42

Анонимен

преди 6 години

Просто убиецът е един провален ненормалник, който е трябвало да замита улиците, а не да му се дава разрешително за оръжие.

41

Анонимен

преди 6 години

Бедно момиче от забито място без амбиция за образованиМомичето не е бедно, а е дъщеря на висш държавен служител и е работила като крупие. Това не означаа липса на амбиции.Крупие е професия, трудна и отговорна. Чиракува се и се учи с години.

40

Анонимен

преди 6 години

Всичките ви фантазии за някаква любов и забежки се базират на думите на убиеца, който очевидно е тежък психопат. Откъде решихте, че жената е имала нещо общо с него, че и с шефа си и откога отиването на вечеря е забежка и то спрямо някой, който няма официален брак с нея. Давате ли си сметка, че раздувате версията на един двоен убиец, без да е потвърдена от никой друг.

39

Ей,тия триъгълници..

преди 6 години

Как няма новини за любовен триъгълник за някоя нормална трудеща се жена,все за такива силиконови хубавици.Все уж ги плюете,Вие умните мъже,а все заради такива се трепете.Жалко,много жалко за ценностната ни система.Жалко и за това как и за какво се отнема човешки живот.

38

Мда

преди 6 години

Ако приемем,че на убиеца ще му дадат поне едно 20г,то значи всеки от троицата си е получил заслуженото.

37

А

преди 6 години

НЕЩО НОРМАЛНО ПРИ НАШИЯ ФАЛШИВ СТРОЙ,НЯМА ШУМ СИМЕОНОВ ИМА УБИТИ,26 КАЗИНА,ННЯМА ЩУМ ИМА ГРАБЕНЕ,УНИЖАВАНЕ,МЪСТЕНЕ,НАЦИЯТА ИЗЧЕЗВА,ДИВ ВАРВАРСКИ КАПИТАЛИЗЪМ

36

Анонимен

преди 6 години

Бедно момиче от забито място без амбиция за образование; богаташ без задлъжки задяващ служителките си и хем ги тормози, хем ухажва със скъпи вещи. И накрая няма морални норми какво може и какво не и как да се постъпи в такава ситуация. Носи се по течението девойката изкушена от материалното.

35

Пешо

преди 6 години

Ах! Каква приказка! Браво! Само трябва да почне с "Имало едно време...". Ем няма, доста по-добре е разказано от първоначалния вариант. Така като са имали повечко време...

34

Анонимен

преди 6 години

От ,,Две хубави очи'' и Цветарката на Смирненски, ето стигнахте до тук! За цял век - толкова!

33

до СДСАРИНА

преди 6 години

УРАНОВАТА МИНА ДРУГАРЮ УРАНОВАТА....ДА КОПАЕШ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА...ХАПОВЕТЕ ЩЕ ГИ ПИЕШ ТИ ПОСЛЕ ЗАПАСИ СЕ С ПОВЕЧКО ЙОД!!!!

32

ДО 32

преди 6 години

ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ОБЕДЕНЯВАЙТЕ СЕ!!!!НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И НАРОДНА ВЛАСТ ТОВА Е БЪДЕЩЕТО 29Г.ЖИВЯХМЕ В ГРАБЕНЕ И РАЗРУХА ВРЕМЕ Е ДА СЕ СТРОИ!!!

31

Активист на БКП

преди 6 години

Пролетариите почнаха да избиват капиталистите !

30

сДС

преди 6 години

До НАРОДАХаповете, другарю, хаповете си пропуснал сутринта!!!

29

ДО 31

преди 6 години

КАТАЛУНСКИ ЕЗИК НЕ СЪЩЕСТВУВА ИСПАНСКИ ДИАЛЕКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КАТАЛУНСКИ ЕЗИК!!!!КАТАЛУНИЯ Е ИСПАНИЯ !VIVA ESPAÑA

28

Анонимен

преди 6 години

Ако вместо любовен триъгълник бяха направили лююбовна тройка ,която практически е съществувала ,всички щяха да бъдат живи.

27

НАРОДА

преди 6 години

ВСИЧКИ ХОТЕЛИ КАЗИНА ДА СЕ ОДЪРЖАВЯТ И ПРИХОДИТЕ ДА ВЛИЗАТ ПРЯКО В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА.ПИПНЕ ЛИ ДИРЕКТОР ДЪРЖАВНА ПАРА УРАНОВА МИНА ДА РАБОТИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА.ОТ ДАНЪЦИ ИКОНОМИКА НЕ СЕ ВДИГА ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ СА НУЖНИ И ИЗНОС...НЕ ЧАСТНИ ПЕЧЕЛБАРИ ДА ИЗНАСЯТ КАПИТАЛИ СГРЕШЕНА ВИ Е ФАШИСТКАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПОЛИТИКА ВЕЧЕ 29Г.

26

Барселона

преди 6 години

Да си зададем въпроса.....защо това момче което явно е имало проблеми с психиката е имало разрешително за оръжие и оръжие.Нали минават психотестове,изследвания..все пак е оръжие,не е прашка...Което ще рече че около нас се движат потенциални убийци имащи разрешителни да стрелят...полицаи,гардове и т.н.

25

Анонимен

преди 6 години

Уфффф. Стига с това Маджурина. НИКОЙ не му казваше така. Всички го знаехме като Коста.

24

Кант

преди 6 години

Антагонизъм между труда и капитала! Това е корена на проблемите на общество където законите на джунглата и за печалбата са не само водещи, но и тежък рецидив след противоречив като теория и практика социалистически период. Социализма се опита да извиси любовта до най красиви чувства, безкористие и безкласовост! Трудно ще приемете нещо, което дедите Ви са приемали за дадено от Бог - болярина, агата и богатия имат право на жените, а ти покорно чакаш своя ред след ралото!

23

Факт

преди 6 години

Паричните триъгълници са много по-опасни от любовните!Поне статистиката показва това.