43

Анадолец

преди 6 години

"Турци, араби и иранци = масово под ножа ."Сигурно е много кофти нещо да изчезваш кат нация без нож... От самосебеси... Яваш яваш :-)

42

123

преди 6 години

Нещо му нямам доверие на тоя. На всички здравомислещи хора им е ясно, че турция е троянския кон на евреите в мюсулманският свят. И така е от самото им създаване. Този сега какви се опитва да ни ги пробута, не го разбирам.

41

Анонимен

преди 6 години

Нече че нещо, ама диваците които преминаха загражденията ако бяха стигнали до еврейска къща щяха да я запалят барем с децата и жените в нея. Като преминеш границата стрелят на месо, това НЕ Е ЕС, кадето граничарите ги съдят че са се защитили. С Арабелите ДРУГ НАЧИН НЯМА, както казаха по долу добре ги интегрират тарамбуките, ич не ги жаля.

40

KOSTAS LINKE

преди 6 години

Гърция подкрепя Израел, време и Константинополис да се осовбоди и цяла анадола да се върне в Майка Гърция.Гърция и Израел + Армения и Курдистан с обща граница на река Ефрат.Турци, араби и иранци = масово под ножа .

39

Развигпр

преди 6 години

Ами не знам как да се реши проблема. Руснаците се биха с украинците,ама пушка срещу пушка.Сащ призоваха сялата международна общност да се противопостави на ,,агресора". Вчера евреите ликвидираха 50 невъоръжени протестиращи! Питам аз защо америка подкрепя убийците от Юдея и къде е европейската общност?

38

Бай Иван

преди 6 години

Израел интегрира тарамбуките добре ,за разлика от ЕС ,какво не им харесвате ;) ???

37

Анонимен

преди 6 години

Генетично арабите и евреите са един народ и преди 3000 години са били един народ, но идва мирната религия Исляма и арабите затъпяват, а прогонените евреи оцеляват из целия свят, като оцеляват най-приспособимите.Турците нямат нищо общо с арабите, освен исляма.

36

Анонимен

преди 6 години

Видяхте ли протеста в Турция, само мъже.Едни такива черни, криви с бради.

35

Анонимен

преди 6 години

АКО НЯКОЙ ДЕН ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТОВНА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ПРИЧИНАТА ЩЕ Е ИЗРАЕЛ...100 %

34

до Анонимен 38

преди 6 години

"И ДЕЦАТА ВИ НЯМАШЕ ДА СКИТАТ ПО СВЕТА ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ."Ти, да си чувал за чершафите, наричани от ЦЯЛА Европа тУрски гастарбайтери? Да и забележи казва го някой който е малцинство в християнска европейска държава. Ами налите деца са в християнски държави или тур.чо го е яд ме не е османско да коли и бесиХа ха ще си скъсаш а.нала от яд ходи нижи тютюн или татун незнам как го казваш.

33

Анонимен

преди 6 години

Израелците правят това, което на повечето европейци им се иска, но не им стиска. Така се пази граница от ордите от африка и азия. Друг начин няма. Или стреляш, или чакаш почитателите на религията на мира да ти теглят ножа като овца в париж.

32

етнически турчин

преди 6 години

До Анонименпрекалено много съм голям за да лъжа или блъфирам.Знам как децата ни работят в чужбина.Нали знаеш за тези от ес ние сме роби.АКО Е ЛЪЖА КАЖИ

31

Атеист

преди 6 години

Евреите нарочно създават християнството за да катурнат Рим. И успяват. После създават исляма за да има вечна конфронтация. И Исус и Мохамед са агенти на Синедриона. В по ново време създават комунизма. Все пак съвременния човек е по малко религиозен. Успяват да накажат руснаците с него, а после цяла Източна Европа, Куба, Китай, Виетнам, Корея. Такава хитрост и лукавство светът не познава. Човекът е много просто същество. Изтъкано от страхове и комплекси.

30

етнически турчин

преди 6 години

Палестинците поне излизат да търсят правата си даже знаейки че ще бъдат убити.Сега някой от вас да ми каже кога е бил на улицата мирно да протестира за неправдата.Има ли такива.ДА, знам че има които всяка вечер се напиват и пишат глупости по нета,понеже манталитета не им позволява да изрекат добра дума.Не упреквам всички,знаейки че има много качествени българи,Но глупоста на тези пияндета убиват всичко хубаво българско.

29

Анонимен

преди 6 години

До39 етно турчин. Малък си и да те светна. Гастарбайтер е гостенин на работа .В Германия от Турция идват предимно кюрди а във Франция арменци. НАИ МНОГО в цяла ЕС СА ОТ ЮГОСЛАВИЯ.А ОТ ТИЯ С ЧАРШАФИТЕ ФАЙДА НЯМА, НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ

28

Анонимен

преди 6 години

Аман от племена, които 2000 години неможали да направят една държава. Все някой им виновен.

27

Анонимен

преди 6 години

Гастарбайтери са били не само турци, а и от други държави, например от Италия, защото мъжете им не са били масово избити през войната. Голяма глупост е да се говори против тях. Много голяма глупост.

26

Израел не е шегичка

преди 6 години

...... Който го поддържа ще бъде благословен .... който го проклина ще бъде проклет .... който разделя Ерусалим .. горко му .... а Ердоган просто несмислено казва 'да бъде проклет' .. Исус пък не лъже каквото е 'обещал' го дава / изпълнява ..... --> горко на турците !!

25

етнически турчин

преди 6 години

Ти, да си чувал за чершафите, наричани от ЦЯЛА Европа тУрски гастарбайтери?ДА ЧУВАЛ СЪМ ОТ ВАШИТЕ ДЕЦА КАК ИМ РАБОТЯТ ЗА ПЕЗ ПАРИ, ДОКАТО ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЯМА РАБОТА ПРЕД НЕТА.ПО ДОБРЕ МЪЛЧИ И НАВЕДИ ГЛАВА

24

Анонимен

преди 6 години

Ерусалим от хилядолетия е на еврейте. Турция е липсвала на картата.Ердоган какво се бърка в чужда работа.