51

що тъй?

преди 6 години

Как точно го решиха това не ми е ясно. Палестинците са по-измислени от македонците като нация. Евреи в Израел е имало от преди христа, но са прогонени из Европа от исляма, през 47-*** просто се върнаха. Колкото до стрелянето по "невинни" аз гледах клипове с бомби, опити за поставяне на мини под стената и хвърляне на запалени гуми през границата. Не че нещо ама защо се сърдят после, като бъдат застреляни при атакуване на чужда граница?

50

Кратун

преди 6 години

Американците винаги са палили пожари, за да ги гасят. Първо: оръжието трябва да се харчи, второ: народи, които се бият помежду си, никога не са заплаха, защото винаги можеш да ги насъскваш едни срещу други. Това, в което Русия се опитва сега мечешки да подражава на американците.

49

Дяволът

преди 6 години

От тук нататък - Израел над всички, месията-Антихриста, контакт с извънземни, древни знания, световен мир! Водя Ви за носа и ако не Ви защити Големия Биг Бос - Ви унищожавам! Ха, ха, ха!

48

Паметлив

преди 6 години

САЩ не се поколебаха да избият 3000 свои граждани на 11.09.2001г за да оправдаят агресията си,та сега ли ще се спрат....

47

Asparuh

преди 6 години

Първо това не е новина.Второт американците може да са били пожарникари единствено в някой филм където спасяват света.

46

Трак

преди 6 години

Интересно сега СА каква позиция ще заеме.Ердо вече се репчи и пъчи , но Путин засега си трае , какво ли чака-инструкции?

45

Трак до футуролог

преди 6 години

Много ги надценяваш руснаците , а и нащите паляци.България страда от собствената си глупост , но това все някога ще се промени.Работя с хора от власта и просто се хващам за главата , как може да има такива ***.Да не ти разправям за министрите на ОП , все едно гледаш деца докопали близалка.Най големия проблем е липсата на кадри , няма конспирации , ние сме твърде бедни за тях.Познавам и човек от кръга монтерей , от тях вече нищо не зависи.

44

Бай 100ян

преди 6 години

Бих го определил по следния начин.САЩ запалват една махала и след това решават кои къщи да загасят и кои да оставят да изгорят!

43

Некъф

преди 6 години

Аре баста за карабините с бурки. До кога ще се съобразяваме с тях!Тази земя е на християни и евреи. рeznяците да бегат в Катар и С.Арабия

42

Бай 100ян

преди 6 години

Най-накрая да прочета една новина достойна за коментиране.Писна ми една седмица ни занимаваха с оня Боян Петров

41

Анонимен

преди 6 години

До ФутурологГлупости!

40

Трак до футусмешник

преди 6 години

Ако не беше ЕС , сега щеше да молиш баба си за някой лев да се почерпиш пред блока.Неблагодарен и алчен си ти.

39

Гост+

преди 6 години

Ционистите безспорно са силни и безкомпромисни, ни и мира няма да видят

38

Анонимен

преди 6 години

той и Бойко беше пожарникар а сега стана подпалвач !!!!

37

Анонимен

преди 6 години

винаги са били империалисти,,никога приятел на никого..само войни палят по света ,, светът би бил много по добър без САЩ

36

ined

преди 6 години

Краварите никъде не са донесли мир, винаги и навсякъде по света са разпалвали войни за да си продават оръжията после. Най-големия фарс беше като дадоха нобелова награда за мир на Обонго

35

да бе

преди 6 години

САЩ под прикритието на пожарникар винаги са играели ролята на подпалва.

34

Анонимен

преди 6 години

А?

33

Анонимен

преди 6 години

САЩ са военнопрестъпници!

32

Българин

преди 6 години

Какъв "пожарникар" са били бе псевдо журналисти??! САЩ, Израел и арабите изгориха близкия изток в последните 10-15 години почти до основи!!!