50

До 49 Теа

преди 6 години

Така е като си с чалга мислене.Четеш за човешки трагедии в интернет, пишеш злобни коментари на фона на агонизираш 19 годишен младеж. Извратена работа!

49

KAT

преди 6 години

Сега на кой ще напишат акт за несъобразена скорост с пътната обстановка?

48

Анонимен

преди 6 години

Аз пък си пожелавам всички хейтващи да ги сполети поне същото, та да се отървем нормалните от злобни, комплексирани, бедни души, радващи се на чуждото нещастие. Не слушам чалга, но става въпрос за хора - утре на тяхно място може да са ваши близки - ще ви е ок ли да четете същте коментари и за тях? *** и злобен народ!

47

Теа

преди 6 години

Така е като си с чалга мислене.Имаш мощен автомобил и си мислиш,че ти е позволено да караш като л....уд и,че си богопомазан и нищо няма да ти се случи.Извратена работа!

46

Анонимен

преди 6 години

Статията звучи така - спокойно - Емилия и бизнесмена са добре това е важното. Шофьора няма да оцелее, но това не е толкова важно.

45

lightseeker

преди 6 години

Друг път да не бързат,защото не можеш да надбягаш смъртта,ако тя не иска това.И да знаят,че каквото сам си направиш,никой друг не може да ти направи.Ей има нещо по тези географски ширини.По магистралите е истинска касапница,а пишман шофьорите с ориенталски манталитет така и не се научиха да бъдат смирени на пътя и да зачитат човешкия живот!

44

аз

преди 6 години

Също така колко от нас шофьорите намаляме скоростта като видим подмокрен или мокър асфалт по магистралата? Аз съм имал случай да намаля поради лоши условия от 140 на 90-100 примерно и отзад щяха да ме натресът разни ненормалници. Културата ни е зле и никакви мерки и санкции няма да помогнат преди да си я оправим. За това е виновна и чалгата.

43

Бобчо

преди 6 години

Ауди, аутобан, ахтунг.....

42

До 41

преди 6 години

Напълно подкрепям!)

41

аз

преди 6 години

Арабина няма ли обвини Израел?)

40

Анонимен

преди 6 години

До35 до ГоранКакви оказания да му дават на малкия родителите, та те са тези които те застигат по магистралата и почват да ти мигат с фарове на 50 сантиметра от колата ти, докато изпреварваш ТИР.

39

Мразя Фолка

преди 6 години

Не всички ПТП са неприятни.

38

аз

преди 6 години

Не е задължително човека да е карал като бесен, едва на 19 години е - няма много много опит, а аквапланингът е много коварен и може да изненада дори и най-опитните шофьори. Също така от аквапланинг може да се преобърнеш внезапно и с 80-90, а по магистралата никой не кара с такава скорост. И аз не харесвам чалгата, но е много тъпо да се пишат злобни коментари за трагедията на хората...

37

Анонимен

преди 6 години

Асене богата фантазия имаш...кефиш с прозрения)))

36

Един

преди 6 години

Странно е, Башур има поне 2-3 шофьори . Защо е дал на малкия да шофира. Автопарка му е сериозен и всички коли са изключително скъпи и мощни . Съжалявам за момчето. Наистина е свястно. Бившата жена на Башур също е много точна и хубава жена. Дано успее да се пребори.

35

Некой си...

преди 6 години

Сигурно е хвърчал с над 200 км/ч.

34

до Горан

преди 6 години

Момчето е на 19 год. Още повече с възрастни в колата. Абсолютно е добре, че именно той е карал щото сега му е времето да трупа опит. Аз дъщеря ми още от 18 веднага я сложих в колата да кара, а аз до нея.Проблема е в тея "родители", дето кой знае какво са правили и не са му указвали да кара както трябва. Щото за тях правилате не важат. Те са "богоизбраните".

33

Казах

преди 6 години

Тези неравности са след 1вата година от стрежа, какво сега всички започнахте да ги говорите и пишете. Тези които са взели пари за магистралта трябва да ги върнат на 150% и да отидат в затвора за 15 години! А тези които сега се сетиха да сложат знаците, да се махат веднага. Като им запече на г.за тогава се сетиха че има проблем с магистралта. Само смъртта е решение така че да се гледа качеството, а не след колко години ще има ремонт. Гаранцията на една магистрала трябва да е 20 години

32

Stoian

преди 6 години

Къв Башур, кво момче кви пет лева, кажете как е русата красавица?

31

Анонимен

преди 6 години

Ей стига с теа кифли и семкоядци бе? По интересно ще е, кога ще проработи здравната застраховка!