43

Анонимен

преди 6 години

До 57Кой пий ве??? Ти учил ли си история!? Иран и България са били огромни империите! Заедно са завоювали големи земи! Евреите са никакви! Подарихма им земята която никога не е била тяхна! За това Иран ще победи особено ако България им помогне!

42

Анонимен

преди 6 години

България и Иран имат древена история и са един народ! Заедно ще победим евреите един път за винаги!

41

Анонимен

преди 6 години

Иранците ако знаеха, че имат шанс срещу Израел отдавна да са ги опукали. Реланоста обаче е съвсем друга :)

40

Анонимен

преди 6 години

До 51Няма никакво значение каква е била Иран преди 100 200 1000 2000 години. Има значение каква е сега. И точно в момента няма никакъв шанс срещу Израел. Израел имат една от най-модерните и подготвени армии в света. Да не говорим, че е почти сигурно, че имат и ядрено оръжие.

39

Иран, Ели

преди 6 години

Според израелските служби МАГАТЕ не са били допускани до обекти, за които се твърди, че имат разработки на ядрено оръжие. Едно от малкото разузнавания, на които имам доверие са израелските служби. Хубаво е, че Натаняху се срещна с Владимир, и мисля, че здравия разум ще надделее.Въпросът е кой е предоставял подобни разработки, технологии.Отново Британия и Франция са главните виновници.Иран не е шега работа, 80 милиона.Хубаво е, че Русия и Израел размениха информация.Много важна беше тази ср

38

Анонимен

преди 6 години

Иран е велика държава, бивша империя, древна култура................да не се задавят ционистите с Иран!!!

37

Анонимен

преди 6 години

1. Ако започне военен конфликт в района, ще бъде замесена веднага и Саудитска Арабия. И тогава, според анализаторите, днешната цена на петрола ще ни се струва безбожно ниска. Вероятно ще стигне 300-400 долара на барел. Природният газ също.И ще настане радост великая.2- Не забравяйте, че не само евреите, но и арабите са семити. Така че имаме парадокса "еврейски антисемитизъм" и "арабски антисемитизъм"

36

@нти

преди 6 години

Корена на всички войни не е вследствие на политика,борба за власт, пари, територия и петрол. Това са само вторични причини за провокиране на военни действия.Истинската причина за всички войни е "желание" за ИЗТРЕБЛЕНИЕ от страна на едно същество спрямо определен народ(племе). Това същество не е хуманоид.То е интелигентно. Скоро ТО ще се разкрие, за да завърши последната фаза от своя план,а именно-ПЪЛНОТО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА 12те колена. ИМЕТО на това същество Е @НТИХРИСТ и от него ще се боят всички

35

Анонимен

преди 6 години

Да де ама работата там е, че Израел има готови ядрени глави има и ракети. И няма да чака чалмитее да си свършат ядрената програма. Нали са големи мъже елитната иранска гвардия да нападат Израел :)) Вече 10 пъти им перат смешните батальони...И само приказки .

34

Анонимен

преди 6 години

Да се избият, щом така искат ...

33

Име

преди 6 години

защо ме караш да казвам нещо, а? аз да не съм някой от твоите *** джурналя?

32

Анонимен

преди 6 години

До ИмеКажи нещо за американския дълг и неизбежния фалит и крах на Америка, защото иначе няма да си изпълнил ежедневните задължения към Русия.

31

Име

преди 6 години

неизбежно се стига до розовобузия аргумент на джендърите - ти си антисемит. и какво, ако не съм?

30

Име

преди 6 години

няма антисемитизъм в истината. това е! но ако търсиш под вола щастието си, моме англичанке, това е съвсем друг въпрос

29

Анонимен

преди 6 години

До ИмеНезбежно се стига до основния русофилски аргумент "Защо биета ***?"

28

Име

преди 6 години

сащ никога не са били любители на спазване на договорки, особено израел. всичко е поредният еврейски фарс. за пари и контрол над оногова, когото продадоха за 30 сребърника, наречен христос, бог и тнт...

27

Анонимен

преди 6 години

До ИмеИме, както и да извърташ нещата на русия и туриха прангите със санкциите. Топуза на краката им все повече започва да ги спъва и да им тежи, а все още в действителност санкциите са само лично срещу стотина руснака и трийсетина руски фирми. Поле за нови санкции колкото искаш от числото 100 до числото 140 милиона разликата е огромна.

26

Име

преди 6 години

ано 32 пък после евреинът, създал с помощта на цру фацебука пуснал допитване за достоверността на новините на привържениците на истанбулската джендърщина. ти как мислиш? а розовобузко? твоето към кои "новини" спада? на еврейските никой вече не верва. или ако некой верва и ги разпространява то е за много, много пари! не се продавай евтино!

25

Анонимен

преди 6 години

На американците ще им дойде дюшеш Израел да им представи документи от които е видно участието на Русия в иранската ядрена програма. Това директно означава нарушаване на договора за неразпространение на ядрените оръжия на който САЩ държат изключително стриктно. Усещам как ще има нови тежки санкции срещу Русия.

24

Име

преди 6 години

до ано 32, надяваме се доказателствата за това, което твърдиш така смело да не са се размили, като гел марка "казачок" от вратата на даунинггстрийт. или да се изпариха от слънцето, като доказателствата за омп на саддам.