13

Марковки

преди 6 години

НЯМА ЗНАЧЕНИ КАКВО СИ ИЗВЪРШИЛ И КАКВО НЕ СИ! ВИНОВЕН СИ, АКО СЕ ДОКАЖА ВИНАТА ТИ, АКО НЕ СЕ ДОКАЖЕ СИ НЕВИНЕН!

12

Юрист

преди 6 години

След като най-големия коз на прокуратурата пропада.Изхождайки от Презюмцията за невинност излиза че Йоан е напълно НЕВИНЕН!Да го освобождават моментално,че всеки час в ареста, съдът в Страсбург го оценя на 21 евро(500 на ден) !! Вземайки из предвид ,че брат му Марсел е показал на Полицията оръжието на убийството и ако доказано е то!Това значи ,че Марсел е замесен в това престъпления и трябва да бъде обвинен!

11

Анонимен

преди 6 години

е много ясно, че ще откаже, още повече има такова право! Толкова мастити адвокати има брат му, че не е проблем да подковат малкия да не свидетелство. И ако нашата "велика" прокуратура не е очаквала това да се случи, значи е много зле с материала. Ако не са се подготвили , когато са вземали показанията на брат му и сега разчитат само на тях, делото е обречено и поредния килър ще си тръгне свободен

10

Анонимен

преди 6 години

5-12 години? Погача няма ли да му направят.Как така убиваш някой НАРОЧНО и лежиш 5 години.Ако те осъдят за притежание на трева пак толкова.И сега въпроса ми е кой е по-опасен?Този,който си пуши трева и си гледа живота или този,който ходи и ръга хора по парковете???НЕЛЕПИЦИ МНОГО.

9

Попа

преди 6 години

Ако съм аз на почернените родители,отивам и му резкам вратлето.Зъб за зъб,око за око.

8

Анонимен

преди 6 години

Вижте му шапката на тоя *** - русия ражда само деградати! Един куршум и на место!

7

Йоан

преди 6 години

Ехааа, изкарах едни 500 хилки за 1 годинка ! Трябва да дам някой лев и на брата ,че ако не се беше разприказвал нищо нямаше да изкарам!!!

6

Ангел

преди 6 години

Сега да подведат под отговорност Братоубиеца Марсел! След като той се отказва да свидетелства, обвинението изцяло пропада! Но на прокуратурата им трябва обвиняем а като имаме предвид, че Марсел е показал къде е ножа,той трябва да седне на Подсъдимата Скамейка!П.С.Между другото ние данъкоплатците олекнахме с едни 200-300 хил. Евро които ще трябва да изплатим на Йоан след като осъди България за тая година и половина в ареста!

5

Анонимен

преди 6 години

5 години за убийство ?Човешкия живот нищо не струва тук.

4

с

преди 6 години

"Оръжието е дълго 31 см, острието му е 18,5 см, а дръжката 3,5 см." - 3,5 см дръжка?

3

Без думи

преди 6 години

До АнонименНали вече казах няма правосъдие никакво една кръгла 0 !!!!

2

Без думи

преди 6 години

Ама Вие не знаете ли ... този премерен младеж е невинен ... утре ще съди България в Страсбург и ще спечели. Брат му има екстрасенки възможности не знаете ли? Освен това кои са родители те му? Дали не е дрога която е имал спешна нужда от доза? Да не мислите, че в БГ има правосъдие !!!

1

Анонимен

преди 6 години

А защо полицаите не са претърсили кошчетата и шахтите наблизо? Аз, дето съм с едните Хавай 5-0, CSI и още някой сериал се сещам, а професионалистите не?Иначе няма как да го осъдят, нямат ДНК, нямат свидетел, нямат оръжие! Имат нож със сходен косъм само.