35

почвайте ги

преди 6 години

Само Грузинската полицейска реформа която направиха там преди години,може да ни спаси от ОПГ"Полиция"

34

скоро

преди 6 години

Полицията в България е вредна за страната,много ги разглезиха и те си повярваха и се превърнаха в тежест на народа,ако власт имащите не направят кардинална реформа в полицията скоро, чакат ни тежки дни.

33

защо

преди 6 години

До Ердинч МевлютоглуА защо не си сигнализирал в МВР?мълчи ме като мишки и така поощряваме корупцията.

32

Ердинч Мевлютоглу

преди 6 години

В България няма некорумпирани катаджии, и на мен много пъти са ми искали рушвет. Такава ви е държавата.

31

Анонимен

преди 6 години

Минах през Орландовци на задушница тази събота и на светофар, на който имаше катаджии аз поне видях три нарушения наведнъж, но никой от тях не си мръдна пръста, за да направи нещо. Общо взето за пет минути видях над десет нарушения на водачи в близост до патрулни коли и полицаи на крак, но явно не им се работеше в събота. Не го разбирам това поведение ?

30

до 24

преди 6 години

Преди година и половина по време на работа стана криминален инцидент при който пострадах сериозно.В момента на мястото на инцидента имаше поне 15 полицаи.Извършителят не беше задържан и не му беше повдигнато обвинение!За сравнение оня дето изрита жената в берлинското метро е в затвора за 3 години.Колко ли пък невинни да са полицаите ни ,а?И колко ли им е бутнал този извършител?Едва ли са само 50 лв! Цялата ни полиция е прогнила,та се е продънила от корупция!

29

Барселона

преди 6 години

...Влизам в Пловдив,половината платно разкопано,няма сигнализация...дълги колони от нервни водачи,който е по нахален минава.Минах и аз след може би 15 минути.Изнервен както всички настъпих газта и само след около 400м под една дебела сянка ме спира катаджия с колеги някъде 3,4 бяха....Защо караш бързо...документите...гледа испанска книжка...хуката мъката...карай внимателно в градът.Опасна зона на шосето и полицаят да се крие на сянка,това го има само в БГ...

28

такси 2 млн. км.

преди 6 години

А ДАИ---всички даяджии ги хванаха по 3-пъти, че са рушветчии.. всички ги псуват ,а те въвеждат всякакви подмяни на документчета и закончета свят да ти се завие глобите им от хиляда лева нагоре , та тъпанарси изпити документчета ,годности психо простотии --това всичко е за пари--номера е като те спре да трепереш и да даваш ,ти винаги си в нарушение ,пакх ще поясня те са мислили за това да снасяш ,ако не щеш след първия акт ще поумнееш или напускаш и пак ще платиш.

27

Анонимен

преди 6 години

Катаджиите са държавни служители и техното поведение не може да е по различно от това на управляващата банда. Избрахте си гангстер да ви управлява, вече второ десятилетие а такива си отиват или като умрат или като влязат в затвора

26

Анонимен

преди 6 години

Любимото ми беше на Стара Загора преди да пуснат магистралата - 4 ленти път, поне 10 км дълъг, и ограничение - 40. Сигурно са осиротяли горките катаджии като сега никой не минава оттам.

25

факти

преди 6 години

И да е корумпиран и да не е все тая!Самата система е прогнила,та се е разкапала!Пътищата са пълни с прави участъци с ограничения за скорост- 60,50,40,30! Така наречените хранилки.Полицайте дремят там под храстите,а в същото време по булевардите в градовете денонощно се правят гонки.Кара се с по 150-180 км/час.И така е от години във Видин.Полицаите ни са безполезни!

24

Анонимен

преди 6 години

Как се отговаря на катаджия спрял те за превишена скорост при зададен въпрос "За къде бързаме ? Бързам да ви дам тия двайсе лева !" Ама с увеличените глоби от тази година май ще са петдесет лева вече.

23

Анонимен

преди 6 години

Закриване на тази рушветчийска структура КАТ причиняваща повечето беззакония и катастрофи по пътищата!

22

Жо

преди 6 години

До Някой сиАЗ ЗНАМ друг виц-Един КАТаджия влиза при шефа и вика- Шефе, родиха ми се близнаци!О, честито, ще говоря с дирекцията да ти отпуснат служебен апартамент.Не, бе шефе, не ме разбираш- родиха ми се близнаци!Добре, ще ти отпуснем и кола, и 500 лв. премия.Не бе шефе, май не ме рабираш...Добре де, разбрах те! *** в съседната стая и вземи от там един знак за ограничение 30 км/ч, ама само за 3 дни и да го върнеш!Мерси, шефе, разбра ме!

21

такси 2 млн. км.

преди 6 години

Г.Т.П.---- ще е гаранция когато за извършващите го про--форма има санкции със затвор---вземете и вижте ,че това е запазена марка на бивши полицаи.Ако колите в Бг. бъдат подложени на истински преглед веднага ще отпаднат поне 80 % .И там е същото с телефони и пари. А се разчуе за някои ,че е тръгнал да проверява както трябва и пункта му е зтворил .

20

Boko bo

преди 6 години

Hа риторични въпроси отговора е ясен. Правилният въпрос е дали има катаджии, които не са корумпирани. И пак е ясен отговорът. Самата система е изградена върху корупционна основа. Това стана еталон в България последните години. Функционално системите работят изцяло чрез корупцията.

19

такси 2 млн. км.

преди 6 години

Здравейте пешеходци и велосипедисти.....пак се отвивате.На този катаджия знаете ли по колко пъти на ден му звънят от отгоре началници малки и големи ,Дали може да им отказва и ако отказва колко време ще е там ? Айде мен ще ме глоби ,аз съм последна дупка на кавала ,но да не забравяме ,че е пълно с нарушители от сой....и накрая след 5- 10г. стаж си вика аз мога или немога влиза в тон и си почва ,,ганкиното,,бикоз рано или късно ще разбере ,че Гюро М. е леко нарицателно в наше време.

18

Анонимен

преди 6 години

С невалиден ГТП ще катастрофира и убие невинни.

17

Анонимен

преди 6 години

Защо му позволявате на този самозван експерт да изказва мнение!?Та нали той през тези години въведе стойката"полицая до кръста в колата на нарушителя".Нали точно той продаваше ксерокопирани пропуски за движение по "Граф Игнатиев".И нали той е единствения от началниците на КАТ,който е отстранен за слаби резултати.Само медиина изява търси иначе си е за освидетелстване.

16

Някой си

преди 6 години

Преди години имаше виц - Назначават младо момче за полицай в КАТ, дават му униформа и палка и го пращат на улицата да контролира трафика. Минават месец, два, три не се появява в полицията, а там му върви заплата и никой не я получава. Колеги го намират на улицата и го пращат в управлението и шефът го пита "Защо не идваш да си получиш заплатата?" и получава отговор "Ама вие и заплата ли давате?"