43

бг

преди 6 години

Сатанистите от ЕС ви тровят с храни, лекарства и ваксини, пръскат ви като *** от самолети като ви залъгват с богат материален живот. Децата все по-често са с психични отклонения. Промиване на мозъците на децата с музика и филми, педррастия, наркотици, трети пол.

42

Анонимен

преди 6 години

Има дисциплина превенция на вродени аномалии и генетични заболявания, но народ с мъже, които се възбуждат от силиконови джуки и ци-ци не е дорасъл за подобна дисциплина.Прости сте и прости ще си останете, защото мислите с половите си органи.Може пък да ви е малко мозъкът и да сте невинни.

41

до 27

преди 6 години

До Патриот,ами по твоята логика защо примерно Европа не плаща само на европейците,а издържа ***-българи дето с нищо не са допринесли,за взимане сте първи,за даване...тази дума даже не я и знаете,егоисти долни,само вие да живеета,другите дето ви хрантутят кучета ги яли

40

Анонимен

преди 6 години

Държавата да забрани феминизма и за 20 години разходите по издръжката на деца с наследствени заболявания ще спаднат драстично. Смъртна присъда или поне доживотен за пропагандиране на феминизъм и *** - модулиране на децата и броя на психичните заболявания и самоубийствата рязко ще намалее. Национално отговорен политик това ще направи. Който ми обещае, че ще вкара Бойко и феминистките в затвора, за него ще гласувам.

39

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам родителите на дедца с увреждания и самите деца. Това си е чиста проба малшанс. Някой някъде някога в родата вероятно е сгазил лука с някой роднина. После няколко жени от рода са родили в по - късна възраст. И предразположението към наследствено заболяване се увеличава сериозно. Никой не е виновен, освен кръсмесителите и раждащите късно. Децата страдат най - много. Децата ви плащат греховете ви, феминистки гадни. И моите също!

38

Анонимен

преди 6 години

До 35:Мила ми приятелко, аз имам ПОТЕНЦИАЛНА възможност да предам генетично заболяване на децата си и съм се отказала от собствени деца, но българката работи САМО на инстинкти.За твое успокоение това е глобално явление.Те тези консуматори ще изконсумират Планетата и честно казано не ми дре-ме нито за тях нито за децата им.

37

Анонимен

преди 6 години

Има два варианта:или слушаш разума си, или инстинктите.Искам да прочета една разумна мисъл на тема защо деца с тежки увреждания по рождение трябва да живеят?Иначе гласа на страха от Бога и аз го чувам.Чувам също и гласове след погребението на подобни несретници:Господ го спаси от мъките му.

36

Анонимен

преди 6 години

До Червен Бандит Никой не ви е крив, че 20 години избирахте такива като Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски. След всеки от тях България беше във фалит!НЕ ПОЛИТИЗИРАЙ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЕЦА НЯМА ДА МЕ ПРОВОКИРАШ На (РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ)СТАВА ВЪПРОС ЗА НАЩЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!!!

35

мак

преди 6 години

Към тези хора държавата трябва да има специално отношение и да им оказва всякаква помощ, от която се нуждаят.З Те заслужават подкрепа и уважение. На майките трябва да им се зачита трудов стаж. Гадно е държавата с пълни шепи да дава на деца-майки, а за тези болни нехае и помощта е оскъдна.

34

№ 2

преди 6 години

Хора, палатката на Боян не е в лагер 3!п.п. Оперирани от сарказъм да не коментират, моля.

33

многодетен баща

преди 6 години

Не мисля че мотива(никой нищо не ми каза) на майките е правилен!Това е проблем на самата майка(нискоинтелигентна).Не се интересува достатъчно.И сега доктора ми казва "Води си децата за ваксина"- аз първо чета интересувам се и разбирам че е спорно, рисково и не ги водя.Още като беше бременна жена ми,лекаря казва "Всичко е Ок"- но аз настоях за пълни изследвания-ако има проблем още в корема да го хванем и да вземем решение!Защото роди ли се болно дете това убива два живота-на детето и на майката!

32

Wwww

преди 6 години

Чак ме е гн*ус че съм българин. Срам ме е да го кажа какъв съм. Прот*ивна територия е това с про*тивен материал. Ние се самоизяждаме. Който не е засегнат казва: Абе какво ме интересува мен, да не е у нас. А не си дава сметка че не е застрахован никой. Гн*усна история сме ние.

31

Бригадир до циник

преди 6 години

Навремето взехме на дядо ти имотите и и репресирахме *** като тебе, молехте се със сълзи за животеца си, много доноси съм пуснал срещу такива химнета като тебе!! Кеф и национална гордост за мен!!

30

Червен бандит

преди 6 години

ДЕТЕ СЪС СОП Е ТОТАЛНО ДИСКРИМИНИРАНО В ТАЗИ ДЪРЖАВА.РОДИТЕЛЯ Е ОСТАВЕН ДА СЕ ОПРАВЯ САМ ДЪРЖАВАТА ГО ИЗОСТАВЯ.ОНЯ BOSS------------Никой не ви е крив, че 20 години избирахте такива като Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски. След всеки от тях България беше във фалит!

29

Анонимен

преди 6 години

До 22 Политиците идват от народа, какъвто народа такъв и политиците и политиката

28

1

преди 6 години

Днес,не публикувайте,такива статии,пак ще го разплачете.

27

Патриот

преди 6 години

Екстрадиране не всички бежанци от Афганистан и от Близкия изток и средствата които се отделят за тях да се насочат за лечение на нашите български деца!

26

Циник

преди 6 години

Държава , която лекува децата и болните си с есемеси... и събира дарения за частното густо на еготрипманиаци - не става за живеене!

25

Riho

преди 6 години

Тези родители за мен са истински герои. Не Боян Петров

24

философ

преди 6 години

а как бихте реагирали ако 20 деца от афганистан дойдат да се лекуват в бг. болници за наша сметка???? и тогава ще настане такъв живот...пардон вой че само си викам немой,немой