180

Анонимен

преди 6 години

До 200Това е вярно, но непълно. Цялата истина е, че в Европа никой не обича съседите си. Дори Норвегия и Швеция се мразят. Кой точно обича англичаните. Дори шотландци, ирландци и уелсци ги мразят. На Балканите кой кого обича? Не изключвам, някакви по-топли отношения да съществуват между испанци и португалци, всички други се мразят. По икономически причини понякога се образуват съюзи, но те са резултат от студена сметка, не приятелство.

179

------------

преди 6 години

Следете утре 5 юни какво ще се случи във Виена. Как се сменя целият курс на ЕС. ПС Тиквата утре ще реже лентички на Резания поток, щот е доказал, че само за това става.

178

Циник до 200

преди 6 години

От 80% процентовите "разбирачи"!Твърдо!

177

Анонимен

преди 6 години

До 200Той Тръмпи първо ще разпадне Америка на 50 части.

176

haha

преди 6 години

АБЕ КАЗАХ ЛИ ВИ,Ч Е СЛЕД ФИАСКОТО НА ПУТИН СРЕЩУ БОРИСОВ РЕШЕТНИКОВ ЩЕ ВИ ПОДБЕРЕ БЕЕЕ? КАЗАХ ЛИ ВИ, Ч Е ЩЕ С ЕПОДИГРАВАМ С ВАС И ЧЕ ЩЕ ПОЧНАТ УВОЛНЕНИЯ? НЕ СЕ СПРАВЯТЕ КАТО ОТДЕЛ ЗА ХИБРИДНА ВОЙНА ! ЕТО, САМО 3 ТРОЛА Е ОСТАВОЛ РЕШЕТНИКОВ, УВОООО )))ХАХХАА

175

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникОстави нас "скотовете". Цял свят е на нашето мнение. Нито един от съседите на германия не я харесва. Нито Великобритания, нито Италия, нито Хорандия, а Полша - олеле мале. Германия е империя, един франкенщайн, който ще се разпадне на 16 части. Тръмпи ще ви види сметката, гастербайтерче.

174

Циник

преди 6 години

В един нищо незначещ форум ... в една територия със затихващи функции.. шепа 80% ови плазмодии се лезят срещу Германия , която хубава или лоша е мотора на Европа.Оскотели от ежедневна мизерия - те не могат да се видят отстрани, и да разберат колко смешни , и жалки са.

173

Дъртий

преди 6 години

К'во се чудите бе? Скоро ще има нов-стар Съюз на Богатата ЕС и пак ще сме в дупката на клозета.

172

Анонимен

преди 6 години

Германия я защитават и тачат само гастърбайтерите които са там и роднините им. Никой не харесва тази противна нация с гнусен език, гнусна култура, това са студени безчувствени роботи и расисти. Смятат се за арийци и за нещо повече от източноевропейците. Само преди 60г. избиха 6 милиона евреи и 30 милиона славяни, най-големите касапи в историята, само психопат може да им е фен.

171

Анонимен

преди 6 години

ХАХАХА ТИЯ РУСНАЦИ САМО ЕДНОКЛЕТЪЧНИ ЛИ СА БЕ? ТУК ВИЖДАМ САМО АМЕБИ И ЧЕХЪЛЧЕТА БЕ!

170

ТОЗИ 193

преди 6 години

Е ТИПИЧЕН РУСКИ *** С ОСНОВНАТА ОПОРНА ТОЧКА НА ПУТИН. И ТИПИЧНО КАЗВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ***, А БГ НАРОД Е РОБ. САМО ЗА ТОВА ИМА ЧЛЕН В НПК, ОСВЕН НЕГО ИЗГАРЯ И САЙТА! ДА ПРАЩАМ ЛИ КЪДЕТО ТРЯБВА????

169

хаха

преди 6 години

АБЕ ***, АМИ КАТО УМРЕ ГЕРМАНИЯ КЪДЕ ЩЕ СИ ПРОДАВАТЕ ГАЗА БЕ, ***! аБЕ ПОНЕ 1 ДА НЕ Е ОТ КАРЛУКОВО ТУКА ИМА ЛИ БЕ?

