95

Анонимен

преди 6 години

Едно време пък мен пикой не ме е шамаросвал. Слава богу имах интелигентни родители и ми обясняваха какво може и какво не, за да си нямам неприятности в живота. Имаше учители, които удряха шамари за глупости и беше много стресиращо за всички деца. Не мисля, че агресията възпитава, по-скоро агресията поражда агресия или страх, но уважение едва ли, трябва да си мазохист, за да лислиш така.

94

Анонимен

преди 6 години

Да ви опиша накратко какво стана,след хлапашко счупване на няколко керемиди по хлапашки:Възрастните ни хванаха и заведиха при селския милиционет,който ни чете морал и отпра по 2 шамара,след това,в училище ядохме по 3 пръчки на всяка длан(с морави следи),а голямата работа,беше у дома - екзекутор,баба ми,бой с пръчка по дупето и краката,докато реването се превърна в немощно хлипане!!!!И с другите деца беше същото!!!Нито един от нас не стана "разбойник" - основанието на баба ми за всеки бой!!

93

Анонимен

преди 6 години

"... не нарушавам нормалните норми на общуване."Нормалните норми на общуване не включват шамари. Нормалните норми на общуване включват да умееш да говориш! Който си служи с шамари не е никакъв възпитател и учител, а насилник. Не живеем век назад. Време е да влезем в цивилизацията. И никакви извинения за изпуснати нерви не може да има. Да отива на психиатър, да си пие хапчетата или на сменя професията с по-спокойна като няма нерви.

92

Анонимен

преди 6 години

В случая трябва да бъде съден, щом става въпрос за деца със специални потребности.. Но за *** "без потребности" трябва да се закрилят учителите от конвенции, трябва да има дърпане на уши и шамари за малките разглезени синчета и дъщерички!...

91

Анонимен

преди 6 години

Някога,в нормалните неджендърски времена,шамарите,които се получаваха в училище за провинение(никой учител не е шамаросвал за развлечение),бяха лека увертюра пред якият "лобут" в къщи!!!Тогава "простичките" хора уважаваха УЧИТЕЛЯ И ИНСТИТУЦИЯТА УЧИЛИЩЕ и през ум не им минаваше да реагират срещу него!Сега мамичките и татичките,част от тях дебеловрати,до един продукти на съвременната извратеност,се вдигат на кръстоносен поход,в защита на бъдещите *** и наркомани,които отглеждат!!!

90

Анонимен

преди 6 години

На държавен хрантутник, когато и да му шибнеш два туката, все ще бъде късно. Ей го и тоз лабилния.

89

Анонимен

преди 6 години

Бил освидетелстван от съдебен лекар, и какво е написал този лекар, много зачервен врат след плесница ! Те и за това ги бият и тези !

88

Анонимен

преди 6 години

Браво на директора!Показал е на развратеното "наследство",извадка от поколението мамини дечица",как стоят нещата в реалността,при това,в лека форма!!!Така глезеничето ще се научи да уважава и другите и правилата в живота,за да има основание да уважават и него!Толкова поколения са били преди да се стигне до него и без да е било идеално,всичко е било ПРИРОДОСЪОБРАЗНО!!А и двте "майки","биологичната" и ПЛАТЕНАТА,заради реакцията си,са за три месеца общественополезен труд,за начало!

87

Анонимен

преди 6 години

Спомних си за баща ми. На родителските срещи на другарката тогава казваше:"Ето ми телефона. Само ми се обадете". Бях много учудена тогава. Сега го разбирам и съм му благодарна. Защото училището образова, но семейството възпитава. До като не се получи симбиоза между двете ще берем горчиви плодове.

86

ХВАЛА!!!

преди 6 години

БРАВО!!!! УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТАТА ВЕДНАГА!!!!!!!!! БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

85

Хайде холан,

преди 6 години

кой знае какво станало!?Едно време учителите,че и родителите ни шамаросваха за добро утро,добър ден и добър вечер,и макар не всички да бяхме отличници,после всички станахме хора с домове,деца,семейства!?!?!?Обаче голямо браво за коментарите!Поздравления!Близо 80 и все в защита на директора,защото така мислим ние,обикновенните нормални и разумни хора без да сме елит или ВИП?!?!?!

84

Анонимен

преди 6 години

Малко ми идват в повече тия глупости. Голяма работа, че му е ударил задвратник :D Чета долу коментарите, като гледам никой не е психически травмиран, че като малък е ял шамари. Даже, ако мога да бъда честна - благодаря на хората, които ме държаха в правия път и ме направиха човек.P.S Не подкрепям насилинето, но все пак нека да различаваме възпитателните методи и от периодичния тормоз и побой

83

Анонимен

преди 6 години

Хахаха Биологичната му майка реве "Директора няма право да ми бие детето", кога се сетила за своето дете, сега или когато го е оставяла на приемната майка.

82

Анонимен

преди 6 години

Този не е със специални образователни потребности, а е със специални ФИЗИЧЕСКИ потребности. Повече шамари зад врата и ще стане с нормални образователни потребности. Голям праз. Едно шамарче. И неговата майка като е толкова загрижена, защо не си го гледа, ами държавата /всички ние/ плащаме на някаква "приемна". Представете си само какъв човек ще стане от това?

81

Анонимен

преди 6 години

Да закрием училищата и ще се реши проблема.То и без това за миячи на чинии и берачи на плодове не се изисква образование .

80

Анонимен

преди 6 години

От 24 зрелостника 21 завършихме висше образование. На скоро срещнах случайно класната ни. Вече пенсионерка, достолепна дама. Просълзих се от умиление. Позна ме. Извиних и се, че и на нея сме и "изтървавали нервите". И са ни дърпали ушите, и са ни пляскали по вратовете. Но станахме хора. Сега с признателност се сещам за моите родители /вече покойници/, че винаги вземаха нейната страна!

79

браво на директора

преди 6 години

Ако всички директори са като този , ще има ред и дисциплина ! Откакто дойде демокрацията всички станаха разпуснати и недисциплинирани , затова имаме наркомани ,хомосексуалисти ,крадци и прочие ! Дядо ми ми разказваше как е било по тяхно време , учителите имали право да бият ,дори самите родители казвали на учителя - ако не слуша ,бий го ! Затова тогава децата са били възпитани и са имали уважение към другите ,особено към възрастните ! А сега 15 годишни момчета пребиват 60 годишен дядо !

78

Е

преди 6 години

Преди си беше нещо съвсем нормално - контролна мярка, опит за дисциплиниране и никой незнаеше за случилото се, защото се предполага че ученика трябва да го е срам от поведението си. Сега е новина за престъпление.

77

Е

преди 6 години

И шамари сме яли и ушите ни са дърпали, но сме повече хора от сегашните лек*нца. Родителите ми даже казваха на началната учителка, ако не слуша - дърпай му ушите. Имахме респект и донякъде страх от към учителите. Сега се произвеждат и възпитават бок*уци.

76

Коняр МакГредър

преди 6 години

"Той няма право да бие детето ми и да го наранява"А отрочето ти, скъпа, има ли право да лишава 30 други деца от вниманието на Учителя /умишлено с главно У/ докато се прави на интересен и проваля занятията? Най-вероятно директорът се е оказал с ЖЕЛЕЗНИ нерви. И вместо винаги да обвинявате някой друг, потърсете причината в липсата на каквото и да е възпитание в индивидите, които отглеждате. Ако питате мен, по-добре два шамара сега, вместо полиция, задържане и следствия след максимум пет години