270

Нашенец

преди 6 години

Тръгвай си Боко , за да се оправим!

269

Гошо

преди 6 години

Кой не е слушал за боко, кой не е сърбал попарата му. Върви си боко, върви, ама си вземи и твойте приятели- пеевски, цацата, догана и другите, ти ги знаеш. И без вас, ще оправим, не се филмирай, преиграваш, боко.

268

Бивш учител

преди 6 години

Къде е това двойно увеличение на учителските заплати? Не знам учител сега да взима 1400-1500 лева чисти??? Кои са върнали в училище? Няма такова нещо, всички ФИКТИВНО се водят ученици, заради парите, които инкасира училището от всеки ученик. Мога да кажа , и то съвсем отговорно, че от 5-6 клас нагоре, 80-85% от етноса не ходят на училище, а само се водят ученици.С мълчаливото съгласие на всички, по веригата, от класната ръководителка до министъра. Публична тайна е.

267

Мисли с главата

преди 6 години

Господин премиер, не сте на власт от вчера и защо убеждавате хората, че сте прогресивна партия и се развивате с времето. Когато човек иска властта, трябва да е подготвен за нея. Партиите преди вас бяха добре подготвени да приватизират всичко за собствена облага, вие пък птиватизирахте еврофондовете. Запада пък си приватизира БЪЛГАРИЯ. ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО!!!!!!!!!!

266

Анонимен

преди 6 години

Стоян Димитров е роден в боймишкото село Извор, тогава в Османската империя, днес в дем Пеония, Гърция.

265

Гошо

преди 6 години

Боко, ега те гътнат и теб, като ценен кадър, ама някъде в Африка, па дано малко живнем, останалите, тук в тая държава.

264

Стоян Димитров

преди 6 години

Г-н Борисов, вие сте на този пост не за да правите констатации, които всички виждат и знаят. А да намерите решение и разрешите този проблем. Ако не можете вие, намерете някой който може.

263

Анонимен

преди 6 години

кой грък умря в 15:30?

262

Гошо

преди 6 години

Ужас, боко... ужас. Много ,, мъдри " думи казваш боко... ужас.

261

Анонимен

преди 6 години

За под 8000 лева и крака ми няма да стъпи там ...

260

фак...ти

преди 6 години

Борисов сложи си ръка на сърцето и кажи,че управляваш честно!!!!!

259

Голям прос

преди 6 години

Изобщо не му е просветнало на ББ защо му бягат хората. Ако беше така, щеше да намали кражбите на неговите хора за сметка на другите. И нямаше да толерира само учители, полицаи, лекари, прависти, а тези които изкарват парите да ощетява. Никой не му краде кадрите, ами така му е наредено от господарите от Щатите. Ама като намалеят индианците и вождовете намаляват

258

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ Е МНОГО ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.

257

Анонимен

преди 6 години

Всичко е заради ниските заплати във България !!!! Господин Борисов, Институциите не си вършат работата както трябва !!! Няма санкции , срещу Работодатели,които не плащат реално на работниците .Наши и чужди фирми лъжат хората -нощни смени не се заплащат, извънреден труд и т.н. По фабрики, заводи, по хотелите, ресторанти, магазини ...., хората масово работят за 500-600лева , и то в големи градове. Докато се правят на тарикати и не плащат, няма да има кой да работи за България !!!

256

Панков

преди 6 години

до Абсурд,эа второто съм съгласен но,эа първото нене съм съгласен че умен човек би поэволил да го командва ***,и ако епоэволил эначи не е умен.....

255

И.Б.

преди 6 години

Естествено, че един работодател ще се въползва от социалните мрежи, за да намери подходящи кадри независимо от коя страна. Не Гугъл е виновен за липсата на добри кадри за българската икономика, а условията на работа и заплащане в България. При т.н. комунизъм работната ръка се пазеше в страната със заплаха за живота при напускане на пределите й. Днес не е нужен Моисей, за да се напуснат фараоните-работодатели, вторачени единствено в собствените си ползи.

254

Осман

преди 6 години

Бетер от Ердоган. Как го ласкаят медиите само. Беновска му прави пълна програма.

253

Анонимен

преди 6 години

Горбачов предаде СССР и социализма , подлъган от дъртата вещица Маргарет Тачър и третокласния холивудски артист Роналд Рейгън.............и тримата ще гният в ада за вечни времена!!!

252

Мдааа

преди 6 години

Борисов не е виновен, той толкова си може, но тия дето му пишат глупотевините са за голям бой...Били върнали 20 000 деца, дрън-дрън

251

до 265

преди 6 години

Нищо не разбираш нито от кадри, нито от политика!!!Стой си при женицата и не коментирай по-умните от теб!!