека е нужно сръбете да помолат русите на основа Резолюция 1244 да си направат една базичка за 10 000 войска на територия на Косово, они и без това сега работа немат.

38

33

преди 6 години

Макенце смешно, нали знаеш, че България е в НАТО, а смешната ви държавица може и да не влезе никога? А и да ти кажа (под секрет): НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ОТ НАТО!

37

Jek

преди 6 години

Ами в Косова има английска и американска военна база.

36

Анонимен

преди 6 години

До Саше от ПелаГрешка най - голема база извън Америка , а не само на Балканите.Нема Ирак нема Сирия важно е шиптарите да се вардат.

35

Саше от Пела

преди 6 години

Епа Косово си е у нато.Чий го тражи там най-големата база на Балканете -"Бондстийл" за 25 илядо войника?!

34

SS

преди 6 години

До БитолaНАТО е вашето днеска и утре, а в други ден сте област на Велика Албания, *** само вие още нямате дзръкли да го прозрете.Нищо де всичко ви се пише на дупенцата, колкото има да ви кецат се ще си ви кецат, *** баем ще сте в НАТО, щото там срамът е по малък, нали е нормално джендар да се ДЕРЗАЙТЕ.

33

Саше от Пела

преди 6 години

Сакате ли натофска Туркjа да ви брани небето,као кажаха у назека?!

32

Кифладжията

преди 6 години

Не разбрахте ли най-накрая, че за да се опънете на САЩ и Евроджендърите, трябва да сте ядрена сила. Кимчо ви показа пътя- с тия се преговаря само с пръст върху пуска на ракетите.

31

Анонимен

преди 6 години

Да вземат пример от Путин и да пратят зелени човечета с гьоргивски знаменца

30

Анонимен

преди 6 години

Колко резолюции на ООН има за Палестина? отговора е има ли значение.Колко от тях е изпълнил Израел? отговора е нито една.

29

невероятно,но факт

преди 6 години

НАТО е създадено преди всичко ,за да защитава американските интереси -в Европа и по целия свят.Трябва да признаем,че това е направено много майсторски,като са използвани всички средства за целта-щедри подаръци и мръсни номера,рекет и увещания ,груба и "мека" сила,където е било необходимо политическо и физическо ликвидиране.И сега е така!В Косово НАТО и САЩ помогнаха на наркотрафиканти и търговци на човешки органи да си направят държава и не изпитват никакво смущение от това!

28

Анонимен

преди 6 години

Тез им се яде бой пак.

27

Анонимен

преди 6 години

До Трудовакъ - Хрушчов прехвърли Крим към Украйна, защото той Е!!! гаранцията по кредита на Ленин от американските евреи (Проэкт Крымская Калефорния) с основни донори фамилиите Рокфелер и Рузвелт. Крим дори е парцелиран, кое на кого. Изгонването на кримските татари, българи и гърци в Сибир беше за това, не го направи Сталин, а ЕАК на Ларин. Сталин дори се опита да клинчи, като създаде Еврейската автономна област на Далечният изток и подкрепи създаването на Израел. Към 400млрд $ са само лихвите.