25

Анонимен

преди 6 години

Ти представяш ли си той, колко жени е имал докато е бил с нея? И то жени от порното. Тя си му е била икономика и майка на децата му, но е искал порно. Порното му е било в кръвта. Нямало е да се стигне до развод, но нещо явно събитията са били не според очакванията и на двамата. Нещата са излезнали извън рамката на тяхните взаимоотношения. Причини има, явно са много.

24

Анонимен

преди 6 години

26, а ти какви идеи имаш при изневяра :) Мани другото, ами оная седяла на стълбите и слушала целия сеанс... После го разправяше пред моя адвокат! Скии колко и е акъла :)

23

Анонимен

преди 6 години

До 23Ти си ***!Надявам се един ден децата ти да разберат, какъв *** си всъщност. Или да се намери някоя жена да има каже!!! Ако си мой баща бита карта си аут! Тази жена ти е отгледала децата сън не е спала за тях, а ти с к, ***. И усещам доволната ти физиономия от този акт! Защо си "измива ръцете" с жена ти и нейната изневяра, като ти очевидно си к.урваар.Десет жени да имаш с десетте ще се разведеш, защото ти си чепатия.

22

Анонимен

преди 6 години

Аве Самуиле, има една приказка, че кyчka научи ли се да яде ***, оправяне нема, ама може па да има изключения... Знае ли човек.

21

Самуил Донев

преди 6 години

Като започна с детайлите главата на студена вода съм си държал в лед. Да не откача. Целувал я страстно по цялото тяло три часова любов. Правили са какво ли не. Исках да скоча с "бънджи" Събрах се, осъзнах се че е минало свършено. Хубавото е че не поддържа връзка с него по никакъв повод. И освен да забравим за случилото се друго не ни остава. Било.., какво било това е. Сега сме си заедно другото са подробности от шарени живот.

20

Анонимен

преди 6 години

Навремето първата ми жена ми изневери. Направих се че и прощавам. След седмица се прибрах към полунощ с едно момиче и я дигнах мойта да ни прави кафе. Като и казах да ни донесе захар и нещо за пиене, тая се разрева. Започнахме с момичето да се натискаме, а тая почна да вика! Избутах я на стълбите и заключих. Правихме невероятен ceх! Е после се разведохме разбира се...

19

Анонимен

преди 6 години

Ti Kato moita prqtelka tq kato si haresa drug maj I stariq maj go prashta c komandirovka za dalgo.

18

Самуил Донев

преди 6 години

Родила ми е три деца.При нея е забежка. Нали се буди до мен. Другото не ме интересува. С мен е, това ми е важно. Още си държа на нея факт. Не искам си разваля кефа с нея.

17

Анонимен

преди 6 години

Когато си харесам нова, изритвам старата. ТОва е хубавото, да имаш пари. Не могат те барнат :)

16

Самуил Донев

преди 6 години

и да ме погълне от при знанията и. Бях повече от шок. Тя е била лудо влюбена в друг мъж и през цялото време е живяла с мен. И аз глупав не съм усетил,разбрал усъмнил в нито едно нейно действие, спрямо мен. Никога не закъснваше от работа, никога не си променяш срещите с мен, никога не бе в различно време от мен в отпуск!Децата, къщата всичко, както си му е реда. И аз не разбрах, че шест години и три месеца е обичала друг мъж. Жените са уникални в това си начинание по свое му. Обичам я. Простих и

15

Спатия

преди 6 години

Каквото повикало, такова се обадило. Къде е драмата?

14

Самуил Донев

преди 6 години

и да ме погълне от при знанията и. Бях повече от шок. Тя е била лудо влюбена в друг мъж и през цялото време е живяла с мен. И аз глупава не съм усетил.. разбрал усъмни в нито едно нейно действие, спрямо мен. Никога не залъснваше от работа, никога не си променяш срещите с мен никога не бе в различно време от мен в отпускДецата, къщата всичко, както си му е реда. И аз не разбрах, че шест години и три месеца е обичала друг мъж. Жените са уникални в това си начинание по свое му! За това я обичам.

13

Самуил Донев

преди 6 години

Вярно е! Приятелката ми един ден не зная какво и беше станало. Беше пила хапче на истината или беше с много висока температура изпаднала в унес не ми стана много известно.., но бях покрусен от нейните 55 минутни словоизлеяния.Шест години и три месеца е правила луда любов, секс с друг мъж. И аз не съм разбрал! Разправя ми как го е целувала с желание и страст с любов, дори. Как той я обладавал страстно с обич, любов и желание за претежание да е негова.Исках в този миг земята да се отвори

12

Анонимен

преди 6 години

А жени как кръшкат не е истина, но са велики. Никога не можете да ги хванете.

11

Кръшкач

преди 6 години

Винаги е добре да си в крак с новостите.Благодаря че ги споделихте.Ще мога да се доусъвършенствам ,така че да не бъда заловен!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Той е твоя партньор и знае твърде много за теб не може да му се сърдиш, че реагира по различен начин всеки път в различна за него създала се ситуация. Да на пръв поглед не е това, което си мислиш. Въображението ти изпреварва мисълта. Вглъбена.., от страх да не ти изневери виждаш не съществуващи неща. Изневяра! Човешката мисъл, подсъзнанието и порочна та мисъл.., правят живота ад и в най- добрите семейства.

9

Анонимен

преди 6 години

Чакай... чакай! Бързаш! Сега ти чули неговите аргументи? Защо? Как? Причина? Някъде във вашите взаимоотношения има нещо недоизказано премълчано. За нещата се говори, колкото и позорни да са те!Лъжа, добре, но не и скрити обстоятелства. Лъжата бива и благородна. Защото не иска да те нарани! Знае, че си първична"пали клечка". Знае, че ако стане заметресение и си гола ще изпаднеш в паник атака и вместо да се облечеш и да бягаш навън, ще си вземеш аквариума с риби гола и ще излезеш в паниката си.

8

Dimitrina

преди 6 години

До Анонимен 6От къде е явно, че той има нужда от компромис? Компромис за какво? Прошка за какво? Ако един човек реши да лъже, да се крие, той не го прави без да иска. Това е негово решение и трябва да носи отговорност за последствията. Всичко, което е свързано с човешките чувства - твоите, и на другия, е отговорност. Няма как да замахнеш с ръка и да кажеш: Без да искам беше. Накараха ме! Това е наглост!А, ако си тръгнеш - не е бягство! Освобождаване е това. От наглеца. Заради достойнството ти.

7

Анонимен

преди 6 години

Напротив! Послушай го! Разкаян, сломен.. не ти ли е мъчно за бога!? Сгрешил е хубаво! Но, прекаления Светец и богу не е драг!? И на чия икона трябва да се моли, ако беше толкова драг без пороци и грешки!!?? Живей и греши! От грешките се получи и предай нататък,своя житейски опит.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо да си ходи? Не е решение. Бягаш.., сгъваш се в ъгъла с раздираща душа от плач. И какво!? Нека лъже!? Ще последва компромис. Явно той има нужда да му бъде простено. Иска прошка, прошка се дава само ако ти я поискат. Нека да му се прости!