49

аз

преди 6 години

Това е най-голямата анти-реклама на молитви, която съм срещал. По-добре да не се обаждат тези тетки

48

Анонимен

преди 6 години

24% увеличение на парното.

47

House M.D.

преди 6 години

Сестра му казва истината! В мен всички са живи! Ваш: Исус Христос

46

Русев

преди 6 години

Тези двете са като от реклама на "Националната лотария"

45

съжалявам ама

преди 6 години

Търсете си го вие той не е отишъл там с държавна задача а е частно лице,похарчиха се стотици хиляди за един човек който сам е решил това,а по болниците умират хора който не могат да си платят лечението.

44

Анонимен

преди 6 години

Кое е Боян Петров, че да ни занимавате с него денонощно? Жив или мъртъв - не ме интересува, това си е негов и на семейството му проблем. Това уродливо шоу за розови пеперудки е време да приключи.

43

Garibaldi

преди 6 години

Италианците имат една поговорка "Пикат ни на главите, а ние си мислиме че вали".Та така и тази история.

42

Анонимен

преди 6 години

Коя е майката и коя е сестрата, че не си личи?

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНа *** няма как да се случи, неговото най-голямо изкачване е по стълбите до панелката, и то само ако асансьора не работи.

40

Garibaldi

преди 6 години

Е как да не са весели, считайки колко пари ше получат от МВР / ЦЦ за тоя спектакъл.Докато има такива като вас, наивни до безкрай, тези новинки ще се множат.Коя майка знаейки, че синът е пред умиране, ще реши да се показва пред камера, нагримирана и усмивка до ушите?ДО КОГА ШЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С ВАС БЕ, ДО КОГА???

39

Анонимен

преди 6 години

За да оцелее човек при такива условия,трябва да е супермен като Порфирий Иванов.

38

Анонимен

преди 6 години

много са весели тези жени ??????????? !!!!!!!!!!!!! неговата майка наистина е нетипична майка. аз бих се побъркала в тези дни !

37

Анонимен

преди 6 години

Според мен го е отвял някой ураганен вятър.

36

Анонимен

преди 6 години

Оф, аман вече, на всеки час претоплени манджи за тоя. Докога ще ни занимавате, вече цяла седмица? Големият герой.

35

Garibaldi

преди 6 години

Истинските новини за съжаление трябва да си ги намираме сами.Реален журнализъм който търси истината няма вече. Работата на журналист в България се изчерпва с това да държи микрофона като статуя пред политиците които си разказват тяхната версия без никакво оспорване от страна на медийте.Много ги е страх, други са плашещо некомпетентни, а малцината които се опитват да разкажат нещо съществено биват елиминирани в зародиш.

34

дано е жив

преди 6 години

Новината за немерения инсулин и инсулиновата помпа според мен не е добра. Това означава, че дори и да е бил жив, вече най-вероятно, за съжаление - не е... Да се надяваме да е имал повече инсулин в себе си и допълнителна помпа. За мен е доста съмнително да ги зареже в палатката, защото те не тежат, а са му жизнено необходими. Мисълта, че е някъде там, явно ще измъчва винаги близките му. Защото, по-добре да го открият мъртъв (недай, боже), отколкото да изчезне безследно.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Как се моля да ви се случи същото и на вас и да ви гледам сеира. Молитвите ти подействаха!Утре тръгвам да катеря Еверест

32

Папата

преди 6 години

Що ми се стрюва ,че тия двете кикимори на снимката се смеят? Не трябва ли да пуснат по една сълза? *** всичко е за кинти майнааааа

31

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига вече! Глупости - жив след повече от 10 дни на място, където човек не може да изкара без вода и храна и при тези климатични условия и три. Само излишни пари се харчат. Решил да рискува човекът - рискувал и не успял. Толкова ли е трудно да се приеме? И защо се рискуват други животи, при това съвсем излишно? Само пи-ар, евтин и зле скалъпен.

30

Garibaldi

преди 6 години

До TNТози "Боян" не преследва никаква цел. Той е просто актьорът на поредното мини-филмче с което се отклонява вниманието.Истински новини вече няма, никъде в западния свят. Щом такива "новини" стигнат до главните медий значи е минало през виски властови филтри които ни поднасят какви ли не историйки.