168

Германофоб

преди 6 години

Смърт за германия и за всичките й т***пи подръжници с *** поглед. Докато Берлин ш Дресден не бъдат отново сравнение със земята, мира няма да видим от рижавите варвари.

167

Анонимен

преди 6 години

СЛАБИТЕ РУСНАЦИ НЕ СА НИКАКВИ ДИПЛОМАТИ И ТЪРГОВЦИ! КАК МОЖЕ ДА ЛАЕШ ВСЕКИДНЕВНО СРЕЩУ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИТЕ СИ??? ТОВА НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ ГО Е ИМАЛО. ТЕЗИ КЛИЕНТИ НА ПРИРОДНИТЕ ТИ РЕСУРСИ - ГЕРМАНИЯ НРПР. ТЕ ХРАНЯТ, ДРЪЖ СЕ ПРИЛИЧНО! ОСНОВЕН ПРИНЦИП В ТЪРГОВИЯТА. ВСЕ ЕДНО ДА ИДА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА И ТАМ ДА МЕ ПОСРЕЩНЕ НЯКЪКЪВ ПИЯН С КАЛАШНИК ДА ГО РАЗМАХВА. ПОСЛЕ : ЩЕ СМЕ С ЕМБАРГО!

166

Анонимен

преди 6 години

Учете немски роби! ЕС е Германия. Вие сте колониален придатък. Вашата цел е да работите и да им надувате икономиката. Нали много обичате Германия? Бачкайте до откат и хранете Германия до пръсване, докато вашите родни държавици останат и без един човек. Германия се е погрижила България да си остане *** за да ходите в Германия и българките да раждат деца от немци. Затова мутрата я крепят на власт, а корупцията и мафията не се пипат. За Райха няма изгода от силна периферия.

165

Пустиняк до 182

преди 6 години

Жан Виденов, ахахаа. Това да пишеш с големи букви в интернет, е като да крещиш на телевизора или да псуваш светофара. Ясно ми е, че Италия е от основателите на ЕС, затова съм ги посочил отделно. Ще рече в старите си граници, но без тях. Италианчовците- *** католици- комунисти издигнаха за десетилетия един мазен мафиот - Берлускони. Той така се съеши с мафията, че когато Монти дойде, бяха на прага на катастрофа. Спаси ги с помощта на ЕЦБ, но навириха *** отново, и избраха поредните палячовци.

164

Анонимен

преди 6 години

КНДР С ГАЗ И НЕФТ...

163

Наистина ли вярваш?

преди 6 години

До Анонимен 177- Избиването на почти цялото население на Северна Америка, Южна Америка и Австралия, как го връзваш с тези ценности?- Опиумните войни срещу Китай, как ги връзваш с тези ценности?- Търговията с роби, как я връзваш с тия ценности?- Разбиването на процъфтяващите Либия, Ирак и Сирия как ги връзваш с тези ценности? Не ми казвай, че е за доброто на народите им. Първо, то не се случи и второ, ако беше така, щяха да започнат с протектората на САЩ Хаити. Там живеят най-зле в света.

162

хааа

преди 6 години

ПЛАЧЕ ДНЕС БГ И ТРОЛОВЕТЕ СЪЩО НА ГРОБА НА ЕС! МНОГО ЗЛЕ ТОЯ ЕС С НАЙ- ВИСОКИ СВЕТОВНИ СТАНДАРТИ ВЪВ ВСИЧКО. А РУСИЯ - РАЙ!ВЕРВАЙТЕ СИ! ОНЯ ДЕН СЕ ОПИТАХ ДА ГЛЕДАМ ВРЕМЯ, АКО ТРОЛОВЕТЕ ТУК ЗНАЯТ ИЗОБЩО КАКВО Е. 1 ВА НОВИНА БЕШЕ ПУСКЪТ НА НЯКЪКЪВ МАЛЪК КРАЙЦЕР! КОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА БИ ИМАЛА НАЙ- ВАЖНА НОВИНА ПОДОБНА? ПРАВИЛНО! КНДР!

161

Анонимен

преди 6 години

като гледам тук руската отвратителна пропаганда на ниво АВСТРАЛОПИТЕЦИ, направо се чудя от ЕС как не са го закрили тоя сайт...