10

Анонимен

преди 6 години

към 3. Съветските болни, най-здравите болни.

9

Анонимен

преди 6 години

Неприятна новина. Съболезнования на близките!

8

Анонимен

преди 6 години

Този човек е млад, отишъл е да работи за да оцелее. Повярвайте ми стресът е много голям, съпругът ми отслабна за 2 месеца 12 кг., а и без това беше слаб. Виждам смачкани измъчени българи, разделени семейства само за да може да се преживее. Хората икономически мигранти. Казват по родните им места няма никаква работа и е така, нищо че ни тръбят "горките" работодатели колко високи заплати предлагали.

7

прфр.

преди 6 години

няма да се удавиш, ако ти е писано да те обесят!

6

zdb

преди 6 години

Айде стига просташки коментари бе, какво е виновно правителството, че човека е получил инфаркт?!?! Много сте зле всички руски *** с малко чорба в кратуните!!! Светла му памет на човека!!

5

анонимен

преди 6 години

А английската полиция и БГ посолство спят ли? Как така смъртен случай не се регистрира, уточнява и не се предприемат мерки да се каже на близките, посолството и всички служби.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако пратим и нашите политици на гурбет при техните колеги на запад, освен че няма да ги земат на работа, няма и живи да се върнат. Просто защото не са свикнали да работят и да не крадат..Лека му пръст на починалия. Бека Господ се смили на душата му. Много търпение на семейството..

3

999

преди 6 години

До Анонимен1Що не е отишъл в Русия?То там инфаркти няма.

2

отдавна казано

преди 6 години

Човек предполага,Господ разполага !

1

Анонимен

преди 6 години

Лека му пръст на завалията!Не е отишъл от хубаво да работи в Лондон...Крадливото правителство обрича на емиграция милиони българи!