33

минало бешело

преди 6 години

Бил съм се бил напил?!

32

Анонимен

преди 6 години

До ТъпанАз му плащам. Други въпроси имаш ли?

31

за 31 и други

преди 6 години

Цветан Цветанов към Бойко Борисов : - Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.

30

Stefka

преди 6 години

До до анонименНяма как да знаеш кой за кого гласува.

29

до анонимен

преди 6 години

Никой не гласува за тях. Ти познаваш ли някой който гласува за ГЕРБ, аз не и моите познати не познават. Предполагам, че изборите се фалшифицират.------За съжаление аз познавам и то не малко.Да, не отричам, че е имало фалшифициране от страна на Гърбавите, но не толкова, че да повлияят на крайния резултат, не забравяй за независимите наблюдатели - наши и от чужбина, плюс наблюдателите от другите партии които участват в изборите.Така,че именно българския гласоподавател избра Герб.

28

Анонимен

преди 6 години

Пребил я е. Това са нагли комунистически животни и те много обичат да бият невинни хора.

27

аз-ът

преди 6 години

Мои познати бабаити си изптиха заради бабаитлъка. Прости момчета, селянчета дошли в СФ буквално от краварника на баща си. И нашамариха един на улицата. Оня обаче ги съди, имаше камери. Тези цър.вули онемяха. Първо те въобще не очакваха, за тях "това не е мъжко, а ***.аско " и зяпнаха. После се успокоиха ..."аре бе нашия съд ко ши ми напраи, пробация най-много". И затова аз се залях от смях, когато онази дядка дето го биха ги осъди окончателно на 4500 солидарно. Теглиха бърз кредит хаха ха а

26

Тъпан

преди 6 години

До шматкаТи сигурно си набор на бабичката, дето бита пренася 5 часа багаж, ама варди цялата улица .........Иначе недоумявам, как ще искаш имунитет на БИВШ депутат?!?!Но нали е свободия, дайте да плюем колкото можем. (през работно време в работен ден, кой ви плаща интересно?)

25

пожелание

преди 6 години

Ама тази баба няма ли синове за да му отрежат главата ,защото съд няма !!!

24

Някой си

преди 6 години

Този не е депутат в момента.Заместник председател на Надзорния съвет на Електро енергийния системен оператор е. Да питат Нушка какво прави още там.

23

аз-ът

преди 6 години

българина (малката буква не е случайна) е свикнал на беззаконие. Понеже българина(малката буква не е случайна) е страхливец по природа, ако противника е по-слаб той напада. Защото от друга страна - има страх от противника, но няма страх от закона.И не е свиканл да ходи на съд. От опит съм виждал как бабаити буквално онемяват, когато получат призовка от съда. Те наистина не го очакват, не знаят как да реагират, извадени са извън зоната си на комфорт, която е тротоарското побооище.Съдете!!

22

Анонимен

преди 6 години

Може този просто да е решил че трябва да паркира там, защото не му се ходии и да даде урок на жената, а това дали ще го изключат формално от партията няма значение, то е за прах в очите, той връзките с останалите от герб ще си ги йма и ще си въртят длаверите...

21

шматка

преди 6 години

Боко ако иска да запази малко имидж трябва да направи следнотоТоя да си оттегли имунитетаДа сяда на детектора и да говориТова се е случило на доста оживено място.100% има камери там.

20

Анонимен

преди 6 години

До 19Никой не гласува за тях. Ти познаваш ли някой който гласува за ГЕРБ, аз не и моите познати не познават. Предполагам, че изборите се фалшифицират.

19

Анонимен

преди 6 години

Единия от ГЕРБ бие жена, друг стреля в заведение с пистолет за забавление и убива собственика, после лъже, че детето му било, за да не го осъдят, трети препуска като обезумял с моторна шейна, в която е малкото му дете и го убива, четвърти се занимава с лихварство и заплахи, побои...Нямам думи за това каква *** ни управлява. Един интелигентен и достоен човек не може да припари до властта от такива бандити. Ако пък все пак успее, ще измислят гнусни лъжи за него, като това, че бил обратен...

18

2

преди 6 години

Не са виновни "гЪрбавите гЪрбаристи", които се гаврят и ни унижават, а онези които гласуваха за тях и за пореден път им подариха власта в Бг.

17

Анонимен

преди 6 години

г-н язов не е пребил старицата а се е погаврил сьс нея просто като язовец сьс мравка!

16

Анонимен

преди 6 години

Те от ГЕРБ всичките такива на мутри се изживяват. Нагли безцеремонни животни. Какъв престиж бе, тя цялата им партия събрани от кол и въже неграмотни бандити. И съд и полиция са с тях. Нямам думи.

15

Скитник

преди 6 години

"Цвета на нацията" който сами си избирате....

14

Анонимен

преди 6 години

Eто такива селски бекове и неграмотници като тоя избирате да ни управляват.