105

Сладки Извивки

преди 6 години

Елате да се влючите всички на влакчето...

104

Възмутен

преди 6 години

Имат права в личния си живот, никой не ги спира да го правят вкъщи или в клубовете си, но да ми го натрапват като поведение е скандално, виждат ги деца с неукрепнала психика.Православната църква правилно призова, освободете се от греховните си помисли. Тези *** просто прекаляват и ни предизвикват да вземем мерки срещу нахалството им да ни натрапват извратеността си.

103

Градския

преди 6 години

Позор за Фандъкова!Позор за Борисов !Позор за София!Позор за България!Позор за джендърите от ГЕРБ!

102

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Докато другаде се строят плаващи АЕЦ и Керченски мост !

101

Нежен Петров

преди 6 години

Аз искам от общината да се организират повече събития които да ни сплотяват и множат, защото ние сме хора които заслужават внимание и обгрижване.

100

Нежен Петров

преди 6 години

Аз искам общината да се организират повече събития които да ни сплотяват и множат, защото ние сме хора които заслужават внимание и обгрижване.

99

Анонимен

преди 6 години

Другаре,не се крийте,знаем,че сте скрити пеераси.Включете се в маратона .Вазелина е осигурен от Станишеф безплатно.Знаем,че щом е безплатно,всички другари ще отидат за сплотяване на партията,така,че има достатъчно за всички.

98

Антигей

преди 6 години

Добре, че са ВМРО и Обединените патриоти като цяло, че иначе съвсем щяхме да сме в блатото с тези продажници в Общината на София...

97

Анонимен

преди 6 години

Във четвъртък тази седмица знамето на различните с цветовете на дъгата се развя тържествено пред сградата на еврокомисията в Брюксел..знамето на ЛГБТ редом до знамето с 12-те жълти звездички на евросъюза(защо 12 след като страните членки са 28-Потърсетеи прочетете в стария завет за 12-те еврейски племена) Та знамето с цветовете на дъгата до знамето на ЕС е явно послание какви са евроатлантическите (ценности) които налагат насила ционистиоте на на европейците

96

Анонимен

преди 6 години

Хетеро маратон-42.195км,а гей маратона-3км .Хм.Защо не се самосезира комисията по дискриминация?

95

Туск

преди 6 години

Тия *** , кога ли ще ги разтреляме и натикаме по газовите камери. ДА ЖИВЕЕЕЕ ХИТЛЕР. ДА ЖИВЕЕЕ ФЮРЕРААА. ДА ЖИВЕЕЕ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА СМЪРТ НА ТОЛЕРАСТИТЕ, СМЪРТ НА ЛИБЕРАЛИТЕ, СМЪРТ НА ДЕМОКРАТИТЕ.

94

Анонимен

преди 6 години

Ама бързо ли са бягали?Питам за един приятел.

93

Светослав

преди 6 години

Кога ще разберете най-накрая, че има страшно много гейове покрай вас за които дори не подозирате? Плюете срещу нормални хора и после вие сте били добри хора.И не ми се правете, че толкова си пазете децата - който си е хетеро няма как да види гей и да стане такъв!

92

Гадост

преди 6 години

Отвратителна история,тия ***, и БХК са за газовите камери

91

Дядо Радой

преди 6 години

Това е резлтатта от евроатлантически те гейски ценности, които ни насадиха Сюлейман ***,ДрагалЪвслия Aй дук,Сашо Нерезов, Пастиркин, Бакъря, Катъря, Стефан Крълежов,от от хомо-дружината,наричана някога "Стани да седна".

90

Поручик Ржевски

преди 6 години

Следващата инициатива - вело маратон с мото "да натиснем ***"

89

Кънчо Путкодеров

преди 6 години

Заразата тръгна от комунистите.От много ояждане ,пари и глезотии,решиха да обърнат резбата за още едно разнообразие.

88

Анонимен

преди 6 години

и защо от бсп дремят, а не са оглавили мероприятието, за да покажат на хората, че и те са съпричастни?!

87

Анонимен

преди 6 години

Да тичат.Луд умора нема.

86

Анонимен

преди 6 години

Нема ли с какво друго да блеснете освен със сексуалността си . Това всеки си го има...Все едно дам исе хвалите и да искате права, защото дишате и ядете. Капиш?" Внимавай какво си пожелаваш" Има много известни хомосексуални, които са останали в историята на човечеството със своите дела или творби, и тяхната сексуалност няма нищо общо с приноса им към човечеството. Вземете пример от тях, ако искате да ви зачитат и помнят.Иде ми да осъдя държавата за дискриминация на полова основа.