31

!

преди 6 години

Аз подкрепям г-н Борисов. Истинският българин не празнува измислени празници и герой. Не случайно премиера Борисов не празнува 3 март, 6 и 22 септември това са комунистически празници за промиването на мозъци. Всеки здравомислещ знае че Ботев е бил престъпник които се е борил срещу законната турска власт. Това го каза г-н Ц. Цветанов във Враца преди две години. Изказването на г-н Цветанов го има в Интернет. Искате истински герой за свободата тогава празнувайте деня на президента Линкълн.

30

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

29

Анонимен

преди 6 години

Там е работата, че не са кухи фрази, а болезнена истина! Някой постват коментар без да четат, а си изпълняват задачката!

28

Анонимен

преди 6 години

Поредната доза кухи фрази от Радев! Какво да прави милия, толкова може!

27

kolev

преди 6 години

Президентът навсякъде,където се появи,ръси само клишета,писани я от Иво Христов,я от някой доцент по българска литература.

26

Много кока и бело

преди 6 години

Г-н Радев,Може да сте президент, но знайте че чехъла е там горе и само едно грешно движение трябва да Ви затисне.

25

ИСТИНАТА

преди 6 години

Тоя радев го избрахте по същата линия като Баце - генерал, мяза на мъж, ама само като заварти бузите и му го нахлузват на мига.СЪЩИ БАЦЕ

24

до европридоотоманци

преди 6 години

Моля ви г-да и г-жи, хулите ви звучат като средновековни заклинания. Вашите заклинания срещу България, подобно на английските доктори, могат да възкресят бате Тодя. Спомняте ли си бате Тодя? За евроатлантиците ще осигури работа в BBC, DW, RADIO LIBERTY, FREE EUROPE и т.н. и т.н. На отоманците ще гарантира най-успешния туристически сезон от 1986г. насам. Не възкресявайте бате Тодя.

23

ф

преди 6 години

Красив е Ботев и физически и душевно .Прекрасен човек .Днес около него се нареждат както казваше Шопенхауер само лилипутуте и тия дето изобщо не го разбират ,но го честват .Мислят си Караянчева и Радев,че около Ботев ще придобият неговото величие.Същото и с лилипутите около Левски .

22

Мая

преди 6 години

Няма празник на който Радев да не се изкаже негативно! Все нещо му пречи, все задава реторични въпроси, все някой му е виновен! Какъв президент обединител е това ?!

21

Анонимен

преди 6 години

И какво има ,да отбелязваме тържествено?Смърта на младежи ,подлъгани от Хр.Ботев и кръчмарската му компания ,които не успяха ,да оцелеят и месец на бг/османска/ територия?В такъв случай трябва ,да заклеймим войводата Панайот Хитов ,който измисля плана с кораби да се прехвърлят от Влашко,но разбирайки за очертаващия се погром на Априлското въстание ,отказва да поведе хората на сигурна смърт!И е бил прав!

20

Анонимен

преди 6 години

Г -н Радев, а- докога ще допускаме рускя КГБ поп да нахлува в Президенството с Макаров и да ВИЛНЕЕ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ, КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ !?- до кога най-големият български храм ще носи името на един чужд измислен светия - ал,Невски, като си имаме нашите славни просветители Св,Св. Кирил и Методий !?- докога ще славим титаните на българския дух по Балкана, а Президента и Премиера на България да се водят на руски адрес !?

19

Анонимен

преди 6 години

Затова сме пропаднала държава ,защото славим измислени герой,че даже и спортни клубове,училища и т.н.,кръщаваме!Няма държава в Европа,може би и в света която ,да е кръстила спортни клубове на айдуци!

18

Анонимен

преди 6 години

На тоз не му ли писна да говори глупости? Каква българска воля какви пет лева? Шепа хора са обикаляли България да ръчкат хората барем се вдигнат най-после. И накрая е застрелян от свой.

17

шматка

преди 6 години

Отоманецо колкото и да провокираш няма да ти се получи.За да постигнеш успех се иска интелект а не овча мисъл.Радвай се на Сюлейман Великолепни-гея.

16

Анонимен

преди 6 години

ДО КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ! НЕ СМЕЙ ДА ГОВОРИШ ЗА БОТЕВ ТИ ПУТИНИСТЕ!

15

Ботев

преди 6 години

..." та сърце майко, не траеда гледа, че турчин беснейнад бащино ми огнище "....

14

Анонимен

преди 6 години

До паметника на Ботев стоят рублофили, Иванчо Хаджипенчович, Кириак Стефчов, Рачко Пръдлето, ***, чорбаджи Йордан Диамандиев, Хаджи Ровоама и сие и прославят Ботев и загиналите за свободата на България. Страшен срам. Позор. На тия трябва да се забрани да доближават паметници на герой на километър от тях....

13

а бе,шушон

преди 6 години

До OTOMAN LEGACY..От 40 години се знае,че поп Кръстю не е предал Левски,и все се намира някой като теб дето да не знае!Що не си ровиш по турските сайтове,ами се навираш там дето не ти е работа!?

12

Анонимен

преди 6 години

ДПС на честванията на Ботев?! :) Стига вече лицемерие от една противоконституциона партия...