23

Gh

преди 5 години

До моето село има два изоставени жп кантона, нека Владко с цялата администрация да дойдат и от там да управляват

22

Коки

преди 5 години

Ето това е разграбване и къде е герб и патриотите в момента.

21

Бай Иван

преди 5 години

Къде спаха до сега ?

20

Анонимен

преди 5 години

Каква е заплатата на Владимиров, и не трябва ли да е обвързана с постигнатите резултати. Според мен 250 лв са му много

19

Анонимен

преди 5 години

Ами потърси в нета де! Единият кредитор е държавната ББВР.

18

Анонимен

преди 5 години

Кои са кредиторите?!

17

Анонимен

преди 5 години

НКЖИ да купи 50-те процента на БДЖ, за да може да я продаде цялата по-скъпо!!!Ръководството на железницата няма нужда от сграда в центъра на София.

16

Анонимен

преди 5 години

Къде е главният мериджей на БДЖ! Защо 11 години не плащаше нищо по този заем

15

ми

преди 5 години

не е лошо да видим пазара как ще оцени имота.

14

БонФилеСуджук

преди 5 години

Схемата е следната:1. Откъснаха апетитната хапка - "товарни превози" от БДЖ, която печели - сега пълни частни джобове;2. Оставиха "пътнически превози" да самофалира, за да го източат до дупка.А, при едно добро управление можехме да имаме много добър жп превоз. Може и да не вярвате, ама в един момент всеки си получава заслуженото!

13

до bobi

преди 5 години

Aма работливите хора са само в столицата ли? Те тия от малките по-цял ден лежат и затова не получават достатъчно...или щото работят по-малко или отказват щото им се работи за чест и слава.

12

А

преди 5 години

ОСТАВКА ! ! ! МОСКВИЧОВСКИ НА МОМЕНТА ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА !

11

Бойко спри се

преди 5 години

Това е вече схема. Имаше преди време интервю с едно *ч*си, което богслови бб, защото му бил дал "много хляб, завинаги". Е това си е схема!!! Днес Топлофикация тръгна да звъни на всичките си "длъжници" заради огромните фактура за МАРТ 2018. И кога аз, потребителят, ще мога да имам възможност да си отстояван правата, а не под формата на "ама това каза ЕВРОПА" да съм жертва на *** лобизъм и то от хора, които ние сме избрали да гласуват от и за мен!!!!! Революция хора, това е нужно....или??!?

10

Анонимен

преди 5 години

А кои са КРЕДИТОРИТЕ????????

9

Анонимен

преди 5 години

Нека да го разпродадат. Готвят ремонт на вагони и локомотиви за няколко стотици милиона, с ясното съзнание, че скоро няма да им трябват, защото ги заменят с други мотрисни влакове. Как кредиторите гледат на това, да се източват двойно, тройно по-високи суми от неизплатеното задължение към тях. Да пратят ръководството в някой друг град където имат сгради, например Пловдив или Горна Оряховица.

8

Анонимен

преди 5 години

Не е ли Мутрафона, този който трябва да се.грижи за държавата?????Подари Булгартабак,сега БДЖ....щом стопанина НЕ става за нищо да ходи да друса щембака на терена или по-добре в затвора!!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Обявяването на централата на БДЖ за продан е част от мерките, които недоволните кредитори предприемат, за да си съберат вземанията.=и какво ще "съберат"? кой ще купи тази сграда? какво ще я прави, като я купи?а може ли да купи паметник на културата? и колко обществен негативизъм ще събере този "купувач"?дайте имената на кредиторите , да ги видят хората

6

Румен до боби

преди 5 години

Внимавай с твоите хапчета! Днес си се докарал до манийна фаза.

5

bobi

преди 5 години

До ББ Е МУТРА И .......пий си хапчетата и не пиши глупости. Като не си плащат заемите, да им взимат имуществото. След като не могат да си управляват финансите - да ги закриват. Не е нужно работещите да плащат транспорта на мързеливите хора от малки градчета/села, возещи се за без пари с тия влакове.Да си вдигат цените на билетите, а не да работят на загуба, само защото изпълнявали социална функция..

4

Народен Съд

преди 5 години

Докога ще го търпим Мутрака????//Камък върху камък не остана след Мари.онетката!