24

Бай Оня

преди 6 години

До :):)Ти какво бе, за сърбите ли ти е жал, за тия садисти и убийци. Забравили че твоята Русия е съюзник на Ердоган и ако има кърджалийски Крим, ще е дело на вашата Русия. Русофилски .... все на чужд гроб плачете!

23

Историк

преди 6 години

Да така е, Щтръпце, Ораховац, Дяково, Средска, Гиляне, Янево, че и на изток от Прищина до 1918 г. са населявани с население от български произход с ясен спомен за него. Сръбсике окупатори нямат място в Косово!

22

Анонимен

преди 6 години

До16 Не може да стане Косово но може да стане под действието на ПУТИН.Това което и лошо за България е добро за Русия

21

анонимен

преди 6 години

30 000 в косово гласоподаватели за дпс за това ли става вьпрос

20

До 18

преди 6 години

Потърсете трудовете на словенския възрожденец Йериней Копитар- той пише,че езикът на "народите" (племената) от Западните Балкани е най-западния дял от Българския език,уважаеми приятели.

19

Анонимен

преди 6 години

Около Кърджали може да се спретне нашенски Крим- не нашенско Косово!

18

Анонимен

преди 6 години

Може ли по-точно за словенските учени, че и ние да намерим книгите им и да се просветим?

17

Анонимен

преди 6 години

И ЗА ТАМ ЩЕ ОТИДАТ ДВЕСТА-ТРИСТА МИЛИОНА ДА ИМ ПОДОБРЯВАМЕ ПОЛОЖЕНИЕТО.А И ТЕ СКОРО НАУЧИХА, ЧЕ СА БЪЛГАРИ, ДОСЕГА ТОЗИ ФАКТК ИМ БЕШЕ НЕИЗВЕСТЕН.

16

:):)

преди 6 години

като гледам как ми цъкате минусчета се чудя утре около Кърджалито ако се спретне едно нашенско Косово каква ще запеете...

15

Щ.Младши

преди 6 години

"Сръбски език" няма- има сръбски диалект на Българския език,както пишат "византийците" и някои словенски учени.

14

Анонимен

преди 6 години

аз имам въпрос:може ли някой да даде дефиниция що е това българин-мюсюлманин и кога се е зародил щото навремето всички сме били християни ортодоксални..защото както е тръгнало скоро ще имаме българин-афганистанец,българин-сириец и т.н.

13

Анонимен

преди 6 години

Къде мога да видя официално, на държавно ниво, това изявление ?И какво ми пука са мюсюлмани ?

12

Анонимен

преди 6 години

Е, още не са ги признали. Пише, че обещават, ама още няма нищо. Пък и това вълнува само младите горани и горанки, които са се пообразовали, повечето живеят в Белград, женят се за сърби и сръбкини и говорят сръбски.

11

До 7 Анонимен

преди 6 години

А какво прави "нашата" казионна наука заради няколко татара,решили по заръка на Кремъл да се наричат "Българи"? Праща експедиции да търсят Българи в Монголия и Китай,където е имало Български колонии за кратко време и нищо друго- това е все едно да търсиш прародината на италианците в Либия а на руснаците- в Чукотка и Якутия!

10

гого

преди 6 години

за какво изтрихте пост 2, че е свърталище на балканска мафия с дрога и жива плът, мишоци криете си главите от проблемите като щрауси...

9

Анонимен

преди 6 години

ЗА КОМУНИСТА БОРИСОВ ЛИ ГОВОРИШ, КОЙТО ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ, САМО И САМО ДА ГО ПОХВАЛЯТ И ДА ГО ПОКАНЯТ НА НЯКОЯ МАСА В БРЮКСЕЛ, ЗА ДА СИ НАПРАВИ ПОРЕДНАТА СНИМКА С НЯКОЙ ОТ ГОСПОДАРИТЕ.

8

:):)

преди 6 години

хайде спрете се с тез комунисти, 30 години само това ви е проблема. едно лесно и удобно оправдание.*** се пиразходи из Косово една седмица *** в сръпската част да ти разкажат неща да ти побелее косата и тогава се грижи за косоварите. Много сравняват Крим с Косово но няма нищо общо, едно парче от балканите с псевдо закони и сигурност....

7

Анонимен

преди 6 години

Ние сме гати гаднярите. Заради няколко щурави косовари, които решили да се наричат българи, сега ще създадем вътрешно-политически проблеми на горкото Косово.

6

До 4 :)):))

преди 6 години

Недей да правиш близките ни на измамници- плюещи по нас или не,те са същински Българи за разлика от "нашите" комунисти,които плюеха по България в пъти повече и никога не са направили за нея онези полезни неща,които правят и пак биха направили македонските Българи за Родината!

5

гого

преди 6 години

да за онези в Албания горуни или както им казват съм съгласен, тез косоварските са мн съмнителни.Не се заигравайте с косовари...имайте предвид една Испания не ги е признала...