35

10

преди 6 години

Версията за убийство от ревност направо ме разплака!Един пазач прострелва собственик на 16 казина в половин България ей така заради една п,кла!?Помислете малко-притежава бързоходна кола ,която "за нула време" го отвежда до границата и само 5 минути не му достигнали да премине митницата,която вероятно също му е била отворила коридор,но нещо се е объркало!Следствието да бръкне по-дълбоко!Стрелбата по момичето е само за подвеждане на органите!А може би-не?

34

Манолски

преди 6 години

Сега не разбрах малката хубавелка приятелка ли е на убития, доброволно ли се е киприла в скъпарския мерцедес или е била тормозена ?

33

Анонимен

преди 6 години

значи, сътрудничи на следствието, ще има сделка и условна присъда!

32

Анонимен

преди 6 години

Много плоско и тоя път,но стараят се милиционерите

31

Бай Иван

преди 6 години

20,от които ще го осъдят на 12,ще лежи 8 и ще го освободят предсрочно за добро поведение ,за да убие пак ;) !!!

30

Шопо

преди 6 години

Глупости ! Разчистване на терен за ,,весели вещества,, !!!

29

Анонимен

преди 6 години

Щом като не може да обясни действията си спрямо момичето,което прострелял,а и спрямо застреляния бизнесмен,че и носенето на пистолета до КПП-то до последна проверка значи допоследно чакал и него да го стрелят,значи има план.

28

Майтапчия

преди 6 години

Тоя пич е трябвало да хване Балкана,в духа на добрите стари хайдушки традиции!Дето се вика-има още много чорбаджии-изедници за наказване!Щяха и песни да измислят за него,че и стихотворения!Пък то-в Турция....

27

Анонимен

преди 6 години

Едни познати даваха по 50 000 лева, за година в затвора, но то бе през 2008-а. Нищо чудно, сега да е 100 000. За 5 години - 500 Бона. Не, че нещо, ама така и така си в играта, все ще влезеш за нещо, поне да излезеш с пари.

26

Анонимен

преди 6 години

До 32 - Сега, ще лежи 100 години в затвора, а и само почакай, когато отшуми и "бизнес партньори", роднини и познати, започнат да търсят сметка.

25

Mitaka

преди 6 години

Единственото логично обяснение, е че убиецът и кифлата за били заедно и са се обичали, но жената е била принудена от шефа й да ходи на вечери и да му се слага, заради работата. В тази ситуация по-добре да напусне работа и да седи без работа, от колкото да ходи на срещи. Ако не иска да напусне - тогава я зарязваш си намираш друга. Кифли дал Бог.Струваше ли си заради една кифла да прави убийство и сега да лежи 20 години в затвора?

24

УСА

преди 6 години

Евалата на момчето това е единствения начин да се защитиш в тази държава. Здрав, богат силен, ммаец и т.н. пред патрона сите са равни.

23

12345

преди 6 години

До СашоА за теб някой ще съжалява ли?

22

ист

преди 6 години

Една мутра по малко жива, една мутра по дълго в затвора, и една мутреса по малко шатлива. Всекимо заслуженото.

21

Сашо

преди 6 години

Само аз ли не съжалявам за една мутра по-малко и урок на меркантилна 22 годишна решила по лесния начин да си устрои живота?

20

Анонимен

преди 6 години

не виждам какво толкова е станало. Едно мутра по-малко, но в хазартния бизнес мястото му бързо ще бъде заето от друга дебеловрата мутра с 2-3 килограмови златни ланци. Имаме също временна нетрудоспособност на едно силиконова кифла от бранша, но няма страшно! Баловете вече минаха и на трудовия фронт са постъпили нови, свежи попълнения, които мечтаят да си хванат някой богат чичко. Животът продължава

19

Бедни срещу богати

преди 6 години

Да излезеш в новините на Нова и да пропагандираш гражданска война БЕДНИ - БОГАТИ или по скоро БОГАТИ - БЕДНИ защото тая фльорца е от голямото добрутро и да не те задържат и да отговаряш за думите си! Made in България! И тия богатите като тая фльорца трябва да дърпат България напред! Вижте и мисленето и после не се чудете защо такива като нея и жертвата дават по 600 лв заплати

18

Гибел

преди 6 години

22 годишна *** почерни 3 семейства.

17

Анонимен

преди 6 години

Започва да изглежда сякаш убития е принудил "служителката" да излезе с него а тясподелила с настоящият си приятел.Нещо такова изглежда да е от всичките мъгляви обяснения в медиите.Накрая ще се окаже че убиеца е "добрият".П.П. Поредната сага. Убиеца ще го изкарат невменяем, действал в състояние наафект и т.н. Макс 5 години ще лежи.

16

Китай ПОМОЩ

преди 6 години

Богаташите не са хора особено бг богаташите!!!