200

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 205"Германия започна строитеслтвото на Северен поток 2."Говоренето на лъжи никак не помага за величието на Русия.Първо Германия няма да строи нищо. Строителството ще го прави Газпром. Второ Германия е дала само разрешение за строеж в нейните води на газопровода. Трето никакво строителство не е почнало, тъй-като Швеция и Дания не са дали съгласие все още на Русия да се строи в техните морски икономически зони.

199

руснак

преди 6 години

Разликата я виждам. За другия въпрос отговор е - от смесен брак съм: русначка и белорусин.Спросил ради прикола :)

198

Паметлив

преди 6 години

До АнонименСССР е идеология,която претърпява крах,а Русия е просто страна,която се бори за съществуването си,както всички други.

197

Анонимен

преди 6 години

Путин много дълбоко им бръкна с Крим. Много як шамар им отпука. 4 години реват и *** за Крим. Но Крим е руски.

196

Анонимен

преди 6 години

До гошоТова е съвсем несериозно гошо. Няма как да объркаш АН който лети на 7-8 хиляди метра с Боинг летящ на 10-11 хиляди метра. Просто тези височини са недостижими за АН26.

195

Факт

преди 6 години

До до 199Че то Русия си плаща за Крим!Само че който си плати-задържа заплатеното...И май няма да е само Крим,а още доста други неща.

194

гошо

преди 6 години

...около час се хвалят по множество медии за поредният си "успех", сваляне на противников самолет, докато разбират грешката си и след това всички тези записи се премахват, но вече е късно, защото са кеширани. Оттам нататък се развива хаотична но мощна дезинформационна кампания със смешни и абсурдни доводи.

193

гошо

преди 6 години

Ако някой се интересува от детайлите около свалянето на МХ17, може да ги намери на сайта buran ru / mh17.MH17 е свален по грешка. В района активно действа руско (или сепаратиско) ПВО, което изминалите дни са свалили около 10 военни украински самолета точно на това място. По данни на тяхното разузнаване този ден към тях се е насочил украински АН-26. Но АН-26 е разбрал, че е осветен и се е върнал назад, а на разчета на БУК няма тази инфо. Те стрелят по МХ17 като мислят че е АН26. След това

192

Анонимен

преди 6 години

Германия започна строитеслтвото на Северен поток 2. Путин си взе Крим и руският ВМФ владее Чермо море. Русия контролира Сирия - йок газопровод от Катар. Айде дyxaйте cyпата...

191

Анонимен

преди 6 години

До ПаметливКато си толкова паметлив спомни си какво му се случи на СССР. Няма нужда да се връщаш 200 години назад.

190

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 198Съпоставянето на футболна топка и грахово зърно е удачно, но то е валидно не само в икономиката, но и във военните възможности, в културата, във финансите и където още се сетите.

189

Паметлив

преди 6 години

"От ЕС и НАТО настояват Русия да поеме вината.."Тая работа ми напомня за случая с Наполеон,който пише гневно писмо до руския император,в което недоумява защо Русия не се е предала според правилата на войната(негово виждане).Напълно разбираемо е,че Западът(или по-скоро САЩ) има остра нужда Русия да се предаде,но пък е и съвсем очевидно,че Русия от своя страна не изпитва такава потребност и вече 4+ години съвсем прилично оцелява.Някои ще трябва отново да прочетат историята,за да не я повторят!

188

до 199

преди 6 години

И Русия винаги ще плати за Крим

187

Анонимен

преди 6 години

До 196Няма да разбереш.До сега не съм видял руснак да говори сносен български.А и щом питаш такива очевадни неща ми е ясно що за руснак си. От смесен брак си нали?

186

Анонимен

преди 6 години

Украйна никога няма да стане член нито на ЕС нито на НАТО. А Крим винаги ще бъде руски.

185

Анонимен

преди 6 години

И не заради самата Русия,а заради Китай,когото тя пази,дори без да иска......По-скоро е обратното. Покрай съперничеството си с Китай САЩ не обръщат достатъчно внимание на Русия. Та кой би обърнал внимание на икономическо джудже? За да си го представиш нагледно представи си американската икономика като футболна топка. Съпоставена с нея руската е колкото....грахово зърно.

184

Анонимен

преди 6 години

Путин не бива прекалено много да му пука. В крайна сметка най-много той да застане пред трибунала в Хага, и Крим да бъде върнат на Украйна. Дори и това да се случи какво толкова нито света ще се свърши нито Русия ще стане по-малко велика в очите на слепите.

183

руснак

преди 6 години

до 186Ну давай объясняй разницу :)Слушам те

182

Анонимен

преди 6 години

НАТО е само призрак. ЕС се разпада.

181

Анонимен

преди 6 години

а те стиснати не дават....Не дават ли? Мореее, за омразни американски долари дават и най-малкото си. Та нали ако не си продават ресурсите умират прави. 80%от икономиката им се дължи на износа на ресурси.