306

!!!!!!!!

преди 6 години

" Сърби ,босненци, албанци - Не искаме в ЕС " ТУК УМИШЛЕНО ПРОПУСНАХТЕ И БЪЛГАРИТЕ ! БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ ЕС, НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИМАТ НИЩО ОБЩО С ТАЗИ НАЦИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ. САМО ИМИГРАНТИТЕ ИСКАТ И МИЛЕЯТ ЗА ЕС, ВЪПРЕКИ ЧЕ УНИЩОЖИ СТРАНАТА ИМ. ИМИГРИРАЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИТЕ. ТЕ СА БЪЛГАРОМРАЗЦИ. ПОДЧЕРТАВАМ ИМИГРАНТИТЕ НЕ БЕЖАНЦИТЕ, ИМА РАЗЛИКА.

305

Анонимен

преди 6 години

Трябва да направят коментирането регистрирано. Какви са тия к-уровр и простотии! Простотия българска! Ето заради такива индивиди смятам да емигрирам, верно е, че 80% са ***.

304

фак...ти

преди 6 години

Това не е вярно!!!Те са навсякъде из цяла Европа работят и живеят от както Тито разреши да пътуват по целия свят.

303

Наблюдател

преди 6 години

Темата е интересна, коментарите са страхотни!

302

край

преди 6 години

Гледал си югославски филми и в тях се осмиваше И държавата. Това беше защото в тази държава имаше свобода на словото и беше доста демократична.Като пътувате по магистралата в Сърбия паркингите са "почивалище" а в Хърватия "отморище" та толко им е разликата.В глобалния свят Французи и германци се разбраха нищо че са воювали векове. И това е щото по отделно са малки народи. Българи - сърби -хървати - словенци - амкедонци и черногорци не могат - хем се разбират без преводач.

301

Анонимен

преди 6 години

Доста югославски филми съм изгледал и навсякъде се вижда, че са пародия на държава. Може ли да обясните как дори най-близките до сърбите - црногорците, се дистанцираха от Београд?

300

Анонимен

преди 6 години

Югославия беше една мини империя на сърбите, които се опитаха да наложат православната си простотия на останалите нации - доста по-цивилизовани от самите сърби. На мачовете между Цървена звезда и Динамо-Загреб, хърватите викаха на сърбите ци-га-ни. Словенците са тотално различни - почти австрийци. Жителите на Вардарската бановина въобще не знаеха на кой свет са след упражненият от сърбите масов терор и културен геноцид. Югославия - прогнила ***, която се саморазпадна от едно духв ане.

299

Анонимен

преди 6 години

Правилно.Какво хубаво видяхме ние от ЕС,освен,че политиците ни забогатяха.

298

Край

преди 6 години

Югославия беше една от най-хубавите за живот страни в света. Социална държава със свободни граждани които пътуваха и работеха където си искат в Европа. Председател на движението на необвързаните във военни съюзи страни. С морето и островите на Хърватия, Планините на Босна и Херцеговина и Словения и полето на Сърбия. Не се хареса това на САЩ и НАТО.Жалко.

297

Кирил и Методий

преди 6 години

Каква прекрасна българска дума -"юзер" !

296

СатаНАТО

преди 6 години

Така че въпросът А защо се включват чак когато Ч.А. забива знамето над Райхстага?, е изцяло манипулативен. Великобритания и САЩ се включват много преди *** изобщо да е започнала война с Хитлер. На практика Великобритания е птслабила Хитлер още преди да започне превантивната му война срещу евразийските ***. А евразийските *** са били толкова жалки, че Хитлер дори отслабен е стигнал до Москва за три месеца.

295

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - "никой не ги язди, като нас"Язди те собствената ти простотия! Затова си на такъв хал!

294

Анонимен

преди 6 години

Трябва да дойдат китайците и първо да се заселят в Северозападна България. Тогава не ни е нужен ЕС.

293

До 295

преди 6 години

Много моля,провери показатели като GDP PPP per capita и HDI и тогава приказвай! Много мразя невежи хора!

292

Анонимен

преди 6 години

Източна Европа и Балканите в частност са клоаката на Европа, найпропадналото и бедно място на целия континент и гражданите им в действителност са не второ , а десето качество хора. 1/3 от населението е мюсюлманско, В Босна 40% от населението е безработно, а в двете средната заплата е ?150! Ами източноевропейската Молдова, единствената европейска (измислена) страна с ИЧР среден? Ами чалгията , ами нашата *** Булгарпрадеш? Гето на простотия, селяндурщина, комплекси и изостаналост.

291

Анонимен

преди 6 години

Точно пък сърбите, които са плъзнали навсякъде, не ми се вярва да плюят така и да не искат влизане в ЕС. Но пък погледнато от друга страна, прибират солени такси от транзитно преминаващите (милиард и нещо евро на година) и влизайки в ЕС ще изпуснат тези приходи та може и да са прави да се дърпат.

290

д

преди 6 години

Хибридната война продължава, троловете заработват рубли и копейки. Сърбия и Черна гора били на светлинни години пред нас, написал някой отдолу и веднага му напляскали плюсове ***. Това може да го напише или някой дето заработва рубли, или абсолютен ***, дето не е стъпвал във въпросните държави. Русофилска Сърбия, дето дизела е 2,80лв, селата и тротоари нямат, а автопарка е поне 10-15 години по-стар от нашия, градовете са доста мръсни.....нови сгради почти няма....

289

Анонимен

преди 6 години

"Ако в Европа е толкова зле защо пияндетата-*** чакат до припадък пред консулствата за виза????" Не знам дали припадат, докато чакат за виза, но ще ти кажа какво ВИЖДАМ в Европа /обиколила съм почти всички държави/. Има руснаци МНОГО, ама наистина много, но... като туристи. Те пътуват и почиват нашироко, отсядат в хубави хотели, обикалят по екскурзии комфортно,пръскат пари по ресторанти. В тези ресторанти, впрочем, където чиниите ги мият българи...

288

Анонимен

преди 6 години

Като не искат,нека да си живеят в мизерия!Ние сме си добре но,*** не искат да е така!

287

Анонимен

преди 6 години

Когато чехите не слушаха СССР изпрати войски, България също изпрати 30 танка. Жертвите от военната намеса бяха екипажа на един руски танк който панда в пропаста защото на един завой чешки провокатори бяха наредили деца с надежадата да ги прегази но водача отклони рязко танка, и един български войник който беше примамен от чешки девойки, заклан и изхвърлен в една канавка от чехите. А какво се случи с Югослвавия когато не искаха да слушат САЩ - бомбардираха ги уранови бомби и избиха хиляди сърби,