26

Анонимен

преди 6 години

ще забогатеят когато започнат да си дават петрола за 7 долара варела както беше преди да дойде чавеси тогава ни обясняваха за високата производителност на американците дето взимат 10 пъти по-големи заплати е те това е производителностаобикновен квартален бандитизъм на светоно нивоедни бачкат а мутрите прибират парите

25

noFreeman

преди 6 години

хахаха по-голяма лъжа не бях чувал... до преди 2-3 години бензина им беше символичните 0,03 цента... гледайте колко си лягат гладни в модерна неолиберална западнала България... и когато станат 10 от 10 няма да остане и едно смешно политиче в страната!!!

24

Аспарух

преди 6 години

Стаията е пропаганда и пълна боза! КАТО 90% СИ ЛЯГАЛИ ГЛАДНИ,ЗАЩО ОПОЗИЦИЯТА ПИЩИ,ЧЕ МАДУРО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПАК.аМИ,ЗАЩОТО ИЗТИНАТА Е ДРУГА. вЕНИЦУЕЛЦИТЕ СТРАДАТ ЗАРАДИ ИМБАРГОТО НА ЖАНДАРМА САЩ. Чавес и последователите му смъкнаха бедноста с 70%,осигуриха евтин бензин,евтини заеми за земеделието,направиха образованието достъпно,намалиха безработицата и единственият им грях,че не искат да са васали на Световният жандарм.

23

Анонимен

преди 6 години

Матушка, е малко по - добре. ...... там 7 от 10 си лягат гладни.

22

La France

преди 6 години

Сравнете Чили с Венецуела и се запознайте с историята на двете страни. Едните си изгониха комунистите и са най-уредената страна в Латинска Америка, а другите нямат тоалетна хартия.

21

некъфф

преди 6 години

До Анонимен 19Кое ти е богатото и щастливото бе .....като сме последната дупка на кавала в демократичната ти европа.....

20

Анонимен

преди 6 години

Така е в соца. Глад , глад и само глад. Обаче пък идва светло бъдеще :))) хахахха в другия им живот. Като неможе да воюва за свободата си така седи. Кво да правиш.

19

Анонимен

преди 6 години

Богата и щастливи са били преди Чавес както днес богатата и щастлива членка на ЕС и НАТО България.

18

Анонимен

преди 6 години

"Венецуелците се готвят да гласуват на избори, които президентът Николас Мадуро изглежда почти сигурно ще спечели."Нещо не се връзва със заглавието - всеки 9 от 10 гладуват, и пак ще избират Мадуро! Защо не си изберат проамериканската опозиция, да си дадат нефта на компании от САЩ и да ядата банани и да живеят щастливо като нас, а?

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Да, една богата и щастлива земя, а ти си пъшеш

16

Пука

преди 6 години

На кой от нас му пука за Венециела?Кажете колко Български пенсионера ровят по кофите и си лягат гладни...

15

Анонимен

преди 6 години

В соц. рая е така другари. Изядоха животните в зоопарка и се топлят като горят банкноти които не струват нищо защото имат 9000 процента инфлация за последната година на фона на тва че имат повече залежи на нефт и от Саудитска Арабия

14

Анонимен

преди 6 години

Бързо забравиха какво беше Венецуела преди Чавес една колония и наркоплантация на САЩ.

13

Анонимен

преди 6 години

Цената на петрола се държи от САЩ и като гласуват срещу Мъдуро ги чака мизерията на България..

12

Анонимен

преди 6 години

Колко транспортни предприемача са изказали мнението си според днес-а? Тоест девет от десет венецуелци са транспортни предприемачи. Девет от десет българи ядат цигари за закуска.

11

Анонимен

преди 6 години

Уж гладуват пенсионерите а всеки ден мяткат хилядарки през балконите.

10

Анонимен

преди 6 години

Не се излагайте у.шанки няма в България такъв глад 9 от 10 да гладуват. Като гледам какви суми вземат за едно разрешително сме по-добре и от Люксембург !

9

Анонимен

преди 6 години

В България 3 от 10 пенсионери хвърлят торби с пари през терасата

8

Анонимен

преди 6 години

Важи и за българските пенсионери и не само пенсионери. Госпожо проопагандатор, напишете нещо за бедните в Евробългария, не ги пренебрегвайте! Знам, че Ви плащат за черен пиар срещу Иран, Венецуела, Русия и т.н., но напишете нещо и за бедните у нас Ейша така от патриотизъм.

7

Гатанка

преди 6 години

Имат ресурси, не се кланят на запада и нямат какво да ядат. Що е то ?