119

Б

преди 6 години

НЯМА СМИСЪЛ ДА ХОДИ В РУСИЯ,ТО Е ЯСНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ.

118

А

преди 6 години

НАРОЧНО ХОДИ ПРИ ПОРОШЕНКО ДА ДРАЗНИ ПУТИН,ОПРОВИ СЕ СЪС ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ,СЕГА ЩЕ ОПРАВИ РУСИЯ И УКРАЙНА,ИНТЕРЕСНА РАБОТА,И СЕГА КАКВО ЧАКА РУСНАЦИТЕ ДА МУ ПРОСТЯТ ЗА ЛЪЖИТЕ С БЕЛЕНЕ,ЮЖЕН ПОТОК,БУРГАС.НИЩО НЯМА ДА ИЗЛИЗЕУЩЕ МУ ТЕГЛЯТ ЕДНА РУСКА И ТОЛКОЗ.,КАТО ГЛЕДАМ МЕРКЕЛ,МАКРОН,ЯПОНЕЦА,КАК СЕ ДЪРЖАТ,КАК ПОСЕЩАВАТ РУСИЯ ДИПЛОМАТИЧНО,НАШИЯ НАЙ НАПРЕД В УКРАЙНА ПРИ ТОЗИ АШИСТ,НЯМАМ ДУМИ,ТОВА НЕ СА НЕГОВИ ДЕЙСТВИЯ,ТОЙ Е НА КОНЦИ.НИЩО НЯА ДА ИЗЛЕЗЕ,ЩЕ СИ КРАТ ЕЛ.КОЛИТЕ С ЕЛ БАТЕРИИ.

117

Анонимен

преди 6 години

Ха, борисов си е платил за среща с порошенко... Ама той порошенко защото има да избива пари от срещата с Тръмп ;)))

116

екскурзианти

преди 6 години

Всичките тези мъдрости, дето ги е изръсил, щяха да ни струват по-евтино, ако ги беше казал в София.А сега за една ялова и безполезна среща с евреина Валцман (Порошенко) платихме стотина хиляди лева, само и само Боко и придружаващите го безполезни индивиди да гледат един мач.

115

La France

преди 6 години

С Русия трябва да се поддържат честни и взаимоизгодни отношения. Русия и Украйна трябва да се помирят, това са братски народи и не е християнско да се избиват. САЩ провокираха войната за да предотвратят Русия и Европа от взаимоизгодни проекти и добросъседски отношения. На САЩ им е нужен враг и Русия изпълнява тази роля, а Европа сляпо следваше Щатите досега. Но чашата преля. Браво на Макрон и Меркел! САЩ са нагли и извиват ръцете на Европа.

114

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОСатаНАТО, сатаНАТИ един НАТОпорчен в отзадНАТО ти. :)

113

Анонимен

преди 6 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ОСВЕН БОРИСОВ, САМОЛЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ЦЯЛО СТАДО ХАЙЛАЗИ, КОИТО СЪЩО КАТО ВОЖДА СА ОТИШЛИ ДА СИ ПРАВЯТ КЕФА И ДА ГЛЕДАТ МАЧ С НАШИТЕ ПАРИ.ДОБРЕ ЩЕ Е ПОНЕ ТАЗИ ЧАСТНА ЕКСКУРЗИЯ ДА СИ Я ПЛАТЯТ ОТ ДЖОБА.

112

Име

преди 6 години

нqма фашистка хунта, има соцялистическа хунта. еврейска хунта! евреите тормозqт народите със своите извратени мисли и извратена от кръвосмешениq нациq.

111

X

преди 6 години

Това посещение във Фашистка Украйна е позор! Никой ли не му каза на Бойко, че там управлява фашистка хунта? Никой ли не му каза, че има избити/изгорени българи в Одеса в дома на Профсъюзите и че никой не го е еня в Украйна за това? Отново ли властниците ни затварят очи за престъпленията извършени срещу наши сънародници в чужбина? ... нямам думи!

110

Име

преди 6 години

борисов, тъкмо ще ви научим на обноски и демокрациq и вие ще ***, като онзи, пореден идuот..

109

Име

преди 6 години

борисов, ми да те прибираме вече. ти и без това се отчиташ само на херсонските nедали. като mанафа ценъурен исанбулски корректор.

108

Име

преди 6 години

борисов, ми да те прибираме вече. ти и без това се отчиташ само на херсонските ***.

107

Анонимен

преди 6 години

Боже,Боже ,защо не го прибереш тормози цяла България!

106

Анонимен

преди 6 години

Българе,да знаете, че вие му платихте билета за Финала. А докато взимате пари назаем, що ви свърши аванса, а до заплата остава една седмица се сетете да гласувате следващия път пак за ГЕРБ.

105

Анонимен

преди 6 години

Ей, смрадливи неуки сeляни и бивши ТКЗС-ри, от мен да знаете, че Русия и след двеста години няма да прокопса. Ако Америка е помогнала за Майдана само мога да ги поздравя. Всяко зло сполетяло Русия, е добре дошло за България.

104

@_@

преди 6 години

само заради името трябва да я закрият тази държава.. У-й--краина. Държава на края ?? на чий край ?? ясно е. Наверемето Петьр I бил издал указ/ : Всех убогих и калек вьсьлать на Окраине ...." То там затова и сега пребладаващи са такива ..Убогих и калек ... Поросенко краде на поразия. Яйценюк се накраде и си тръгна.. да им имам и фамилиите ..

103

Аспарух

преди 6 години

До 73.Сори брат,но държавата крайна е толкова истинска,колото Македония.Да има различия някави,но да си чувал за Киевска Рус?ЕМалко различаващи се Славяни,които Америкнската манипулация накара да се мразят...Между другото,Американците говорят,че ще воюват с Русия до последният Украинец!Честито брат!Малоумието,не е положително качество,да знеш!!!Със здраве!

102

Ъъъ

преди 6 години

Радев в Москва ходи на опера, Тиквата в Киев ходи на мач. Кой за каквото е учил.

101

до аспарух

преди 6 години

като не схващаш какво съм написал, не ме занимавсй...

100

гражданин

преди 6 години

Ако някой вземе да пита ББ , какво включват Минските споразумения няма да може да каже нищо. Тотално необразован човек , научили с Ц.Ц 20 думи/ европа интеграция- кохезионни фондове,стабилност прогрес, ../ и ги повтарят и жонглират с тях . В Стани богат / шоуто. няма да стигне и до 1000лв но за сметка на това без никакво образование .. и с една книга има Милиард.! Горкатани държава..Поженкар и физкултурник-с помощно училище начело.Да..всеки народ/п-ро-З-д/-си заслужава управлението