24

Анонимен

преди 5 години

Плюете Марешки за заплатите, които давал, но съм сигурен, че при избор на аптека за лекарства се насочвате към аптеките му, защото медикамента е с 20 стотинки по-евтин. Клиентът определя правилата, като смятате, че дава ниски заплати и че не коректен, избягвайте аптеките и бензиностанциите му.И не виждам действията му като бизнесмен, какво общо имат с темата за парите за въоръжаване?

23

Анонимен

преди 5 години

Прав е марешки. Дадоха да ни пазят турците небето, защото нямали гориво и пари за поддръжка на самолетите . А иска тоя да купува 16 самолета ?? Е те на вода ли са тея самолети ? Първо се прави икономика , а после техника. Петролни държави, като Ирак Либия и Сирия са в окаяно състояние и едвам смогват . Ние къде сме тръгнали...С 1 милиард могат да построят 100 завода които да печелят или да подпомогнат бизнеса . Техниката е скъпа , а поддръжката още по скъпа.

22

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че да купим самолетите го искат американците. Българските политици само надуват фанфарите и представят нещата така, сякаш става дума за българско решение. А щом американците желаят нашите пари, Марешки няма никакъв шанс да бъде подкрепен. Той го знае, но знае още че обикновените хора подкрепят това, което казва. Общо взето Марешки си е направил добре сметката, че подобна позиция ще му вдигне рейтинга. Иначе всичко, което казва е самата истина.

21

Киро кофражиста

преди 5 години

Не може шкембе воевода без милиарди - ще му спадне шкембетопък и хвърчащия фатмат Радев иска ново хвърчило

20

Анонимен

преди 5 години

Сетих се за онази приказка "Новите дрехи на царя", където мнимите шивачи оставили царя гол и обяснили, че дрехите виждат само умните. И понеже никой не искал да мине за глупав, всички хвалели дрехите, докато не се намерило едно дете да изкрещи "царят е гол". Със самолетите става нещо подобно - всички викат колко са добри и необходими, докато се намери един Марешки да изкрещи "царят е гол"...

19

Анонимен

преди 5 години

С една ескадрила ще се опазим точно толкова, колкото и без нея - целта не са самите самолети, целта е да се похарчат парите.

18

Анонимен

преди 5 години

Марешки е прав, макар че мотивите му сигурно са далеч от мислите за доброто на обществото и държавата. Това в момента са скъпи играчки, за които ще платим милиарди.

17

Гол пищов

преди 5 години

То хубаво да се въоръжим да се пазим, да не ни превзематНо ако все пак ни превземат, какво ли ще ни вземат, като нямаме нищо :)

16

Анонимен

преди 5 години

Има "командващ военно въздушните сили", такова нещо като "главнокомандващ военновъздушните сили" не съществува.

15

Генади

преди 5 години

Напълно подкрепям МарешкиСмятам че разходите за въоръжаване са напълно безсмислени, от това никаква полза няма. Пък и от кого ще се пазим не виждам, от турците ли - те са в НАТО.или от руснаците? или от македонците? или от американците?

14

Анонимен

преди 5 години

Много точно го каза Марешки

13

Анонимен

преди 5 години

Фани единия удари другия.(ударението на "у")

12

Анонимен

преди 5 години

И аз искам много работи, ама...никой не ме бръсне. Ами същата работа и с тоя хубавец.

11

турчин

преди 5 години

Политици популисти. Провалиха Белене както Южен поток. Сега всички са за тези проекти. Времето минава други печелят. Купуваш по 10 самолета Ф-35 на година за по 100 млн. долара. За 5 години ще има самолети за охрана, пита се но откого.

10

бесен язовец

преди 5 години

прав е марешки работата е в това ,че тумбак воевода е много крадлив и не мое да диша ако не ощипе некоя пара от въоражаването

9

Анонимен

преди 5 години

На жендъра Марешки му дайте гей-паради, ракия и чалга и няколко аптеки и и бензиностанции и не го закачайте, интересно защо толкова силно лобира за унищожаване на армията ни. Дали Copoc не му у мушнал нещо под възглавницата за да си купи първата аптека.

8

Анонимен

преди 5 години

Както винаги в България, когато някой каже нещо, започват коментарите кой е той и какъв е, а не дали това, което казва е вярно. Безyмен народ сме.

7

Анонимен

преди 5 години

Да се къпеш в милиони да даваш мизерни запати на служителите си и същевременно да разправяш как хората масово били бедни и нямали пари за хляб е връх на лицемерието ами давай им по 1500 евро заплати и няма да са бедни. Тоя да си ходи от парламента.

6

обективен

преди 5 години

Които нямат своя армия ,хранят чужда ! Но ние нямаме армия а и самолети на старо за толкова пари ни си струва .

5

Анонимен

преди 5 години

Магарешки иска само да краде и да не дава пари за самолети. Магарешки като се хвaли, че е милионер и милиардeр, първо да каже колко взема една аптекарка в Германия и колко една в БГ и как е станал милионер крадейки от заплатата на служителите си смо з накоко години и как тоя крадец влезе в парламента.