80

Джедай Мастър

преди 6 години

"Не пий вода от чешмата. Не я използвай дори за готвене. Отровна е. Вчера научихме, че в Искъра са изсипани голямо количество отровни химикали и в момента водата в софия е ОТРОВНА" не ми изглежда като задаване на въпрос. Напротив, изглежда ми като предупреждение, целящо да предизвика паника и страх. Трябва да си изключителен червен 0тпадък, за да го напишеш. Освен ако Общината не лъже, че всичко е наред, което пък също няма да ме учуди.

79

Гацо Бацо

преди 6 години

Кире ,ти отговаряш ли на въпросите зададени ти в фейса ?:):):)Па-ля-чо !Срам за баща ти !

78

чоека

преди 6 години

Този направо в Белене да го карат за фалшива новина и всяване на паника всред населението. Даже и името му някво комунистическо. Кой ги пуска такива в парламента?

77

анонимен

преди 6 години

до провалила се бспЗащо полу мафиотска структура. Те са мафиотска структора.

76

Престъпен тандем

преди 6 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

75

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

74

Анонимен

преди 6 години

Бате Таско не е вчерашен. Знае много добре какво да напише. А някои даже не могат да четат...

73

Анонимен

преди 6 години

tozi ermenkov e samo za zatvorabelkim stane chovek :)

72

Анонимен

преди 6 години

Навремето БКП параноично дебнеха за несъществуващи диверсанти под път и над път. Е, това е диверсия. В чист вид. БКП бяха и си остават убийци и терористи. Мнението им за "народния съд" го потвърждава.

71

ко речи ???

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit 72 Че в ГЕРБ има повече наследници на бивши комунисти , отколкото в самото БСП , че дори и вождът ви е бил на люпилня в партията - майка

70

пенко

преди 6 години

ДАЙТЕ СИ "СМЕТКА" , ЧЕ КИРИЛ ДОБРЕВ Е "КИРЕ ОТ БСПКП" ,ЗАЩОТО БАЩА МУ БЕШЕ -ЛИДЕРСКО ТАВТ. ОТ БКПСП !!! ДАЙТЕ СИ СМЕТКА ,ЧЕ Е ГЕПИЛ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПРИНОСА СИ КЪМ... Б.,ТОЧНО КАТО ВСИЧКИ НОМЕНКЛАТУРНИ БКПСЕПАРИ И ДНЕШНИ ДЕПУТАТО--ТАТИ !?!?!?!?... АХ ИЗБОРИ ,ЕХ КЕФ... АХ И ЕХ- БКП.СЕ.ПАРИТЕ НА "ВЕРЕВ" !!!!!!!!!!! И ЗНАЙТЕ АЗ СЪМ НА СТРАНАТА НА МАРКС !!!

69

преди 6 години

Сериозен човек,още повече депутат ,не може да пише във форумите като пъпчив тинейджър.Утре може да му скимне да каже че в президенството има бомба.Все безнаказани ли ще са неговите глупотевини.Явно нещо му липсва и то е видно какво.

68

шматка

преди 6 години

Хехе Ако аз напиша във Фейса че ЕЖК че в Парламента има бомба едва ли ще ми се размине.

67

Анонимен

преди 6 години

ЧЕРВЕНИТЕ НЕ СА СПРЕЛИ С ИЗМИСЛЕНИ СКАНДАЛИ- В МОТИВИТЕ НА ПРИСЪДАТА НА ББ ПИШЕ " ОТ ПРЕДСТАВЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ НА ПЪРВИ ОТВЕТНИК ЗА ИЗПЛАТЕНИ ХОНОРАРИ НА ИЩЕЦА НЯМА РАВНИ ИЛИ ПО ГОЛЕМИ ОТ МИЛИОН......"ЗНАЧИ ИМА ИЗПЛАТЕНИ НО ПО МАЛКО ОТ МИЛИОН- И ПИТАМ ОТ КОГА ПО МАЛКО ОТ МИЛИОН ЗА ЕДНО ИНТЕРВЮ, ТОВА НЕ Е ЛИ ПОДКУП ЗА ЕДИН ДРУГАР.

66

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 59. Нинова нищо не му плаща. Той си е такъв от малък.Не му се впрягай.

65

.

преди 6 години

Таско и Кутев, шефа на троловете на БСП са най-големите *** в тая партия. Единствения умен човек - Кадиев, не можа да ги изтрае и направи друга партия, че с тия *** няма просперитет. И тия ни управляват и законите правят.

64

Отвратен

преди 6 години

И кой го защитава? Как кой , Кирил Добрев разбира се. Шефа на отделала за агитация , пропаганда и дезинформация .Наш човек, социалистче.

63

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Точно така, червените каскети владеят нашето правосъдие! Никой не може да се бори с инструкция върху която няма контрол. Тая сбръчканата Йончева осъди Борисов, но татовите хора са недосегаеми.

62

анонимен

преди 6 години

ДА

61

Анонимен

преди 6 години

Тогава да зададем въпроса - Вярно ли е, че в БСП всички са мaлoумници?