41

Анонимен

преди 6 години

Кмет, заместници, секретарки, администрация, чиновници и чиновнички и всичко това на държавни заплати за има- няма 1000 жители на едно село.Прахосническа държава !

40

РОЗОВ ГЕРБераст

преди 6 години

От нашата партия ще спечелят разбира се.

39

Анонимен

преди 6 години

До Владимир Фройд КантКънев се цели за премиер като Костов.

38

Анонимен

преди 6 години

Кво ревете, бе?Пазарна икономика!

37

Владимир Фройд Кант

преди 6 години

В Галиче можеше да спечели Реформаторския Блок ако Радан Кънев се беше кандидатирал за кмет. Само Иван Костов може да оправи Галиче.

36

Анонимен

преди 6 години

До ДОНЬОАле мале - много си страшн бе

35

Един от Северозапада

преди 6 години

"Вече няма значение кои точно неграмотни престъпници ще управляват. България приключи курса."-----Кратко, точно и ясно. Навсякъде във властта са мутри и бивши бодигардове, Калинки, роднини, любовници. Толкова им е капацитета.За съжаление, държавата, за която мряха дедите ни, се самоизяде, и бавно заминава в историята.Процесът е необратим, за съжаление.Режисирано, или допуснато от самозаблуда -не е важно вече, но положението е неспасяемо. Такива управляват навсякъде, а вие търпите и гласувате.

34

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е да купиш 10-15 гласа в Галиче и си кмет.

33

ДОНЬО

преди 6 години

До Бате ви Б.Б.: ЦАР СИ , АМА ТЕ ДОСТРАША ДА СЕ ЯВИШ СРЕЩУ ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ЗА ТОВА ПРАТИ ОНАЯ КОКОШКА.СЕГА СЕ ПЪЧИШ ПО СВЕТА И ИСКАШ ХОРАТА ДА СИ ПОМИСЛЯТ ,ЧЕ ТИ СИ ИСТИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ. Е , ЩЕ ПОЧАКАШ ОЩЕ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ,ПЪК МОЖЕ ПОСЛЕ ПАК ДА ИЗЛЪЖЕШ БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ. ВПРОЧЕМ , БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБ ДА СИ ПРЕМИЕР. КРИЕШ СЕ ЗАД ПАРТИЯТА СИ И ГЛАВОЧИТЕ -КРАДЦИ ТАМ ТЕ ПРАВЯТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПРЕМИЕР.

32

Анонимен

преди 6 години

До петър: Ако искаш да основаваш текезесе, това си е твой проблем. Но не забърквай БСП в това. Консултации за текезесетата можеш да търсиш от бат'си Бойко - като бивш член на БКП и човек с пожарникарско образование той е добре осведомен.А до "БСП пак загуби": Бат' ти Бойко славно загуби президентските избори, а на парламентарните се измъкна на косъм от загубата, и то с купени гласове от ромските махали. Ето че и в Галиче стана същото. Да видим докога.

31

кмет смет

преди 6 години

Страшила от ГЕРБ е бодигард на Човков и на практика Човков си управлява пак от затвора докато излезе в 2019 г. и тогава Страшила ще подаде оставка за да се върне Човков

30

ЦЕЦО/НЕ АПАРТАМЕНТА/

преди 6 години

До Анонимен: КОСТИНБРОДСКИТЕ ПЕЧАТНИЦИ И СУДЖУЦИ , ПАК ЩЕ "УПРАВЛЯВАТ" ГАЛИЧЕ. БРАВОС НА КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ,БЕЗХАБЕРНИКА И БОГ НА ГЕРБ-ЯКО ДЪРЖИ ВЛАСТТА.

29

бай Тошо

преди 6 години

Честито, овце.

28

Активист на БКП

преди 6 години

Пак спечели БСП !!! Тоя е наше момче,ама го пребоядисахме на герберче ! Ние сме на всеки километър !!!

27

Анонимен

преди 6 години

Работата е ясна живеем в диктатура, изборите са само проформа и няма значение за кого се гласува.

26

Анонимен

преди 6 години

На още места имаше вот. Същата работа, освен ако не е нейде низ Делиорманя или Кърджалъка.

25

Анонимен

преди 6 години

Ето затова не искам мажоритарни избори за парламент!

24

Анонимен

преди 6 години

Вчера писах! Не ща тавтология! Иначе касирането на вот е хубава мярка срещу купуването на гласове! няколко пъти да даваш пари за едно и също нещо идва в повечко и за богата партия.

23

петър

преди 6 години

комуняшката бесепедерска партия иска да ни върне в текезесетата.в същото време корнелка и ст данаилов са си пратили децата в сащ. няма по фалшиви от тия

22

Анонимен

преди 6 години

Вече няма значение кои точно неграмотни престъпници ще управляват. България приключи курса.