40

Анонимен

преди 6 години

И при комунизъм и при демокрация, социалисти и капиталисти подсигуряват пътя за бягство. Така е, сгафиш ли бягаш, а народа остава и поема удара с гърдите и ръцете си. Скъпи бъдещи бегълци, грижете се за народа си за да имате време да избягате

39

Дядо Соци

преди 6 години

Защо са занемарени? Корнелия можеше да ги ползва.

38

Анонимен

преди 6 години

И Чърчил е имал подземия, и Хитлер и всеки друг като тях.Не можете ли да приемете нещата, без да ги използвате за политизиране и плюене по дадена личност?

37

Анонимен

преди 6 години

Сега ще ги повъзстановят, за да не се окаже режимът на ГЕРБ в ситуацията с белия автобус...

36

Анонимен

преди 6 години

При Живков се живееше добре. България имаше армия, индустрия, сигурност, стабилност. Имаше и негативни страни соца, но беше 100 пъти по-добре от сега.

35

Анонимен

преди 6 години

Борис 1-ви християнизира българите а Живкков ги удави в Фалит и Приватизация

34

ХАГА

преди 6 години

Внучката кога на съд в Хага за Делата на дядо си ...............скоро няма да е

33

Анонимен

преди 6 години

Халесандро пак крадени=копирани Новини от други Медии...........хаха

32

До дзъ

преди 6 години

А плавателният канал ,,Панчарево-ЦУМ-Павлово не си ли проучил? Белезите още стоят. А това с ,,Банкянският тунел" е всенароден фолклор от онова време. А тези подземни галерии ги има но само бомбоубежищата са широки.Тунелите са тесни. Ходил съм да ги снимам през 80те.

31

А мисъл???

преди 6 години

Кухи коментари ,на кухи пъпчиви умници. Тунелите са ви в главите ,поколение интернетно.Нито за войници,нито за студенти ,нито за граждани и строители на България ставате.Дано има поне няколко процента които да не са ч.п за зеле.Вижте си постванията,вижте форумите,обърнали сте го на ,,стена на гаров нужник".Наистина ли са толкова малко свестните хора? Но вие и това не можете да проумеете,защото когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено?

30

Анонимен

преди 6 години

Всички монарси са имали тунели, това не я някаква новост измислена от комунистите. Демокрацията един тунел не можа да построи.

29

Дзъ

преди 6 години

темата е интересна от конспиративна гледна точка. За тунела НДК - Банкя чух за първи път преди 10тина години при една световна визита на политически лидери в София и се ползва активно...мисля си, че все пак темата касае националната сигурност и едва ли някой от службите ще се изтъпанчи да ни показва снимки и да ни разказва квото и да било

28

дядо ехал

преди 6 години

Всеки народ сам си избира и заслужава вождовете.Даи на простия власт и му гледай сеира.

27

Анонимен

преди 6 години

СДС направи тунели между сградите на властта, Драгалевци и Раковски 134. ГЕРБ ги допълни с тунели към СИК.

26

Анонимен

преди 6 години

А има ли тунел между Министерския съвет, Банкя и Маргините?

25

Инересно

преди 6 години

И тогавашния вожд и сегашния вожд имат почти еднакъв профил. (за интелигентност и манталитет са си направо еднакви!)Явно вождовете стават еднакви в крайна сметка...

24

annybody

преди 6 години

Целият подземен свят на комунистите и досега е тясно свързан с Банката.

23

Българин

преди 6 години

В доста градове има такива тунели. Не са нищо особено. Един тесен проход два на два метра.

22

B

преди 6 години

Samo se dalaverite s gluposti

21

Анонимен

преди 6 години

Странджа, още са живи политолЪзите, които пишеха речите и трудовете на Тошо. И доста богати вече. А за тунели, питайте руснаците за Москва. Немсмите военно-пленници имат сериозен принос в разширяването на подземната инфраструктура там. Не тунели, а огромни съоръжения, нов град има отдолу, на 3 нива. Това е истинска параноя, а не нашите проходчета за евакуация.