31

Фхгх

преди 6 години

По-*** анализ от БТА не бях чел.Се едно чета Вести.ру.

30

Бг

преди 6 години

Време е да погледнем реално към нещата и Европа и Русия да се обединят за спасение на европейската бяла, християнска раса! По всичко личи че адския отрицателен баланс на Европа и Русия, в частност белите християни се топим! Време е да станем по-твърди и да се обединим в една кауза! Та кой не иска чиста, спокойна, богата Европа???

29

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е пазила Европа.Който не знае това просто не познава добре историята.И тук не става дума за бизнес,а просто за една и съща европейска цивилизация и раса,която руснаците пазиха и разпространиха чак до далечните планини на Азия и до Тихия океан.Ако не беше Русия, Европа отдавна щеше да е завладяна от всякакви монголи,татари,турци хазари,араби и всякакви други чернил-ки.

28

СатаНАТО

преди 6 години

В *** сега е модерно да се пише така, Иванушка Дурака пак си е повервал...до следващито препъване и пльосване в калта в полний рост...

27

руските некадърници

преди 6 години

не могат да осигурят нормален живот дори на военните и офицерите ,които са с висше образования , а да не говорим за хората със средно и по-ниско образование !Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика Русия ?!Споделете този клип във Фейсбук с приятелите си , нека и те да видят какво представлява велика Русия ! А русофилите ако гледат този клип веднага от мъка ще получат инфаркт на миокарда !

26

много интересно

преди 6 години

До вижте кочинатаБългари в Мюнхен: По-зле сме от животните, а плащаме данъци!

25

не син

преди 6 години

Интересна статия , мислещ журналист и веднага квичащи *** против Русия !

24

вижте кочината

преди 6 години

Youtube - Жизнь в России

23

сибирски диваци

преди 6 години

Да не допуска САЩ в Европа, да осигурява руските интереси в Европа...................................Сибирските диваци не разбраха ли , че това не зависи от тях , а от нас !Ние не искаме да имаме много тесни връзки с бедни и агресивни диваци , предпочитаме богатите и културни американци ! Руските алкохолици да са благодарни на това ,че поне газ и нефт купуваме от тях и ги спасяваме от гладна смърт ! Много бързо забравиха гладомора когато започнаха да ядат човешко месо от умрелите !

22

СДС

преди 6 години

От статията лъха на интелекта на журналистите от времето на Брежнев.тплкова са далече от реалността,че даже е гротескно.

21

тъпота

преди 6 години

До руските алкохолици "имат поне малко чувство за самооценка и себеопознаване"ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХААААААААААААА.....

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Мисля, че руснаците не се нуждаят от вашите съвети........

19

Анонимен

преди 6 години

"Огромният" руски пазар за който говорят разни невежи (вкл. БГ президентът) всъщност е 130 милиона човека. Това е по-малко от населението на Бангладеш и по-малко от това на Германия и Франция взети заедно. Да, Русия някой ден ще се цивилизова. Може дори да стане част от ЕС, но няма да е скоро. Това ще е поне 15-20 години след края на ерата Путин. А тя още не е приключила даже.

18

руските алкохолици

преди 6 години

ако имат поне малко чувство за самооценка и себеопознаване ,няма да си мерят онези работи с ЕС и САЩ , а ще се мъчат да си оправят *** и чак след това да си мерят мъжките достойнства с ЕС и САЩ !

17

Анонимен

преди 6 години

Само Полша, Румъния и Украйна взети заедно, са повече от всички руснацита, кадировци, буряти, якути и пр, които съставляват населението на ***.

16

Анонимен

преди 6 години

ЕС и Путин трябва да са наясно не се ли обединят в един съюз взаимно ще се скапят, Путин трябва да се присъедини към ЕС. Кой първи ще потъне е без аболютно никакво значение.

15

санкции за кочината

преди 6 години

да изградим отношения при нови, изгодни за Русия условия.......................................Санкциите към *** са изгодни и за *** и за ЕС ! Нали уж санкциите станали причина икономиката на *** да се подобри ?! Защо тогава искат да търгуват с ЕС и пращат послания за прекратяване на санкциите към руската *** ?!

14

Анонимен

преди 6 години

Какъв огромен руски пазар бе, тъпири.Не разбрахте ли, че *** е сва пъти по-малка като население и пет пъти по-неплатежоспособна от САЩ?ЕС има огромен вътрешен пазар - най-огромният и платежоспособен пазар в света. ЕС се изхранва сам и може да изхрани още толкова население. ЕС има два пъти повече войници от ***, при по-добро въоръжение. ЕС е с най-доброто местоположение и с най-прекрасният климат в света. И с най-креативните, културни и дисциплинирани хора.

13

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

Докато се лаете по сайтовете цената на петрола и на газа расте ли расте.И цената на тока от 1 юли ще порасне.Парното и топлата вода също.Дори цената на ТОТОТО нарасна с 40 %А ние ще строим газопроводи и атомни централи.

12

Анонимен

преди 6 години

Събрахме се приятели със семействата на извънредно банкетче със наденички "Стара планина" и червено винце "Домейн бояр", за да ознаменуваме началото на търговската война Европа - САЩ. Каква хубава новина.