10

Смешни сте!

преди 6 години

Творецът, чийто най-успешно парче е "Яки цици и картофена салата" бил доволен от чалгарниците по Кафяво море. Каква изненада :)Статиите ви удрят дъното. Поне изберете по-качествени меии, от които да превеждате.

9

ined

преди 6 години

Е то и ние искаме красивите и богатите, ама единственото което можем да предложим е бетон, евтин алкохол и дрога затова пристигат най-вече алкохолици и наркомани

8

От Слънчака

преди 6 години

Слънчев бряг е една Магия за туристите които желаят Парти Туризъм. Парти туризма е много по различен и специфичен от обикновеното ходене на Море!Хората трябва много добре да правят разлика между двете.Тук не е за хора които ще прекарат ваканцията си тихо и кротко на плажа!Тук се преселваш в един много по различен свят.Свят изпълнен с любов,опиянение ,прекрасни ,незабравими и неповторими изживявания.И най-важното: Каквото се случва в Sunny Beach си остава в Sunny beach!!! :)

7

копирай/ПОСТАВИ

преди 6 години

Ако не са Дойче веле , 24 часа , Труд , БТА то в сайта ви само 5 Статии се очаква

6

МОЛЯ

преди 6 години

Моля хора ходили на Хотел за 1 ден да не пишат Квалификации за Българското Черноморие .Качеството идва след 200 лева на Нощувка в Хотел . Всеки Българин може да си го позволи ама сме стиснати - Каравани , Палатки , Тенджери , Цаца , и пак ти излиза същото като пари .Да ви кажа че цацата се отглежда в басейни и я ядете за 1 лев 100 грама .

5

Анонимен

преди 6 години

В България все още посрещат всеки гост като цар, не като ***......Както и да те посрещат алчните ни "хотелиери" ти пак си оставаш немски.....***

4

Анонимен

преди 6 години

Разплуте немски туристи ..??? Миналата година се нагледах на красиви български шкембелаци , висящи над колана.Даже и да наливат пари на черноморските селяни - парите им идват в България.Объркано племе е ганьовеца - хем сърби...хем боли!

3

блЯк

преди 6 години

...В Испания вече искат само богати и красиви туристи...------Прави са си испанците,нагледали са се на разплути немци и шлагери като "Яки цици и картофена салата".В България се чудим как да се отървен от чалгарите ,сега и немския чалгар Матиас Дистел ще се натрапи.

2

МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИ

преди 6 години

МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМАУважаеми гости на столицата,Моля при кацане на Летище София, се отправете веднага към първия битак, за да си набавите легени и бързовари, защото в модерната столица няма топла вода вече 2 дни.След това се отправете към хотела си в Центъра, загрейте си водичка и се къпете с поливайки се със загрята вода от чаша а с другата си чистете гъзoвете от *** и дрисък.С уважение,Министерство на туризма и Столична община

1

ТУРИСТИ В ЦЕНТЪРА

преди 6 години

АКО СТЕ ТУРИСТ И СЕ НАМИРАТЕ В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА, ЕТО ЕДНА ИСТИНСКА НОВИНА ЗА ВАС:ТОПЛОФИКАЦИЯ ЕАД | АВАРИИСпряно топлоподаване на следните адреси: карето между следните улици: Ген. Гурко, Иван Вазов, Алабин, бул.Витоша, Солунска, бул.Хр.Ботев, П.Парчевич, Княз Борис, Патриарх Евтимий, Граф Игнатиев и Цар ШишманАКО ИДВАТЕ НА ТУРИЗЪМ В СОФИЯ, НАЙ-ДОБРЕ СЕ ИЗКЪПЕТЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО ИДЕТЕ ИЛИ СИ НОСЕТЕ ЛЕГЕНИ И БЪРЗОВАРИ, ЗА ДА СЕ КЪПЕТЕ.WELLCOME TO SOFIA!