23

Анонимен

преди 6 години

Ех този момент когато си "безсмъртен" на пътя и после търсиш съчувствие от хората които и без това те ненавиждат!

22

Анонимен

преди 6 години

Какво трябва да си причинил на някого, та да ти "вземат" така детето?

21

Не е само Бог

преди 6 години

Не само Бог знае причината, драги! При нетипични условия на пътя (валеж, намалена видимост), ролята на опитния водач е да посъветва неопитния да кара с повишено внимание. Можеше с оная кифла да му кажете на момчето да понамили, да му обясните, че при влажна настилка сцеплението е непостоянно и може да се загуби контрол над колата. Ама ний нали сме успели, нас Бог ни е избрал и няма нужда да се съобразяваме със странични неща. Лека му пръст на момчето и дано трагичният му край послужи за поука!

20

Анонимен

преди 6 години

Много е модерно да си изразиш скръбта в социална мрежа! Толкова са опечалени, че нямат търпение да си проверят фейса и да постнат "нещо"...Безумие и позьорство! До 19 - физически е било невъзможно, викаш, а? Ама как тогава физически са стигнали до телефона или лаптопа си, за да "споделиш" мисли и чусвства? Изкривявате се, социалната мрежа ще ви изяде всичко - реалността вече ви се размива...

19

Крети

преди 6 години

Богатите също плачат!

18

Анонимен

преди 6 години

До 2Явно това се прави от хора които имат голям кръг от приятели и роднини по цял свят и в един такъв труден момент е физически невъзможно да говориш с всички и да водиш телефонни разговори и се използват социалните мрежи, за да споделиш мисли и чувство с близките и познатите. В другите държави всеки праща и специална картичка със съболезнования написана ръчно. Оставете хората да изкажат мъката си. Стига критикари и разбирачи, злоба и обвинения. Смирете се малко.

17

Клара

преди 6 години

Най-голямата мъка за един родител е да надживее детето си! Бог да му дава сили да продължи напред!

16

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости. Съболезнования на майка му. Карайте бавно стигнете целта си.

15

Анонимен

преди 6 години

До 17какво дете те гони теб? Пълнолетен член на обществото е шофирал с несъобразена скорост и е причинил смъртта си. Лично не виждам причина за 12 статии за 1 ден по темата.

14

до 8

преди 6 години

Нямаш си представа, колко много съм съгласен с теб. Държат да коментират, точно под тази от сигурно 100-150 новини в този сайт и винаги коментират, как не ги интересувало. Как да ги разбереш тези хора?

13

Анонимен

преди 6 години

В момента, когато научава лошата новина, светът навън вече не е същият. Новините стават все по-ужасяващи, а всеки твърд предмет е муниция. Хората са на ръба на паниката и има защо. Множество хора се самоубиват по брутални начини или раняват яростно други, без да има реална причина. Говори се, че виждат нещо или някого, след което просто полудяват и вършат немислимото.

12

Анонимен

преди 6 години

Дете? Шофира мерцедес с над 200 и дете? Кое му е детското? Акъла?

11

Анонимен

преди 6 години

Ако му беше се скарал да кара по-бавно, сега нямаше да реве!

10

Анонимен

преди 6 години

Моля заключете темата за коментари . Не е уместно да давате изява на нереализирани в живота хейтъри да пишат откровени простотии,особено що се отнася до смъртта на дете

9

Анонимен

преди 6 години

ЕДНИ УМНИЦИ СИ БЯЛА НАПОМПАЛИ ГУМИТЕ ТАКА , ЧЕ ЩЯХА ДА СЕ ПРЪСНАТ!АКО ГУМИТЕ СА ПРЕНАПОМПАНИ ТОВА СЪЩО Е ЛОШО И ВОДИ ДО ЗАГУБА НА КОНТРОЛ!

8

65

преди 6 години

Колко мъка има по тя свят? Сега чух в новините нещо зловещо_заспал тираджия, блъснал момче и момиче бременно в 7месец.На място.Само лошотия

7

Анонимен

преди 6 години

ДНЕС НА УЛИЦАТА ГЛЕДАХ ГУМИТЕ НА ДЖИПОВЕТЕ !!! АМИ ДОСТА ОТ ТЯХ БЯХА ПЪЛЕН БОКЛЮК!НАЧИ ИМА ЛЕТНИ ВИСОКОСКОРОСТНИ ГУМИ КОИТО ИЗТЛАСКВАТ ВОДАТА НА СТРАНИ БЕЗ ПРОБЛЕМ !!КОЙ ЗНАЕ С КАКЪВ БОКЛЮК ГУМИ Е БИЛА ДЖИПКАТА!

6

Анонимен

преди 6 години

"Господ реши друго..."Мда. Недей да учиш елементарна физика и цял живот вярвай в Бог и чудеса.

5

Анонимен

преди 6 години

Аз пъс мислех, че дали да отвориш да прочетеш някоя новина е по желание. Като не ви интересува, не мога да разбера защо го четете, че и коментирате даже. Мир на праха му на момчето!

4

Ех Жорж

преди 6 години

Няма по страшно от това да погребеш дете си.Къде ти беше умът да му кажеш:Сине намали скороста.В дъжд се кара внимателно.