116

Анонимен

преди 6 години

До От САЩТочно това е ГЕРБ не правят нищо за да се изравнят заплатите в България и даже и по-високи, за да остане населението, защото страната катастрофира. Търсят ама не им е изгодно.

115

емигрант

преди 6 години

До От САЩОстава да ни обявят за дезертьори както през Балканската война!

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114БВП е по-голям сега, защото има изкуствено скъп лев с валутния борд. Реално тогава БВП беше по-голям от сега, ако не се счита обезценката на лева.

113

на никому нищо!

преди 6 години

До ха сегаКогато измираха от глад безработни, никой не ги търсеше! Сега вие си вървете!!!

112

От САЩ

преди 6 години

Машинен инженер $115 000 годишно. Механик на индустриални машини и съоражение $ 30 на час. За Европа не знам, но кой е луд да се върне в България и да роботи за измислените "работодатели"?

111

простаци

преди 6 години

До ***!Няма да ги върнем от чужбина дори келнерите..........

110

ха сега

преди 6 години

До кога ще пускате една и съща статия всеки месец по еди, два, три пъти всеки път бизнеса търсил хора, няма да намерят това е положението.

109

Идиоти!

преди 6 години

Изгониха ги за общи работници за присмех на народа с малки пенсии - сега ги търсят!!!

108

Анонимен

преди 6 години

Гледам картата на света и си мисля... Германия е една от най-големите страни в Европа.Обаче е една въшKA в сравнение с Русия.И сега искам да напомня на русофилчетата... русофилчета, една такава малка държавичка ви направи бърливи и сополиви, вас и Русия! Добре, че дойдоха САЩ и Великобритания да ви дадат самолети и танкове, че иначе бяхте глътнали вода!А сега хапете ръката, която ви спаси!(Само да вметна, че уважавам руснаците! Те поне знаят това по-горе, за разлика от българите русофили!)

107

Анонимен

преди 6 години

"България влиза във ВСВ заради загубите от ПСВ и балканските войни. Но и днес ЕС и НАТО не връщат Тракия и Макеодония."Oт какъв зор точно пък те трябва да ти ги връщат? Заради Русия ги изгубихме, сега искаш НАТО да ти ги връща? Не си ли малко нагъл? Русия защо не ти ги върна за 45 години социализъм? Не само не ти ги върна, ами даже ни докара до просешка тояга.

106

До 114

преди 6 години

Никакъв резерв нямаме в ЕЦБ.Знаеш ли какво стана със златния резерв на България след 1989-та година?Май и това не знаеш, като те гледам какви ги пишеш.Тенденцията при ГЕРБ е проста - намаляване на резервите и увеличаване на външният дълг, а това не води до нищо добро, особено при неработещата икономика на България и налаганите от дебеловратите бизнесмени нископроизводителни технологии на работа.

105

8===о

преди 6 години

До az 114Да си заминал на време.Или да си искал и ти висока заплата.Може и да не ти е лек живота ,ама не са ти виновни нито тези които за избягали от мизерията в БГ ,нито днешните младежи излизащи на пазара на труда.

104

Анонимен

преди 6 години

До azХапчетата пич, хапчетата. Рахат в чужбина ?

103

Анонимен

преди 6 години

91 точно го пиша прекалено премислено. Мен не ме вълнува коя частна фирма има външен вънг. Сравняваме държавния дълг преди и сега. А той е сходен. Само дето сега БВП е 10 пъти по- голям и имаме резерв в ЕЦБ 20 милиарда. А тогава дълга ни е колкото целия ни БВП което значи огромна задлъжнялост. Та е много смешно да се говори как Герб взели не знам кви милиарди при положение че държавния дълг е едно нищо.

102

До 91

преди 6 години

Външният дълг на България, когато Луканов обяви мораториум по плащанията беше 8 млрд. долара. Сега външният дълг на България е над 40 млрд. долара и то при неработеща икономика. Неправилно е да се взима само част от външния дълг - този на публичния сектор. Колкото до БВП, то все още не можем да достигнем нивата от преди 1989-та година в съпоставими цени. Преди да пишеш, е добре и да помислиш.

101

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл от ЕС защото ни прецакват. Като вдигнат малко заплатите, тука ще се напълни с бежанци и пак ще паднат.

100

Анонимен

преди 6 години

До от ДанияТочно това е че Дания аутсорсва и гледа на България като африканска колония за робски труд.

99

Ciao

преди 6 години

Avanti diletanti!

98

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългария влиза във ВСВ заради загубите от ПСВ и балканските войни. Но и днес ЕС и НАТО не връщат Тракия и Макеодония.

97

Анонимен

преди 6 години

до АнонименАко не беше Русия, България сега нямаше да съществува.