121

Анонимен

преди 6 години

Истината е че който има топкиима и газопроводи , а който нямагледа как го заобикалят и сиизмисля оправдания .След 2019година транзитът през Украйнаспира и оттам няма да получавамегаз .А защо спира и защо загубихаКрим вече сме го обяснили .

120

Анонимен

преди 6 години

Така или иначе, със Северен поток 2, Газпром постига целта си за избягване на Украйна. Ще има същия капацитет, както проваления ЮП, а с ТП още повече. Само че тоз път руснаците са си научили урока и са включили като акционери за СП2 не източноевропейските страни от ЮП, а сериозни западни компании, срещу които трудно може да се упражни политически натиск. Затова и сега искат гаранции от нас, т.е. от Европа за другата тръба на ТП.

119

Анонимен

преди 6 години

Огнянчо се появи. Пише не чу ли лично от Путин ечера че газа през Украйна ще продължи щото руснака му изнася. Путин го каза. Демек Бг ще транзитира газ по двете направления. Че и до Сърбия. Двойни приходи. Повече мислене иска

118

Анонимен

преди 6 години

По - заблуден от русофила няма. Те на прескоференцията им казаха че през България ще минава 36 милиарда кубика газ при сегашни 15 обаче те си лаят .ЕС помогна да печелим повече. Дори Путин говлри за диверсификацията. Ама кой да гледа и да слуша какво каьват. Баси племето

117

Анонимен

преди 6 години

127 размърдай си пилешкия мозък. Имаш вкарани пари за нещо което се затапва и нямаш излаз. Щото търския поток умря в Турция. Газ руски за Италия никой не иска. Ако не врътне тръбата през България Путин губи милиарди плюс намаляеа транзитния му газ. А какъв турски газ ще купувате неграмотни русфили? Това е транзитен газ. България не й трябва. А реално през Бг ще мине двойно повече газ и то от 4 различни държави. Което е приходи. Ама почнете да мислите

116

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 126Как точно се натискат руснаците? Медведев дойде в България, да моли Бибитко, да купи газ от Русия ли? Ти докато мълча, допускахме, че си глупав. Обади се и разсеч всякакви съмнения.

115

Анонимен

преди 6 години

Значи вчвра платените *** пак лъгаха какво бил казал Песков. А загубите са за руска страна. България спечели и то много. Как само русофилите не го проумяхте. След 800 млн загуби за Русия щом пак се натискат, айде осъзнайте колко са на зор!!! Ердоган четвърти път извози Путин. Той си го каза. " Имаме втора тръба 250 км и...." Ииии няма къде да я продължим!!! България вече ще предлага 36 милиарда кубика вместо 15. И ще може са продава а не само транзитира

114

Анонимен

преди 6 години

Продажните русофили как величаяет мафиотското джудже и плюят България.Що не кажете защо Русия ни продава газ на най високите цени в Европа,а за Германия е два пъти по евтино.И за Турция ще е два пъти по евтино,и за нас ще е по евтино от Търция да идва газа.И няма да взимаме заеми от путиноландия както се говореше.Русофилите не сте българи,продажници.

113

анонимен

преди 6 години

нормално е да искът гаранции,след като боко винаги може да се изметне.

112

А

преди 6 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ,ЧЕ ЗАГУБИТЕ ОТ СПРЯНИЯ ЮЖЕН ПОТОК СА 800 МЛН,КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА,СЕГА ПАК ИСКАМЕ А ПЪК НЯМАМЕ ПАРИ,Д ОТИДЕ И ДА ТРОПНЕ В ЕК ДА СИ ПЛАТЯТ СПИРАНИЯТА,ТЕ ВСЕ НЕ СА ВИНОВНИ,СПРЯХА 4 ТЯХ РЕАКТОРА КУПЕНАВА,ПАК НЕ СА ВИНОВНИ,АБЕ ТЕ КАКВИ ХОРА СА ТЕЗИ КООНИЗАТОРИ.НИЕ ДА НИ ДА ГИ КОПАЕМ ТЕЗИ ПАРИ.КАКВА ИЗЛИЗАМЕ ОТ ЕВРОСЪЮЗА ЩОМ ТКА С ДЪРЖИТЕ С НАС И КАКВО ТОЛКОВ БЛИЗАНЕ.

111

Мър льо

преди 6 години

Така е драги читатели,вместо ние да даваме газ на Турция и да вземаме транзитни такси стана обратното! ТъпУтУ пЪрче Плевнелиев,само то спечели маса долари от отказа на Южен поток! Сега Боцко се усуква като крехка фиданка около Владимир Путин,аман заман дай малко от баницата и на нас!Когато ни я даваха цялата се правехме на велики,а някои активно защитаваха интереса на други западни одвъд океански държави,яко стимулирани с валута!Ако имаше Щжен поток,нямаша да има Северен поток 2 и Турски пот...

110

Анонимен

преди 6 години

Абе защо не пишете защо Боко се прибра снощи

109

ттт

преди 6 години

До ПатриотиЮжен поток, защото беше за Южна Европа. Турски поток е за Турция. Дали последната ще задържи всичките доставки за себе си или ще ги препродава, си е лично нейна работа.

108

Патриоти

преди 6 години

Ако мине газопровода през Турция- "турски" поток,ако мине през България- "южен" поток: ето им братството на Путинидите!

107

Патриоти

преди 6 години

Всичко има значение,включително името: не може нас постоянно да ни свързват с някакви ц... и турци и постоянно да насърчават лая на сърбомакедонистите от Скопие!

106

Уорън Бъфет

преди 6 години

"Заради отказа от "Южен поток" "Газпром" изгуби 800 милиона евро, посочи след преговорите Владимир Путин."Според руски медии (българските нищо не казват) загубите за България от спирането на ЮП са около 17 милиарда евро. Нищо пари!

105

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Кръстете го "Български поток" и ще ви дадем гаранции- инак ще има да ги сънуватеИмето не е от толкова голямо значение, по важното е да е изгоден за България. А пък ако искат и финикийски да го кръстят!

104

Патриоти

преди 6 години

А-аа,вече е кръстен??!! Знаем ви ние татарския манталитет- докато и нас не ни издокарате за "турци",място няма да си намерите! Радвайте се,че не сме ние на власт- тогава ще видите на кого да кръщавате такива тръби!

103

Анонимен

преди 6 години

Важно е да мине през България. Вече е кръстен, не можем да му сменяме името на детето. За новите директни тръби ще правим кръщене.

102

Патриот родолюбец

преди 6 години

Кръстете го "Български поток" и ще ви дадем гаранции- инак ще има да ги сънувате!