124

Ханс

преди 6 години

Ентелигенцията , колко от вас знаят, че Винету е трилогия ???

123

Анонимен

преди 6 години

от тези 53 % , 100% са почитателите на ГЕРБ.А най са ми смешни когато пишат неграмотно и без всякаква пунктуация как сме дали азбука на Русия.Прости ,примитивни полухорица.Заради такива в Европа ни имат за трето качество ,а техните господари отвъд океана даже не ни пускат да припариме да тях.Джендърчета ,сричайте си "Винету" и въобще не коментирайте нищо

122

Перко

преди 6 години

До HELL Очевидно е, че си много далече от това за което говоря, но и такива като теб имат право на съществуване. Да, взел съм диплома за висше и не съм, и не смятам да трия нищо с нея. Знанията които тя удостоверява съм използвал по начин, който ми позволява да съм сред онзи процент българи които са убедени, че трябва да се чете и го правя, без да се притеснявам, че ако отделя средства за закупуване на книга ще трябва да се лиша от храна. А ти поздрави Анубис и знай че невежеството е блаженство.

121

!

преди 6 години

Зависи какво означава да живееш добре. Ако под добре разбираш чалга, алкохол и слънчака, книги наистина не ти трябват. Ако искаш обаче да си стойностен човек и да храниш и душата, не само тялото, тогава книги са необходими

120

Анонимен

преди 6 години

До ВерноХайде с тия глупости, не всички висшисти бъркат по кофите или блъскат за 600 лв, къде ги четете тия статистики. И аз съм с висше, няма да пиша на колко години съм и какъв догод изкарвам, че ще се почне със завистливите изказвания.

119

Анонимен

преди 6 години

Ми не са им нужни, я, нужни са им билети за търкане само и някоя дебела жена да им гледа поколението.

118

HELL

преди 6 години

До Перко"Теорията на Маслоу се изучава от много специалности във висшите училища"Взимаш си дипломата за висше и си изтриваш знаеш кое след голяма нужда! Твоя коментар пък ме кара да мисля, че се от 80% ***, които просто говори и пише фанатични глупости от миналото само да не заспят вечно!ОЩЕ ЕДНО НЕЩО НИКОГА НЕ ПИШИ ПИРАМИДА БЕЗ ДА РАЗБЕРЕШ ОРИГИНАЛНОТО И ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЕГИПЕТ, А НЕ ОТ ХАМЕРИКАНСКАТА ГЛУПОСТ НА АЛЧНОСТТА И "ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО", КОЕТО НЕ Е НА РА.

117

Перко

преди 6 години

До HELLНеуместния ти коментар ме навежда на мисълта, че ти си в тези 53% или може би си някъде в свой паралелен свят. Теорията на Маслоу се изучава от много специалности във висшите училища. Съчетана с теорията за доходите дава възможност за оценка на състоянието на обществото и държавата. На теб това едва ли те интересува след като си с Лорд Анубис ...

116

Барселона

преди 6 години

Четенето на книги е за подобряване на общата култура но едва ли ще ти подобри начина на живот.Пък и нали младите гледат как дебеловрати момци си карат мерцедесите макар може да нямат и основно...Четенето няма да ти напълни хладилникът...грубо е но е така...поне във времето в което живеем..

115

Joko

преди 6 години

"Не ми трябват книги, за да живея добре!" Ниска летва. Голямо изпростяване !

114

Анонимен

преди 6 години

Ами хората виждат, че една тиква еднокнижник си живее много добре..какво ли да си мислят друго?!

113

nina

преди 6 години

Така са ги научили родителите!Като имам предвид какви светове разкриват книгите, чудя се тези, които не четат какво виждат в "своя" си свят, какво намират в него?!

112

HELL

преди 6 години

До ПеркоАз мисля да си познаваш историята много добре, че трябва да си стоиш в гьола и да не мърдаш с думите "доход" и "пари". Има върховни рангове и без пари, но трябва да стопират такъв като теб. Не че си "заплаха", а пречиш на останалите да живеят в света на живите. Няма да се допусне да се вменява на човечеството да е алчно и да се избива за "доходи". В името на съдбата и в чест на Лорд Анубис, който държи везната на справедливостта(от една страна перо, а от другото сърцето)!

111

Да , така е

преди 6 години

Опростачването и профанизирането на българите върви с пълна сила. Да , но рибата мирише от главата.

110

Анонимен

преди 6 години

Да, ние за това се затриваме като нация, защото четенето е за "см0таняци", пък "готините" не четат

109

Перко

преди 6 години

Пирамидата на потребностите на Маслоу ще ви помогне да разберете много. Намерете я, разгледайте я и отговорете на въпроса - Аз на кое ниво съм? За да прецезирате резултата съпоставете доколко доходите ви съответстват на нивата и. Сигурен съм, че ще ви е интересно като определите резултата.

108

Читател

преди 6 години

До Анонимен - Това не е съвсем вярно. Не всички чистачи на тоалетни са необразовани. Над 50% от хората, принудени да търсят ниско квалифицирана работа в чужбина през 90-те са образовани и сигурно са прочели повече книги от вас. Понякога безисходицата кара човек да търси всякакви варианти и да върши неща, които не са му съсвсем приятни. Да не говорим, че по чужбина има местни, които събират *** на града, сигурно мият и тоалетните...

107

11

преди 6 години

До АниАнито много страда от безумствено усилие.

106

Тинев

преди 6 години

Това донесе " ДЕМОКРАЦИЯТА " на България: Тъ*п и оскот*ял народ.НО!Но, говоря за НАШАТА-БЪЛГАРСКАТА демокрация. И управляващите мошеници много добре осъзнават, че докато на неграмотния човек една порция кИбапчита, съчетана с " Кой ги мама разклрати тез твойтИ домати " или " Радка пиратка " са достатъчни да го дерат, ТО ОБРАЗОВАНИЯТ човек има едно лошо качество - ПИТА, РАЗПИТВА, ЗАДАВА ВЪПРОСИ ........

105

Верно

преди 6 години

На практика е вярно. Най-необразовани хора живеят заможно или направо богато, а начетени висшисти работят за 600-700 лв. Друг е въпросът, че четенето изгражда духовен свят, който носи вътрешно удовлетворение.