44

Анонимен

преди 6 години

В България журналист не е човек отразяващ събития, правещ смислен анализ, а човек с голяма уста и малко мозък. Вместо да има някакъв сериозен анализ от човек с капацитет по темата, излиза някакво надъхано същество да плямпа простоти от общ кръчмарско-квартален характер, с цел създаване на сензация, скандал или направо някаква паралелна реалност.

43

Анонимен

преди 6 години

България е домакин на международен форум с тема присъединяване на страните от западните Балкани в ЕС, а Нора Стоичкова, задава въпроса какво печели от това обикновенния българин!? Като оставим настрана демагогията и лъхащата посредственост от този въпрос, някакси ти става много тъжно колко неграмотни са журналистите в България. Важното е да има скандал, ама че той е олицетворение на човешката глупост няма значение. И така какво печелим - отговора е повече от ясен, а именно възможности!

42

Анонимен

преди 6 години

Пълно е с *** и подлогииии на ГЕРБ тук ,все се опитват да ти кажат че не е така че не са най крадливото правителство бият ти минуса ,трият ти поста като напишеш истината за суджука и дали получават тия *** и 500 лв и загробват България още повече ,еи ако сте ми пред очите ша ви ибъъъъ публично.

41

Анонимен

преди 6 години

Има полза само ГЕРБ и всички във власта около тях ,шуробаджанащина обществени поръчки ,корупция а за народа не видяхме нищо докато ГЕРБ са на власт само една магистрала дето свързаха до Бургас и това е ,а се дадоха милиарди а честито ,сега пак си уредиха някое леве и до края на мандата ще окрадат всичко само с едно запълване на дупките даже натъпкан асфалта с краката.

40

Бай Иван

преди 6 години

до 36Не си прав. От това се краде най-лесно и затова от общините напират за такива пари. Има програми за конкорентноспособност, развитие на дребен и среден бизнес, но хората които реално искат да се възползват от тях за да правят реално някакъв бизнес се отказват от тази субсидия.Със земеделието е същатата история. Субсидии се дават на хора които изобщо не трябва да ги получават.За съжаление за това е виновна държавата и, а не ЕС.

39

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До това еПрав е бил този ингилизин... - най-важното от членството ни в евросъюза, е че се откъснахме от "магучая"...

38

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Копринчовците пак търсят ползите и кьорсофрите...

37

това е

преди 6 години

......Както каза един англичанин вия/източно европейските страни/никога и сега не сте готови за пълно правно членство в ЕС,приемането ви беше политическо решение под натиск от сащ за да бъдете откъснати от Русия и нищо повече.....

36

Анонимен

преди 6 години

Да бе, защото Меркел или някой друг от ЕС прави нещо без полза за себе си?*** пример за *** човек като теб - накараха ни да преустановим строежа на Южен поток, за да могат сега да започнат да строят Северен поток 2, при същите неспазени изисквания на ЕС.

35

Анонимен

преди 6 години

Полза за народа никаква. ЕС да е отпуснал средства за един завод поне - не. Проектчета само за градинки,еко пътечки, малко асфалт, и пр. ама те са все за фирмите които се с власта.На ЕС не им трябва тук икономика да има , трябва им пазар за техните стоки и им трябва евтина работна ръка от нас за тех. Това е. Другото е малко или повече за кьор софра както му казва народа.

34

Анонимен

преди 6 години

Каква полза трябва да има при положение, че това е на ротационен принцип и не касае по никакъв начин населението на дадената страна... ? Каква полза все трябва да имате???

33

Guncho

преди 6 години

То, че полза няма- няма. Няма и как да има, става въпрос за обикновена административна процедура, макар и помпозна.Колкото до отношението на ЕС към страните от региона- от нас си зависи. Докато тънем в корупция, липса на правосъдие и бедност- така ще е.

32

Анонимен

преди 6 години

Една "работа",наблъскана ли е с думата "реформи",реформиращите се ги чака съдбата на консуматорите на безкрайни реформи,като нас - първо се саморазрушихме,като икономика и социално,след това ни вкараха в кошарата за "дореформиране" чрез "мониторинг",сега се оформя реформиране с което ни подготвят,изхвърляне от кошарата.Демек,реформирани(сдъфкани) и изплюти,като непотребни!Има ли още някой да вярва,че съдбата ни е друга?!И така е с цяла Източна Европа,набутана в кошарата за сдъфкване!

31

Анонимен

преди 6 години

За *** винаги трябва да има полза ако не намаже нещо значи не става.

30

dj dance mashine

преди 6 години

И ако си доволен успех ти теглиш аз мие чиста съвеста

29

dj dance mashine

преди 6 години

Приятно плюене

28

dj dance mashine

преди 6 години

Гледаш име наблюдаваш гледаи как живее един обикновен човек в ловеч плюи зад гърба ми поредно плюи доде можеш един ден тъпкано ще ти се върне

27

Анонимен

преди 6 години

Единствената изгода е за Борисов! С нашите данъци се пъчи пред европейците колко е велик

26

Демостен Диафрагмос

преди 6 години

ДНЕС ФРАУ ШМЕРГЕЛ Е В РУСКИЯ ОЛИГАРХИЧЕН КУРОРТ СОЧИ, ПРИ ЦАР ПУТИН..А ТЕРЕЗА НОВИЧОК Е ВЪВ ВАРДАРСКА БАНОВИНА, ПРИ ЗАЙКОВ, ДА МУ КАЖЕ ЧЕ НАЙ-ДОБРЕ Е ФИРОМ ДА СЕ АНЕКСИРА ОТ НАС ГЪРЦИТЕ, И ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ПАН-ХЕЛЛАС .

25

Анонимен

преди 6 години

Станаха милионери и милиардери от ограбването на народа..