46

49

преди 6 години

*** народ, проста държава!

45

Анонимен

преди 6 години

До 46Гуца се засегна, защото бях права и се припозна. :((((((

44

Анонимен

преди 6 години

Пред училищата не се паркира, защото, видите ли, уникални българи, има и други хора освен вас, които идват да оставят децата си. Които трябва да ви обикалят колите и да си дърпат децата за ръка, когато давате назад и карате малоумно. Не сте с нещо по-специални от тях, даже обратното, четейки глупостите ви.

43

46

преди 6 години

Абсолютно си прав, това се опитах да обясня, децата ходят в ДГ където има места, родителите не умират от желание да се бутат и да няма къде да паркират, ама така се налага, реално както казваш всички са си паркирали, няма задръстване там, на кого пречи направете си извода...а жена или мъж видяхме езика, на г-на или г-жата дето и пречи света. Много подходящ е вашия, а това да обиждате деца без да ги познавате ми беше достатъчно да разбера от кое съсловие сте..

42

Анонимен

преди 6 години

До шматкаНе вършат работа, заради нагли и прости хора като теб, за един интелигентен и образован човек, не би трябвало да е проблем да не може да си навре колата баш у детската или училището.

41

шматка

преди 6 години

До 39Правилниците се правят за хората а не хората за правилниците.Когато любимите ти правилници не вършат работа отиват в историята.Когато написах коментара за проблемите на нашите градове имах пред вид именно такива управници като теб.Едно време имаше правилник който забраняваше дългите коси и един друг който забраняваше да излизаш извън Бг.Застрелваха те.На полосата.По правилник.Много яко беше нали.

40

Реалист

преди 6 години

Проблемът е изкуствено създаден от общината и е в това, че родителите са принудени да карат децата си с кола до детските ясли и градини и до училищата. По-рано децата ходеха до най-близката детска градина или до най-близкото училище, но сега не е така и за това не са виновни родителите. Като гледам снимките там на практика няма проблем с паркирането, но има куп други места в София, където наистина има проблем, например в събота около Софийската математическа гимназия.

39

Анонимен

преди 6 години

До Angelhellот КАТ пет пари не дават какво смяташ :/

38

Анонимен

преди 6 години

До 39Жена съм, глупи. Не си общувал с такива досега, че отричаш съществуването им ли, що ли? Пречат ми семплите същества като теб, настояващи да се размножават, въпреки че си имаме предостатъчно прости хора в София и без това. На село сигурно си номер едно с невероятната си кола, там е класика и до кварталния магазин да се ходи с таратайка, за да ни видят съселяните колко сме готЯни.

37

Angelhell

преди 6 години

Не че нещо, но...Къде следва да се намира знак B27 за да е валиден?Много ясно е регламентирано поставянето на пътни знаци, както и зоната на тяхното действие! При положение, че знака не е поставен по правилата, не смятам, че има нарушение. При наличие на съмнение органите на КАТ са тези, които следва да кажат дали някой е паркирал неправилно. А не комшията с гаража срещу детската градина, на който очевидно спрелите автомобили му пречат да си изкара колата от гаража.

36

39

преди 6 години

Видно е едно, 39 няма деца, що ли, ами защото никоя жена не го е погледала, мотае е се цял ден и недоволства по форумите, това му пречи, онова му пречи, а той Мистър София, най..... Да господин Мистър така ще си останеш сам и ще се оплакваш във форумите...

35

еми...

преди 6 години

нарушение реално няма, а някой хитрец просто намери *** начин да рекламира въпросната платформа. Все едно някой да паркира пред моя гараж и да се оплаква съседа.

34

Анонимен

преди 6 години

До шматкаМного обичам такива селски мислители като почнат да оспорват правилниците, все едно някой ги пита и все едно мнението им е от значение.

33

шматка

преди 6 години

А да ви питам с будната гражданска съвест.На кого точно пречат в 7,30сутринта.На снабдителите ли.

32

(-_-)

преди 6 години

Ето и още една идея към недъгавите общинари:Разширете улиците пред градини и прочие и наслагайте паркинг-уатройства, в които хората да пускат стотинки.. Така ще ви се сбъднат двете най-желани от вас неща - хем ще прибирате наемче, хем ще глобявате застоялите се граждани.. :)Некадърността или просториятa ви пречи?

31

До 27

преди 6 години

Прав си за знака - той не е поставен според ЗДвП, но не си прав, че няма нарушение. Нарушение има.*ЗДвПЧл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени:...6. пред входовете и на прилежащите тротоари на детските заведения и училищата.

30

Анонимен

преди 6 години

До а общинатаЗащото това не ти е мол, където да паркираш таратайката и да се изсипеш с Гуца, така де жена ти и неугледната ти челяд директно на входа.

29

шматка

преди 6 години

До Софийска баницаБаница си ама не софийска защото ти София си я виждал само по новините.През 2-3 преки са ти постлали червен килим и те чакат.Само тебе.Да паркираш.Как така из нета всички сте праведни а по улиците се мушкате с ножове и се замервате с бутилки.***.Искал да плаща 10лв.Ами плащай ако ги имаш

28

да бе

преди 6 години

Ако минеш след половин час, няма да видиш кола, ама сега ти пречат, защо ли. Може би защото не можеш да се вредиш и ти да паркираш там.

27

Анонимен

преди 6 години

Дебелите ви неугледни деца поради какви причини не могат да повървят 50-100 метра пеша с кривите си крачка до входа на детската? Клинично боли са? Клинично прости са? Аман от нагли дебели майчета.